subaru300hp
Slavan
- Učlanjen(a)
- 18.09.2012
- Poena
- 200
@subaru300hp
@Druun
Hvala ljudi na pomoci, izgleda da je to sto kazete, posto sam ubo sluske i gle cuda tamo ima audio ali samo na ruskom :/.
EDIT: Sad sam skontao da sam instalirao igru na Ruskom :lupko:
Ponovo je instalirao na Engleskom i sad radi.
Np.
Sto se tice grafike, ne znam sto niste zadovoljno. Igra sasvim fino izgleda, cak u nekim trenutcima me i odusevila izgledom. Nije vrhunska grafika, ali je lepo ukopljena i prijatna za oko, nema preteranih efekata, ne sija se preterano, kao sto je slucaj sa vecinom novijih igara od kojih me zabole oci posle 15min igranja. Jeste da na totalnom maxu daje slican framerate ko Crysis 3, al kriza mi utera CPU sva 4 jezgra u 100% i pojede 4Gb rama, dok mi AC rade sa 70-80% CPU usage i ne prelazi 2Gb rama, tj izrazito je GPU zahtevna igra, pride je nVidijina igra, a nema fps dropove na mojoj AMD konfi kao sto ostale nVidija igre imaju.
Sa grafom kao moja, koja vredi trenutno 80-100evra moze na maxu bez AA i nVidija drangulija lagano da se igra, uvek je morao za AAA naslove da imas bar od 100e grafiku za iole normalno igranje na High bez AA i verovatno ce uvek i morati, ja sam se bar sa tim pomirio odavno.