Šta je novo?

Samsung N7100 Galaxy Note II

Kako nisi ocekivao kad je i Samsung to odavno potvrdio
Poenta je zastititi note 3 i zato sve ide ovako sa apdejtima. Note 2 je suvise dobro napravljen ,zato i radi guza samsungu, pa ga pokusavaju zeznuti apdejtima

Kako nisi ocekivao kad je i Samsung to odavno potvrdio
Poenta je zastititi note 3 i zato sve ide ovako sa apdejtima. Note 2 je suvise dobro napravljen ,zato i radi guza samsungu, pa ga pokusavaju zeznuti apdejtima

Ne pratim toliko mobilnu scenu al sam mislio da ce 4.4 dobiti samo S4, Note 3 i Nexus 4.
Bilo kako bilo zadovoljan sam.

Ma problem je to što je i 4.3 kasnio. Bio je najavljen za kraj oktobra i samo se nadam da sad ovaj official sto je izasao nije nedovršen kao onaj "official" na S3.

a nismo valjda tolike talije ,ma mora sve da bude u redu predugo se cekalo

Svud prodji, kuci dodji :d

Razmisljao se dal da uzmem note 3, furao s3 u medjuvremenu, i definitivno sam odlucio da necu note trojku jer mi bolje od dvojke ne treba, i evo malopre ponovo uzeo. Nadam se da ce te mi oprostiti sto sam i pomislio da ga menjam :D

Inace, kakav je status sa 4.3 official update?

Pa sta da uradim da bi mogao bar stavit 4.1.2 ? Posto koliko znam 4.3 jos nema kod nas za note 2.Mozes li mi dati malo vise instrukcija oko toga?

Imaš stock 4.3 sa starim bootloader-om. Ako ti nakon flash-a ne radi WiFi imaš fix by Ketan. Ima odex i deodex verzija.

Poslednja izmena:
Jel' instalirao neko neki MK4 rom koji je KNOX free i koji ?? Vidim ima ih dosta na xda.

Evo da se i ja prijavim da sam usao u drustvo Notdzija od pre neki dan.,)
Kupio sam polovan otkljucan mob sa 4.3 JB i sljaka kao lud a posebno mi se svidja transparent status bar. Koliko vidim kod mene je Knox free ali posto sam jos novi u rutovanju sve ostalo mi je nepoznanica. Jedino sto vidim da je Kernel version od 25. sep. Interesuje me jedna stvar posto ima malih ogrebotina na niklovanom prstenu da li mi neko moze reci je li nekad menjao taj dio i ako jeste koja je cena deo + ruke?

Imas na ebayu za 10 $ ako ne i manje, a ruke su tvoje, imas 11 srafcica i menja se za 5min. ima na YT.

Ja uzeh u garanciji telenor sim free full pack bez tackice za 300 jura :D

Svud prodji, kuci dodji :d

Razmisljao se dal da uzmem note 3, furao s3 u medjuvremenu, i definitivno sam odlucio da necu note trojku jer mi bolje od dvojke ne treba, i evo malopre ponovo uzeo. Nadam se da ce te mi oprostiti sto sam i pomislio da ga menjam :D

Inace, kakav je status sa 4.3 official update?

Isto ja uradih ,na kraju kad shvatih da ne dobijam nista posebno a da mora da dodam 250 evra odustadoh i kupih opet note 2 samo sivi telenor sim free naravno ali ga platih 310

Realno ko ima NOTE 2 nema potrebe za 3-om. 380e nov NOTE 2 moze da se kupi sada tako da ono...

Nisi izgleda gledao oglase odavno- juce 2 komada imala sa garancijama za 340e novi nekorisceni, 24m garancija. Nisam hteo da dam 40e vise jer sam vec imao 8 meseci note 2 pa mi ne znaci nov da uzmem ako sam vec nasao kao nov za 40e manje

@shatroghistro
Nije problem kupiti deo ali sa zamenom se ne bi igrao sam. Video sam na youtube kako rastavljaju celi note 2 na parcice ali ne i samo kako se menja Case ali me najvise interesovalo koliko bi me okvirno kostalo da kupim deo i odnesem u neki seris da mi zamene. Ps. ima li neko igo primo koji radi da posalje na pm. Trenutno sam imao instalaciju za s3 i one x koji su iste rez ali kada ubacim u note izbacuje eror pri paljenju da li to mozda ima veze sa transperent status bar ili mozda JB 4.3.

