Šta je novo?

Battlefield 4

Nema lose mape kad igras sa dobrim igracima, timski.
Kad igras sa koje kakvim dundjerima koji samo gledaju K/D ne postoji dobra mapa ni u BF4, ni u BF3, ni u BC2, BF2.

Cak i onaj zatvor je ok, kad je 24-32 igraca i zna se ko sta radi.

Meni nesto ovo lvl ide mnogo brzo, vec sam 64lvl... *** kad se setim samo trojke I 900h da bi dosao do 100 ili ti 145lvl :(

Meni nesto ovo lvl ide mnogo brzo, vec sam 64lvl... *** kad se setim samo trojke I 900h da bi dosao do 100 ili ti 145lvl :(

E kad se setim dvojke gde treba da guliš 300-400 sati do oficirskog čina(bodovi i još dodatni uslovi),a jedno hiljadu+ do pukovnika. ***. kad naletiš na generala sa tri zvezdice a ti spontano ustaneš iz stolice i salutiraš :d . Ovo je sve smejurija od rangiranja od bc2 nadalje :(

Poslednja izmena:
Karkand iskljucivo infa, a za vozila je dragon mama

Koga bre zabole za cinove? Kao "kad se setim koliko mi je trebalo do pukovnika" :d

Cinjenice su da ja posle 12 navece, kad najvise imam vremena da odigram, vidim dva coveka u toku partije.. Ne kazem da treba da budu manje mape, hocu da kazem da samo u sred bela dana mozes naci servere sa 64 igraca, posle toga bude..

Tumbleweed.gif

A vi bi jos vece od toga.. ne znam, nisam pametan, kad sam u heliju ne zelim malu mapu, ali on se spawnuje jednom u 5 minuta i upadnes ako imas srece, tenk isto..

Al ti znas da lupis, zastrasujuce. To sto nisam video u sekundi da pokusavas da mi popravis tenk? Na Normalu, gde ce se sam opraviti za 7 sekundi? Pitaj bilo koga ko je igrao sa mnom duze, naravno da ne radim te stvari (cujem da neko popravlja i dam po gasu). Izvini molim te sto nisam cuo da mi popravljas tenk, nadam se da ces nekad smoci snage da mi oprostis..

Nego objasni mi, sta je timska igra na public serveru, iskreno me zanima. Ja idem od zastavice do zastavice, najvise volim sa svojim squadom, najcesce igram assaulta pa i non stop gledam jel nekom treba health.. Reci mi, sta ja jos to mogu da radim, mozda mi stvarno nesto promice..

I ponovo procitaj sta je bila poenta mog posta, igraca NEMA na evropskim serverima posle 12, pola 1, barem na HC serverima, jos jedan razlog zasto hejtujem, mnogo manje ljudi ga igra a i zna da postoji..

Poslednja izmena:
Borise pojma nemas i promasio si poentu (za ono sto sam ja napisao) sto posto. Rezon ti je u musmulama

Poslednja izmena:
Evo kako snima Shadowplay i BF4 u 200% resolution scale(3840x2160), AA postaje nepotreban. Par cool momenata sa Paracel Storm storm mape.
Interesanta stvar je da mi FRAPS pokazuje fps od 30-60 varijacije ali ja ne osecam nikakvo kocenje pri igranju. Ako neko moze objektivno da vidi pa neka napise ja nikako da ocenim da li to stvarno koci kad padne na 30fps dok igram na 200% resolution scale.

Igra ti dobro trza.

Poslednja izmena:
ovo ne da koci perofilozofe nego trokira, haha kakav si ti kralj na 30 fps igras, stavi taj resolution scale na normalno, nema grafe danas za normalan fps i 200% scale i smanji te droge, preko 50 moras imati za mp pa da ga ****s ;D

30fps. Samo ja igram BF-ove na tom fpsu :d

Da li se zna koja ce cena biti za Second Assault?

A to si ti radio, ja reko tako ti je dok igras.. Da su odlicni i nisu bas :) Bas izgleda kao da ti zatrokirala igra..

