I ja bih tako krenuo, golih ruku bez icega. Igru kupujem kad izadje, a cena nece biti kao AAA naslov jer ovde nema izdavaca i debelog marketinga na koji ode pola para. Ne verujem da ce biti preko 40$ cena gotove igre.
Greetings Citizens,
Another one bites the dust! Since the bombers made this goal possible, I’m sharing a gallery of Gladiator artwork created to show how the rear-facing turret can be changed with different upgrades. It’s a small reminder of how you’re going to be able to make each hull YOUR ship in Star Citizen.
Origin 890 JUMP – The rumors are true: Origin Jumpworks has a larger ship in the works! The Origin 890 JUMP is an interstellar super-yacht with exquisite styling and an array of high quality upgrade options. Travel the stars in style with multiple decks, high visibility windows and a small boat bay. Whether you’re outfitting it to explore new worlds or to take a pleasure cruise through Terra, the 890 JUMP is the epitome of luxury, class and refinement!
Salvage handily won the $32 million ‘ship role’ poll, which means that the next ship we hope to be developing for you will be oriented around exploring and recovering derelict starships and other hidden treasures! Here’s the first description:
Aegis Surveyor – The Surveyor, from noted military contractor Aegis, is an industrial-quality salvage ship. Equipped with a reinforced cargo bay, a long-range jump drive and launch pods for unmanned drones, the Surveyor is an ideal ship for taking advantage of deep space wrecks. Tractor beams, floodlights, scanner options and docking ports round out the tool chest on this capable, utilitarian spacecraft.
Now it’s time to vote for the $33 million stretch goal ship! We have three manufacturers left, so choose wisely. And thank you, truly, for making this all possible. Let’s make sure no one ever forgets that when publishers wouldn’t spend a cent on AAA PC games, real gamers went above and way, way beyond to make Star Citizen happen.
— Chris Roberts
D, samo za razliku od WoT-a, ne možeš da igraš a da ne daš ni dinara. Moraš da kupiš osnovnu igru - Star Citizen (sa ili bez single player kampanje - Squadron 42).
Ma slažem se za Starfarera, super je to, samo mi je neverovatno da se juče sakupilo $752,708 - pretpostavljam uglavnom kupovinom ovog broda
Imam osećaj da će ovo da bude veće od WoW-a
Samo malo da povećaju rezoluciju na oculus riftu i uzimam ga sigurno, samo zbog Star Citizena![]()
Što se tiče broda, lep je,ima super pregled iz kokpita ali mislim da će biti najslabiji dogfighter (ako ne računamo auroru koja je početni brod).
Mada ima fin cargo capacity
Takođe, što se mene tiče veliki minus mu je što nema "spavaću sobu" :d
Ma da to sam mislio platis jednom i cepas dok ti se ne smuci.
Ok jos jedno pitanje, zanima me do kada ce biti dostupni ovi paketi..jer bih hteo da uzmem bukvalno mesec dana pre zvanicnog izlaska igre? Jel pise negde, hoce li biti nekih penala, ukidanja paketa i sl. u to vreme? 2015. je daleko...
Avenger moze da stavi Class-1/Size-5 top na prednji mount. Toliki top ne moze da stavi ni jedan drugi manji brod. Ima TR5 thruster, pa ga stigni ako mozes
Inace ovo sto sad postoji je Trainer varijanta sa duplim sedistem. Potvrdjeno je da ce Avenger imati jedno sediste, krevet i direktan pristup u cargo iz kabine.
ali 'bem ti brod ako ne mogu da prilegnem da odanem malo![]()
Da, da ali je dosta teži :/. Biće brz svakako ali mislim da će u dogfightu odlučivati manevri pre nego brzina, ne znam.
Da, nisam video verzija sa jednim sedištem kako će da izgleda ali 'bem ti brod ako ne mogu da prilegnem da odanem malo![]()
Kad vec spominjemo dogfightove, nekako mi je nelogicno da oni postoje u obliku u kom ih mi percipiramo danas i sada.. Mislim kad kazem buducnost prvo sto mi pada na pamet je savremeni racunarski sistem, rakete velikog dometa, fire and forget princip.. Balisticki projektili i nisanski kompjuteri..i sve to sa udaljenosti od nekoliko hiljada kilometara.. Gde je tu dogfight?
Kako se pribliziti nekom na neku udaljenost gde cete moci da ulazite jedan drugom u rep i sl.
Da, da ali je dosta teži :/. Biće brz svakako ali mislim da će u dogfightu odlučivati manevri pre nego brzina, ne znam.
Da, nisam video verzija sa jednim sedištem kako će da izgleda ali 'bem ti brod ako ne mogu da prilegnem da odanem malo![]()
Kad vec spominjemo dogfightove, nekako mi je nelogicno da oni postoje u obliku u kom ih mi percipiramo danas i sada.. Mislim kad kazem buducnost prvo sto mi pada na pamet je savremeni racunarski sistem, rakete velikog dometa, fire and forget princip.. Balisticki projektili i nisanski kompjuteri..i sve to sa udaljenosti od nekoliko hiljada kilometara.. Gde je tu dogfight?
Kako se pribliziti nekom na neku udaljenost gde cete moci da ulazite jedan drugom u rep i sl.
Za godinu dana moramo svi da kupimo nove konfiguracije![]()
Imam dovoljno godina, znas kad je to biloAko si igrao bilo šta od Originovih igara, znao bi. Ne znam koliko godina imaš, možda tad nisi ni znao za wing commandera?
Za odbranu od raketa si imao mamce, overburn, manevrisanje... Rakete su bile luksuz uvek. Biće tu dogfighta, na uši ima da ti iscuri![]()
Protiv krstarica su korišćena torpeda, ona su ogromne razorne moći, ali su spora i mogu da se unište u letu. To su najavili i preko ong njihovog youtube videa, wingmans hatch...
Da se dopunimo memorijama i grafičkim kartama, možda. Ali konfiguracija teško, jerbo će naredne godine da izađe Broadwell, nova iteracija Haswella koja će doneti sada već uobičajenih 0-2% ubrzanja u CPU delu i navodno 50% ubrzanja u GPU delu, koji će se sasvim sigurno pretvoriti u pomak od nekih 20% realno kada je integruša u pitanju. Mislim, čisto da ne misle ljudi da će za godinu dana postojati nešto zversko što će dramatično ubrzati kompove u odnosu na ovo što se trenutno ima...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari