Šta je novo?

Assassin’s Creed IV: Black Flag

@subaru300hp
@Druun

Hvala ljudi na pomoci, izgleda da je to sto kazete, posto sam ubo sluske i gle cuda tamo ima audio ali samo na ruskom :/.

EDIT: Sad sam skontao da sam instalirao igru na Ruskom :lupko:

Ponovo je instalirao na Engleskom i sad radi :D.

Np. ;) Dobro je bar nisi morao opet da trazis i skidas. Btw trebao si da peglas na ruskom sa tilom na engleskom, malo da naucis ruski. Ko zna, mozda ti posluzi za nesto u zivotu. :D

Sto se tice grafike, ne znam sto niste zadovoljno. Igra sasvim fino izgleda, cak u nekim trenutcima me i odusevila izgledom. Nije vrhunska grafika, ali je lepo ukopljena i prijatna za oko, nema preteranih efekata, ne sija se preterano, kao sto je slucaj sa vecinom novijih igara od kojih me zabole oci posle 15min igranja. Jeste da na totalnom maxu daje slican framerate ko Crysis 3, al kriza mi utera CPU sva 4 jezgra u 100% i pojede 4Gb rama, dok mi AC rade sa 70-80% CPU usage i ne prelazi 2Gb rama, tj izrazito je GPU zahtevna igra, pride je nVidijina igra, a nema fps dropove na mojoj AMD konfi kao sto ostale nVidija igre imaju.

Sa grafom kao moja, koja vredi trenutno 80-100evra moze na maxu bez AA i nVidija drangulija lagano da se igra, uvek je morao za AAA naslove da imas bar od 100e grafiku za iole normalno igranje na High bez AA i verovatno ce uvek i morati, ja sam se bar sa tim pomirio odavno. :(

Np. ;) Dobro je bar nisi morao opet da trazis i skidas. Btw trebao si da peglas na ruskom sa tilom na engleskom, malo da naucis ruski. Ko zna, mozda ti posluzi za nesto u zivotu. :D

LOL :D, pa pazi nikad se ne zna :D.

Inace evo igrao sam jedno 4 sata i moram reci da me je igra odusevila, sve je jako prelepo uradjeno i jako ziv svet, najjaca scena je kad sam nasao macku na krovu :D.
Koliko sam video mozes da imas i ljubimca ali nisam bas imao vremena za to....

I kako je @subaru300hp vec rekao igra u nekim trenutcima odusevljava, ovaj deo mi se mnogo vise svidja nego trojka, likovi su bolji, svet je lepsi i prica mi je mnogo bolja nego sa onim indijancem.

Jedino ne znam da li je to do narodne verzije ili je igra tako napravljena da ako ne uspes da uradis one sporedne misije assassination contracts, kasnije se vise to ne pojavljuje :(.

Sve u svemu posle prvog assassin's creed ovaj je ubedljivo najbolji.

Poslednja izmena:
Odlican je za prvu godinu pomorske skole i upoznavanjem sa upravljanjem i navigacijom brodova.
Da nije tih us****h misija, bio bi ok.

Btw trebao si da peglas na ruskom sa tilom na engleskom, malo da naucis ruski. Ko zna, mozda ti posluzi za nesto u zivotu. :D
Ja sam tako igrao Metro. Odličan filing bio. :d

Mene nešto plaši dužina igre. Krenuo treću sekvencu, a već je na 25% pređenosti, a pritom nisam nešto preterano prelazio sporedne misije.

Ja sam tako igrao Metro. Odličan filing bio. :d

Mene nešto plaši dužina igre. Krenuo treću sekvencu, a već je na 25% pređenosti, a pritom nisam nešto preterano prelazio sporedne misije.

Ja sam AC 2 peglao malo ita. al sam vratio eng. ne znam ni ja sto.

Standardno za svaki AC prvih 20-25% te upoznaju sa igrom i pomalo provlace glavnu pricu kroz to. Ja sam isto tu negde. Cini mi se da tek sad krece igra.

Pazi cak i da ides str8 ahead main story opet ti i za tih 25% treba vise vremena nego li za 100% CoD-a ili BF-a. A gde su side stvari. Ovde mi je zanimljivije da igram side stvari nego li u trojci gde nisu imale nikakav uticaj i potrebu za glavnu pricu. Same shop-ove i upgrade-ova sam vise puta poseti i odradio do sad nego li za ceo AC3.

Jedino ne znam da li je to do narodne verzije ili je igra tako napravljena da ako ne uspes da uradis one sporedne misije assassination contracts, kasnije se vise to ne pojavljuje :(.

Meni se izbagovalo to isto prvi put, tj pokrenuo sam contract i nisam otiso pravo na njega. Resio sam valjda reloadom ili namernom samoubistvom. Na oko 25% te main stori uputi na contracts pa valjda ce posle toga da ti proradi opet.