A to si ti radio, ja reko tako ti je dok igras.. Da su odlicni i nisu bas :) Bas izgleda kao da ti zatrokirala igra..
pa snimio sam file u 30fps, 0.20x30fps = 6fps. Mora da izgleda tako.

Anyway, sad cu da snimim nesto sa 100% resolution scale pa cemo da uporedimo fps i kako izlgeda.

Shadowplay snima 1080p 60FPS, ako radis slow motion odradi 0.5x i imaces tecnih 30FPS koliko su i svi youtube klipovi.

Shadowplay snima max u 60FPS. Ne fiksno jer ne moze snimiti vise slike u minuti kojih nema. Kod njega debelo ide ispod 60FPS tako da je daleko od fluidnih 30FPS na 0.5X.

Da stvar bude jos gora, pitanje je u koliko FPS-ova snima shadowplay. Lijevo FRAPS snima u koliko je slika video u datom trenutku, desno FPS pokazatelj ingame frameratea: http://pokit.org/get/img/0e04b45fa7f3fd223126522ab1e0e69d.jpg

Vjerovatno je problem u sihronizaciji te bi snimao u 60FPS kada bi bio ingame FPS na 60 cap ili 120. Svejedno se sve poništi u montaži gdje se output video snimi u 30FPS jer je to youtube cap.

Poslednja izmena:
Shadowplay snima max u 60FPS. Ne fiksno jer ne moze snimiti vise slike u minuti kojih nema. Kod njega debelo ide ispod 60FPS tako da je daleko od fluidnih 30FPS na 0.5X.

Da stvar bude jos gora, pitanje je u koliko FPS-ova snima shadowplay. Lijevo FRAPS snima u koliko je slika video u datom trenutku, desno FPS pokazatelj ingame frameratea: http://pokit.org/get/img/0e04b45fa7f3fd223126522ab1e0e69d.jpg

Da, to je dobro pitanje. Cime "napuni" ostatak do 60fps ako igra radi na oko 45 fps kad je na 200% resolution scale. Moja jednina pretpostavka je da on snima maksimalno 60fps, a snimi onoliko frejmova koliko se u toj sekindi obradi. Tako da bi trebalo sama velicina fajla da bude veca za isto vreme ako u jednom fajlu snimi 10 minuta videa sa 50+fps u proseku i 10 minuta videa sa 40+fps u proseku. Mada je to opet nezgodno proceniti jer ako se snima razlicit gameplay jedan moze da ima vise momenata kada je na ekranu vise na "stvari' pa pada cesce frame rate a opet ostatak vremena snima kada na ekranu ima manje stvari pa ispadne jednaka velicina zbog istog prosecnog FPS-a.

I smara ovaj YouTube sto spusta video Bitrate. Pocne da se pikselizuje video iako ga uploadujem sa 20,000+ bitrate-om.

Da, snima onoliko koliko se nudi frejmova odnosno, cak i manje ako nije dobro sihronizovano kako sam gore i pokazao. Svejedno, mislim da je jos u beti i sam program je fantastican i ak osma ga malo probao. Mozda ubace dodatne opcije za štimanje.

A youtube mora spustati kvalitetu, valja hostati toliku kolicinu sadrzaja. Ja sma se nadao da ce vremeno preci na 60FPS ali od toga nece biti nista. Mislim da je najbolje rjesenje brisanje neaktivnih klipova pa makar to bili i moji a da se poboljsa kvaliteta servisa.

ovo ne da koci perofilozofe nego trokira, haha kakav si ti kralj na 30 fps igras, stavi taj resolution scale na normalno, nema grafe danas za normalan fps i 200% scale i smanji te droge, preko 50 moras imati za mp pa da ga ****s ;D

Spustio sam resolution scale na 100%, ali sam zato ukljucio 4xMSAA. Ovo je rezultat: (nije neki epic gameplay, ali posluzice)

Vlasnicima Nvidia kartica preporucujem da iz drajvera urade automatsku optimizaciju igre.
Odlicno balansiran image/fps.

Vrh Dno