Šta je novo?

Battlefield 4

Da je tako kao sto kazes derikoze iz EA bi predstavile to kao najveci feature u istoriji FPS MP igara kroz reklamu, ovako to je samo produkt njihove aljkavosti i "boli nas k.. za ljude sto nam bacaju pare i opet ce za dve godine a mozda i manje" .

Bem li ga, meni je smesnije na ovom normalu sto cesce headshot oduzme samo 20% energije nego sto je direct kill, a tek sto se sporo regenerise health :)

Pa kad oce 'Oficiall-Normal-Play now-bam bam bam u narandzaste trouglice' server. Lepo mu kaze covek da stavi Ranked i moci ce da banuje kad ga neko zakolje..

Ima neko neki predlog za mrljave teksture i flickering na r9 280x? Sto je najgore nije non stop nego skroz random, al je parcel storm npr najizrazeniji. U avionu je color show, prelivaju se teksture i sl. Catalyst je 13.11 v9.2 beta al ne znam dal je do toga il samog bf-a? I na drugim mapama se nekad javlja al skroz nasumice i kad je velika guzva na ekranu?

nemoj preterivati, ispada kao da je gore po gejming komjuniti rejdz nekog admina tu i tamo nego da chiteri zaposednu sve

od mog zadjeg posta sam odigrao skoro dva sata bez problema, i 32p i 64p i sad sve radi normalno... neverovatno

A ja imao dva sound loopa danas..

edit: sad se 'izvinjavaju' za probleme sa double XP vikendom (koji traje pet dana) od 28-og novembra lol :D Nikad nisam razumeo to "DOUBLE XP!! omG XP BOOST" Sta, da sto pre otkljucam sve, umesto da lagano otkljucavam jer cu igrati ovo godinu i po, dve? Boze me sacuvaj..

Poslednja izmena:
Ja baš volim što pre da otključam sve kako bih isprobavao sve moguće kombinacije.

edit: sad se 'izvinjavaju' za probleme sa double XP vikendom (koji traje pet dana) od 28-og novembra lol :D Nikad nisam razumeo to "DOUBLE XP!! omG XP BOOST" Sta, da sto pre otkljucam sve, umesto da lagano otkljucavam jer cu igrati ovo godinu i po, dve? Boze me sacuvaj..

Za godinu i po dve izace jos 2 battlefielda...

Ovo ce posluziti kao run n gun dok mi ne izadje titanfall

Ovu igru drljaju tatatatirci i decaci koji se briju gumicom. Njima je to namenjeno. Smanji srcbu covece, dohakace ti ;)

Za godinu i po dve izace jos 2 battlefielda...

Tesko, vidis da im je itekako potrebno vise od dve godine za igru, a to ne kazem u negativnom smislu, za ovakve igre mora da bude minimum dve godine izrade I testiranja, a ovo drugo su ocigledno preskocili zbog naredbe 'odozgo'.
A ti i tvoja ekipa kao da se sladite sto je to sve tako, ajde da ostanemo na COD-u i ARMA-i samo? Batalio bi onda fps mp, ovako nesto mora da postoji.. Ako ovo sa takvom slascu pljujes i uzivas sto 'propada', sta reci za druge pucacine, danas gledam neki Ghosts multiplayer gameplay i cepam se od smeha kako trci vojnik sa pistoljem, kao neka browser igra, ili sa telefona..

Inace na Golmudu se nikako ne snalazim :/ Previse je otvorena, to sto je ogromna nije problem, barem mi nije bio ranije, ali sad kad sam pesadinac ne znam gde cu, bukvalno samo za vozila.. a u heli kad udjem padam za 10 sekundi jer nemas gde da se sakrijes..

Poslednja izmena:
Ako je cod merlio onda da ge bem. Ne zaboravi da prodje 2 godine izmedju 2 bf igre. U medjuvremenu dice izbaci 4-5 dlc packova i izbaci moh.Sad ti izracunaj koliko oni u stvari rade na novom bfu, nije to nista vise nego sto iw radi na codu recimo...

Poslednja izmena:
Tesko, vidis da im je itekako potrebno vise od dve godine za igru, a to ne kazem u negativnom smislu, za ovakve igre mora da bude minimum dve godine izrade I testiranja, a ovo drugo su ocigledno preskocili zbog naredbe 'odozgo'.
A ti i tvoja ekipa kao da se sladite sto je to sve tako, ajde da ostanemo na COD-u i ARMA-i samo? Batalio bi onda fps mp, ovako nesto mora da postoji.. Ako ovo sa takvom slascu pljujes i uzivas sto 'propada', sta reci za druge pucacine, danas gledam neki Ghosts multiplayer gameplay i cepam se od smeha kako trci vojnik sa pistoljem, kao neka browser igra, ili sa telefona..

Inace na Golmudu se nikako ne snalazim :/ Previse je otvorena, to sto je ogromna nije problem, barem mi nije bio ranije, ali sad kad sam pesadinac ne znam gde cu, bukvalno samo za vozila.. a u heli kad udjem padam za 10 sekundi jer nemas gde da se sakrijes..

Ma de se bre sladim, meni je samo krivo sto se odvija CODizacija BFa.. I sto sve ebeno pocinje da look a like... To je sustina..

Golmund.. Ako neces da smrdis po obodima mape pokusavajuci da pilicaris killove sa snajperom, da, definitivno samo vozila.
Tako je bilo uglavnom i u bf2 na svim vecim mapama.. Ako igras kao pesadinac nemas apsolutno nikakve sanse da ucinis neku promenu.

Nego najavljen novi DLC. A u njemu - DICE will be releasing a Battlefield 4 DLC called Second Assault some time next year (the first DLC to be released is China Rising). Second Assault will include four new map remakes from fan favorites found in BF3.
According to the new Levolution trailer, it shows brief glimpses of those four maps, which are:
Operation Metro
Gulf of Oman
Operation Firestorm
Caspian Border

Hahahahahhahahahaahahahahahahahahaha i hahahahahahaahahahha pa opet hahhahahaahhah...

Šta je tako smešno? :)

Koja vam je najgora mapa? Meni Zavod (koje je tamo kampovanje i štekanje iza zeleniša, strašno, loša za vozila sa svim onim rupčagama i preprekama) i Flood Zone( još kad probiju branu, težak smor, pola partije provedeš plivajući)

Zavod mi je kul, što neko reče ima neki stalkerovski šmek :).

Flood Zone, Parcel Storm i Dawnbreaker su mi loše, pokušao sam par puta ali uvek sam se smorio. Više i ne pokušavam da ih igram, u server filteru sam odčekirao te mape.

meni zavod obicno dobro lezi

anyway zezao sam se malo u commander modu i odigrao neizvesnih par partija i zaista dobro deluje :)
probao sam i na nexus 7 i isto radi odlicno i to na wi-fiu u nekom kaficu, nisam nista ocekivao ali sve proradilo iz prve.... 32vs32 kada igras bas je napeto :)

Zavod mi je najkul mapa, dok sam loker i davnbrejker vec odcekirao u filteru.

Moze li neko detaljno da pojasni kako se ubacuje emblem u BF4 ?

Koja vam je najgora mapa?

Dawnbreaker definitivno, ajde layout i to sto su avioni na mapi manjoj od Karkanda, ali onaj uzasno cudni kolorit i sarene zgrade me ubijaju u pojam. Zavod je jedna od najboljih mapa, ne znam o cemu pricas (tm) :)

Dawnbreaker je malo čudno koncipirana mapa,avioni apsolutno nemaju nikakav uticaj na igru,nije mi jasno ni čemu služe tu uopšte. I previše je oklopa za tako mali prostor po jedan apc (ili tenk) i AA bi bili sasvim dovoljni. I jedan chopper čisto da nervira snajpere po zgradama. Ali nije mi najgora mapa nikako.
Flood mi je sasvim ok. Zavod isto
Najgora mi je Paracel ubedljivo. Najbolja Golmud.

Kako bre moze nekom Paracel da bude losa.. :)

Meni je jedna od gorih. Deli mesto sa Operation Locker. Takodje ne volim ni Flood Zone, kada se poplavi grad jedino sto mogu da radim u ifv je da stojim na mostu, mnogo tesna mapa. Hainan mi je takodje odcekiran.
Igram uglavnom Golmud u poslednje vreme, ostale samo greskom u rotaciji.

Kako bre moze nekom Paracel da bude losa.. :)

A šta je tu dobro? Nema oklopa,OP čamci koji satiru sve što priđe,op scout choppers koji ubiju ono što izbegne čamce,snajperi sa ostrvaca i nasukanog broda,sve u nekom vodenom olujnom fazonu koji mi ne leži uopšte. Ja se ukrcam u čamac,F4 i kupim repair pointe dok se ne završi agonija. Jedina zabava mi koliko repair-a ću napraviti po partiji :D I ponekad uzmem stinger čisto da opalim po scoutim-a sa te pozicije.

Poslednja izmena:
Sve su ok mape, al jedna koja mi bas ide na zivce ponekad je Flood Zone :)

Nazad
Vrh Dno