Poslednja izmena:
@ kenny_sp86 kako ti radi radi igra na toj konfi iz potpisa?

Pa ne baš sjajno. Na otvorenom moru i džungli u 720p sve na low je igrivo. FPS od 30-60. U gradovima kao i u AC3, padne i na 15FPS.

Kombinacija High/ Very High na rezoluciji 1280x1024, konstanto zakucano na 60 fps, mada ima nekih malih dropova. Masina je ova u potpisu..

hmm, nisam nesto mnogo eksperimentisao sa settingsima, ali sam ostavio na high , mislim da je seckalo na very high, i5, 4.2gh,16gb,6870.
Merni je ok to i na high, a igra je dobra, drzi me vec 2 dana :d

Windows 7, je u pitanju nisam siguran koji su driveri pogledacu kasnije na racunaru, ali mislim da su ovi najnovovji.

AC4BFSP_2013_11_18_22_52_55_200.jpg

Konstantnih 62 FPS.

Kada podesim sve na najnize vrednosti dobijam isti FPS. :D Koja linearnost. Jedina boljka koja me za sad muci je ta sto kad ukljucim V-Sync pri kretanju imam zestok pad FPS-a, cim stanem sve se normalizuje. Verovatno ce drajveri da zakrpe to.

Pogledajte prilog 128607

Konstantnih 62 FPS.

Kada podesim sve na najnize vrednosti dobijam isti FPS. :D Koja linearnost. Jedina boljka koja me za sad muci je ta sto kad ukljucim V-Sync pri kretanju imam zestok pad FPS-a, cim stanem sve se normalizuje. Verovatno ce drajveri da zakrpe to.

probaj da forsiras fps iz windowsa, a ne kroz igru. ako koristis msi afterburner imas riva tuner on screen display server. te opcije imaju i nvidia i ati programi. meni je to resilo problem sa lagom misa ako se ukljucuje vsync

Kod mene bolje radi nego prethodni AC,tecnije i ako mozda ima i manji frejm...Sto neko rece u nekom od predhodnih postova,izuzetno prijatno deluje,ne zamara oci posle pola sata igranja,kao vecina izvikanih igara!Uz Metro LL,najbolje ove god!

Igrao sam do 7 ujutro :p Iako nisam neki fun, opusteno mi je da otkrivam i vozikam se brodom. Tek sada sam dobio brod, pa mi je jos novo sve. OC sam 6870 malo, sa def 900 na 950.

Evo tek sad igram AC serijal(nzm ni sam zasto nisam ranije)i dvojka je fantasticna,videcemo sledece.Kec sam odigrao 3 sata i izbrisao,veci smor nisam skoro igrao,dvojka kao da je drugi serijal u pitanju.

probaj da forsiras fps iz windowsa, a ne kroz igru. ako koristis msi afterburner imas riva tuner on screen display server. te opcije imaju i nvidia i ati programi. meni je to resilo problem sa lagom misa ako se ukljucuje vsync

Nemam ubacen Catalyst a Afterburner mi je 2.3.1 verzija. Kako da odradim to ?

Jel uspeo neko da unisti "Legendarni brod" znaci nema sanse da mu pridjem "otpozadi" kao na ovom snimku http://www.youtube.com/watch?v=gC4ZY9NkVac cim me uoci ide na mene ko predator kad me jednom udari dva i puta opali potonem.. (unapredio sam energiju skoro max oruzje) al nema leka hellp :S:

Nemam ubacen Catalyst a Afterburner mi je 2.3.1 verzija. Kako da odradim to ?

joj, pojma nemam kako tacno ide. meni se on screen display prikazuje pored afterburnera u tray zato sto sam ukljucio screenshot, video capture i fps monitor (mislim da moze i samo fps monitor).
jednom kada ga otvoris, moci ces da podesis prikaz fps sa desne strane i na levoj ces imati listu aplikacija koje si pokretao na koje on moze da utice. ja sam licno stavio global i high detection rate. imaces dugme sa slicicom kljuca (francuskog ne bravarskog) i framerate limit opciju.
generalno, mislim da nikakvo podesavanje nije neophodno za aplikacije. probaj samo da namestis framerate limit

Pojavio se i zvanicno na mom Uplay accountu, velicina za skidanje oko 22.5GB :)

Auf, kako je ovo dobro. Čekao sam ovu igru 13 godina. Od Betshedinih Sea Dogs, ovako nešto dobro nije se pojavilo.

bitke na okeanu su extra :)

Meni tek 22-og stize kljuc ***. Nvidia vlasnici ima li kakvih problema sa drajverima? Ovi poslednji me ubise ali vidim da su optimizovani za igru pa kako rade 331.82, da ne reinstaliram ponovo, muka mi je vise?

Vrh Dno