John Cena
Slavan
- Učlanjen(a)
- 06.08.2007
- Poena
- 465
Mart April .... hahahh
S obzirom da nisam ni ocekivao da ce Note 2 dobiti 4.4 ja sam impresioniran
Mart April .... hahahh
Kako nisi ocekivao kad je i Samsung to odavno potvrdio
Poenta je zastititi note 3 i zato sve ide ovako sa apdejtima. Note 2 je suvise dobro napravljen ,zato i radi guza samsungu, pa ga pokusavaju zeznuti apdejtima
Jel' instalirao neko neki MK4 rom koji je KNOX free i koji ?? Vidim ima ih dosta na xda.
Svud prodji, kuci dodji :d
Razmisljao se dal da uzmem note 3, furao s3 u medjuvremenu, i definitivno sam odlucio da necu note trojku jer mi bolje od dvojke ne treba, i evo malopre ponovo uzeo. Nadam se da ce te mi oprostiti sto sam i pomislio da ga menjam
Inace, kakav je status sa 4.3 official update?
@shatroghistro
Nije problem kupiti deo ali sa zamenom se ne bi igrao sam. Video sam na youtube kako rastavljaju celi note 2 na parcice ali ne i samo kako se menja Case ali me najvise interesovalo koliko bi me okvirno kostalo da kupim deo i odnesem u neki seris da mi zamene. Ps. ima li neko igo primo koji radi da posalje na pm. Trenutno sam imao instalaciju za s3 i one x koji su iste rez ali kada ubacim u note izbacuje eror pri paljenju da li to mozda ima veze sa transperent status bar ili mozda JB 4.3.
Mislim na TW rom.
Sad sam na Omega v18 i probacu v19 koji je baziran na XXUEMK4 firmware-u. KNOX free. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1915036
Javicu utiske za koji dan.
Trenutno sam na ovom Ketanovom ROMu, ima par sitnih stvari koje ne funkcionisu kako treba ali zato Air Commands sa N3 rade savrseno, zaista odicno odradjeno... smooth i sve sto ide uz toJa cu najverovatnije kasnije preci na dr.Ketan's Custom ROM v5: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2472270 On je bukvalno kralj na XDA forumu. Mislim da poznaje NOTE II bolje nego inzenjeri koji su ga napravili. Ako neko zna da napravi dobar 4.3 ROM sa NOTE III funkcijama to je on...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari