Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Trenutno sam na ovom Ketanovom ROMu, ima par sitnih stvari koje ne funkcionisu kako treba ali zato Air Commands sa N3 rade savrseno, zaista odicno odradjeno... smooth i sve sto ide uz to :)

I ja sam ubacio ovaj ROM posto Omega nema Note3 features. Ima bug sa FB syncom. I ne mogu da ga sredim po onom upustvu sto je napisao.

I ja sam ubacio ovaj ROM posto Omega nema Note3 features. Ima bug sa FB syncom. I ne mogu da ga sredim po onom upustvu sto je napisao.
Ne koristim FB tako da sam izbrisao sve sns apps. Jedino sto imam povremeni random restart. Ne znam da li ce reflash da pomogne.

Ne koristim FB tako da sam izbrisao sve sns apps. Jedino sto imam povremeni random restart. Ne znam da li ce reflash da pomogne.

Ja koristim stock 4.3. I mene muci povremeni random restart. Ne mogu da provalim sta je u pitanju. A odradio sam kompletan wipe pre instalacije i posto sam imao nekih problema posle toga sam odradio i Factory Reset...

Posto sam prostudirao Klipove zamene rama sa niklovanim prstenom i koliko vidim samo se odvrnu zavrtnjevi i odvoji displej sa elektronikom od rama. E sad posto sam se zagrijao da tu operaciju obavim sam interesuje me da li je neko od vas kupovao delove za Note 2 i gde. Imam intezinu karticu za kupovinu preko interneta tako da nije problem i strani sajt samo da isporucuju za Srbiju.

Narucivao sam ja sa DX-a par puta. Roba relativno brzo stize,a isporuka je kao sto kazes besplatna. Narucivao sam neke kablice, futrole i folije,a davno sam uzimao i komplet masku za HTC HD2. Nije bila losa...Sam sam je zamenio... ;)

Menjaj okvir samo ako je unisten. Kineski se ljuste kao mandarina ako nemas futrolu.

Evo me drugi dan na DR. Ketan costum romu i za sad sve osim SNS synca radi bez problema. Ni jedan restart zapucavanje ili slicno.

Jedino me jako nervira sto ne mogu preko titanium da vratim backup sa 4.1 sistema. Mislim mogu da vratim ali neke aplikacije FC-uju. A sad sve to treba iskonfigurisati... Smorih se.

E da i signal na ovom novom modemu je dosta slabiji od prethodnog koji je bio na Omega 18. Izgleda da ovaj DDEMJ9 nije za nase uslove.

Poslednja izmena:
E *** htedoh da pomognem. Zamena je jako laka al ti treba malo iskustva. Bitno je samo da ne zeznes ekran kad budes skidao stari okvir. Koristi plasticne alatke ili trzalicu za gitaru. Sve je na zabice.

Pa apsolutno sam predlog i shvatio kao pomoc nego sam izrazio zaljenje sto mi nisi blize jer ne idem cesto prema Zemun-Bg. Hvala jos jednom na ponudi ko zna ako me bude zezala zamena (Posto iskustva bas i nemam u servisu mob.) eto mene u Zemin polje :)

Evo me drugi dan na DR. Ketan costum romu i za sad sve osim SNS synca radi bez problema. Ni jedan restart zapucavanje ili slicno.

Jedino me jako nervira sto ne mogu preko titanium da vratim backup sa 4.1 sistema. Mislim mogu da vratim ali neke aplikacije FC-uju. A sad sve to treba iskonfigurisati... Smorih se.

E da i signal na ovom novom modemu je dosta slabiji od prethodnog koji je bio na Omega 18. Izgleda da ovaj DDEMJ9 nije za nase uslove.

Ja sam na stock 4.3 ali za signal sam bas primetio da je slabiji...Pogotovo kad prebacim na 3G...

Odlicna baterija na Ketanovom ROMu.. komotno 7h screen on/24h total time.

Ujutru me telefon docekao mrtav, morao sam da vadim bateriju da ga upalim. Na Dr Ketanovom romu sam.

Inace ovo isto mi se desavalo sa Note1 kad sam flashovao leak a nisam stavio novi bootloader. Cim sam update-ovao bootloader SOD-ovi su prestali.

Desava se to ljudima, bas sam sinoc citao temu malo duze.
Ako flesujes novi bl, dobices knox.

Ja sam, barem za sada, digao ruke od 4.3... Ne vredi. Jednostavno, mislim da nije dovoljno stabilan za neke moje dnevne potrebe. A nemam dovoljno vremena da bih se zezao svaki cas sa telefonom. U pocetku, posle prve instalacije, mi je malo zadavao muke ali nije bilo nista toliko strasno. Smatrao sam, mozda sam nesto propustio ili je problem bio zbog TB-a jer sam pokusao da vratim backup aplikacija pa sam odradio factory reset i poceo ponovo da podesavam i da instaliram aplikacije jednu po jednu.

Na prvi pogled sve je bilo OK. Ali desavao mi se neki random reboot tako sa vremena na vreme bez ikakvog razloga ili pak prilikom instalacije ili pokretanja neke aplikacije koja mi je sasvim normalno radila na 4.1.2...Npr. poslednje dva dana mi je tel. radio lepo i onda sinoc opet reboot prilikom instaliranja jedne i pokusaja podesavanja druge aplikacije. Nemam pojma o cemu se radi...Vidim na xda da mnogi imaju slican problem i sa official i sa custom ROM-ovima. Nije cesto ali nisam ni jedini...

Mislim da cu da se strpim jos malo,da se situacija polako sredi. Npr. dr.Ketan planira ponovo novu verziju svog custom ROM-a ali ovaj put ce da ga istestira par dana pa ce ga onda izbaciti na forum. Verovatno ce biti bolji,a Note III aplikacije bez bagova. Ili cu mozda ipak da sacekam da izadje oficijelni ROM za nase podrucje (SMO) pa cu da fleshnem njega. Sve u svemu,vratio sam se na 4.1.2...

Ja koristim CM 4.3, nightly. Radi perfektno. Losa strana je screen on (4:30-5h eventualno) i sto nema zezalica sa olovkom (sNote i ostalo).

Dva reboota za 10 min... Vraćam se na Omega v18 odnosno 4.1.2.
Kakva je procedura za vraćanje osim što se mora uraditi format interne memorije?
Jel' se moze desiti da se syebe IMEI kao sto je to slučaj sa S3 i vraćanjem sa 4.3 na 4.1.2?

Zašto format interne?

Pa kontam da ako sa 4.1.2 na 4.3 mora zar ne vazi i obrnuto?

Ja sam odradio full wipe u TWRP pre nego sto sam se vratio ponovo na 4.1.2. Naravno, obrisao sam i internu memoriju. Imao sam kompletan relativno taze NAND backup tako da sam sam sebi olaksao stvar i vratio za 5 min sve kako je bilo ranije. I evo fon radi kao zver...

Nazad
Vrh Dno