@shatroghistro
Nije problem kupiti deo ali sa zamenom se ne bi igrao sam. Video sam na youtube kako rastavljaju celi note 2 na parcice ali ne i samo kako se menja Case ali me najvise interesovalo koliko bi me okvirno kostalo da kupim deo i odnesem u neki seris da mi zamene. Ps. ima li neko igo primo koji radi da posalje na pm. Trenutno sam imao instalaciju za s3 i one x koji su iste rez ali kada ubacim u note izbacuje eror pri paljenju da li to mozda ima veze sa transperent status bar ili mozda JB 4.3.

Ne znam koliko bi koštalo, zovi par servisa i pitaj, ali prvo samo pogledaj klip za bezel replacement note 2 pa odluci. Ovo je stvarno lako, nema veze sa rastavljanjem delova. Pogledaj pa odluči.

A niko da napiše neko iskustvo sa nekim 4.3 romom? Nije moguće da niko nije ubacio.

Pa pitaj :)
Koristim ja CM 4.3.1, radi odlično. Imas nightly-e svakodnevno, mozes i ne moras da ih flesujes stalno.

Jedini downside je baterija, oko 2h screen on manje nego na Omegi recimo ali posto svako vece ide na punjenje svejedno je.

Mislim na TW rom.

Mislim na TW rom.

Ja sam instalirao pre neki dan 4.3 sa ove teme na xda: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2531989. To je official 4.3 TW ROM (KNOX free bootloader, odex, not rooted...). Jedina izmena je sto nema novog bootloadera i KNOX-a tako da je moguc downgrade na 4.1.2, root kao i instalacija drugih custom ROM-ova bez problema. Hteo sam za pocetak da probam stock ROM, da vidim malo kako funkcionise da bi se kasnije eventualno prebacio na neki custom. Odradio sam wipe, fleshnuo ROM, odradio root i to je to. Nemam nekih posebnih utisaka sem sto mi se cini da baterija za nijansu duze traje nego na 4.1.2. Odnosno kao da se telefon mnogo bolje ponasa kad ode u deep sleep. Tek sam odradio 2-3 punjenja tako da jos nemam nekih konkretnih rezultata. Od opcija tu i tamo ima nekih izmena ali sve je to sitno i uglavnom kozmeticki. Meni mu je kao kod S4. Bas sam uporedio sa kolegom na poslu. Iskreno nadao sam se da ce posle ovoliko vremena sve ispasti malo blize novom Note III modelu. Pogotovo upotreba S Pen-a. Ali sta je tu je...U pocetku nisam bio zadovoljan kako mi radi telefon. Vratio sam pojedine aplikacije koje sam backupovao sa TitaniumBackup-om. Sve je to proslo kako treba ali sam imao par nasumicnih restartovanja bez nekog posebnog razloga. Osetio se i neki lag tu i tamo, npr. prilikom prelaska iz menija u meni ili direktnim vracanjem na home screen...Posto sam sumnjao da ipak nije pametno da koristim Titanium odradio sam mu Factory Reset, obrisao kompletnu internu memoriju i sad je sve mnogo bolje. Izgleda kao da je promenjena malo struktura sistemskih foldera pa od backup-a nema vajde. *** sad vracam polako aplikaciju po aplikaciju...

Tako je, nikad ne vracaj TB-om kad prelazia sa roma na rom, bez obzira da li je tw ili aosp.
Mozes da vratis data preko TB-a od neke aplikacije, meni je to znacilo za Google Authenticator, WhatsApp i Viber...

Sad sam na Omega v18 i probacu v19 koji je baziran na XXUEMK4 firmware-u. KNOX free. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1915036

Javicu utiske za koji dan.

Ja cu najverovatnije kasnije preci na dr.Ketan's Custom ROM v5: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472270 On je bukvalno kralj na XDA forumu. Mislim da poznaje NOTE II bolje nego inzenjeri koji su ga napravili. Ako neko zna da napravi dobar 4.3 ROM sa NOTE III funkcijama to je on...

Ja cu najverovatnije kasnije preci na dr.Ketan's Custom ROM v5: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472270 On je bukvalno kralj na XDA forumu. Mislim da poznaje NOTE II bolje nego inzenjeri koji su ga napravili. Ako neko zna da napravi dobar 4.3 ROM sa NOTE III funkcijama to je on...
Trenutno sam na ovom Ketanovom ROMu, ima par sitnih stvari koje ne funkcionisu kako treba ali zato Air Commands sa N3 rade savrseno, zaista odicno odradjeno... smooth i sve sto ide uz to :)

Kod mene je Hurricane ROM 4.3 v5.0 MJ5 by wesamothman i sve prosto leti nikakav bug za ovih nekoliko dana nisam imao. Najgore od svega sto sam ja totalno novi u vodama C. Romova a ovaj sam dobio u dogovoru sa likom od koga sam uzeo mob.

Je l' se S Note beleške iz 4.1.2 stvarno ne mogu otvoriti na 4.3?

Nazad
Vrh Dno