- Učlanjen(a)
- 24.08.2000
- Poena
- 649
Imas u Segedinu u edigital.hu.
NA njihovom sajtu samo pise pre-order. Ne pise da ima da se naruci ps4
Imas u Segedinu u edigital.hu.
NA njihovom sajtu samo pise pre-order. Ne pise da ima da se naruci ps4
Corrinne Yu had originally worked with Gearbox and on the NASA Rockwell project, and later joined Microsoft to work on Halo. She is now at Naughty Dog according to her Linkedln profile
Thank you. I miss working with many capable developers on the Halo team, but am also excited to develop for PS4.
Sto svi pominju Madjarsku?
Zar konzola ne stize u Austriju krajem meseca?
At this time we don't have PS4s on stock. We expect the next delivery in about 4 weeks.
We are dependent on aur suppliers. We don't know specific date.
Pre-orders after 09.29.2013 are only delivered as of January 2014!
Otvoren je UK PS4 online store, jeste videli cene igara? Battlefield 4 na primer, je 64 GBP!? To je $104, a BF4 za PS4 u US kosta $60 online. Ovo je prava drumska pljacka.
Ja cu vala bataliti svoj UK PSN account, i sve od sada kupovati na US acc; valjda ni jedna igra nece biti region locked...
(by the way, dobio obavestenje od Computerlanda da ipak nece dobiti solus PS4 konzole za onih 46k, vec samo bundle sa Killzone za 50k...)
Ne vidim sta je problem napraviti US account i deliti igre sa nekim... Posto svi uzimaju PS4, nece ti biti problem da nadjes drugara.
Kladim se da ni 20 osoba sa bench-a ce kupiti PS4 do kraja 2014.
Kladim se da ni 20 osoba sa bench-a ce kupiti PS4 do kraja 2014.
Ja sam kupio
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari