Ja sam, barem za sada, digao ruke od 4.3... Ne vredi. Jednostavno, mislim da nije dovoljno stabilan za neke moje dnevne potrebe. A nemam dovoljno vremena da bih se zezao svaki cas sa telefonom. U pocetku, posle prve instalacije, mi je malo zadavao muke ali nije bilo nista toliko strasno. Smatrao sam, mozda sam nesto propustio ili je problem bio zbog TB-a jer sam pokusao da vratim backup aplikacija pa sam odradio factory reset i poceo ponovo da podesavam i da instaliram aplikacije jednu po jednu.
Na prvi pogled sve je bilo OK. Ali desavao mi se neki random reboot tako sa vremena na vreme bez ikakvog razloga ili pak prilikom instalacije ili pokretanja neke aplikacije koja mi je sasvim normalno radila na 4.1.2...Npr. poslednje dva dana mi je tel. radio lepo i onda sinoc opet reboot prilikom instaliranja jedne i pokusaja podesavanja druge aplikacije. Nemam pojma o cemu se radi...Vidim na xda da mnogi imaju slican problem i sa official i sa custom ROM-ovima. Nije cesto ali nisam ni jedini...
Mislim da cu da se strpim jos malo,da se situacija polako sredi. Npr. dr.Ketan planira ponovo novu verziju svog custom ROM-a ali ovaj put ce da ga istestira par dana pa ce ga onda izbaciti na forum. Verovatno ce biti bolji,a Note III aplikacije bez bagova. Ili cu mozda ipak da sacekam da izadje oficijelni ROM za nase podrucje (SMO) pa cu da fleshnem njega. Sve u svemu,vratio sam se na 4.1.2...