Pojavio se i zvanicno na mom Uplay accountu, velicina za skidanje oko 22.5GB![]()
Jel radi nekom multiplayer ja kad izaberem iz menija multiplayer ili iz uplaya samo mi izbaci da je crash posle par sekundi...
I nije mi jasno zasto ljude mrzi da ubace podrsku za izbor monitora na kojem se igra, nemoguce da je to toliko tesko.
Rale kako radi tebi ovo na gtx 680?Ili da cekam patch + par ver drajvera,kao sto ej bilo sa Tomb Raiderom?
![]()
Proradio posle restarta uplaya. Probao i odlucio da nije ovaj multiplayer za mene, ovo trcanje/sakrivanje mi ne deluje uopste interesantno.
I ako bi mogli da koristite neki krshten image host![]()
Gabe Graziani : This quote is taken totally out of context. He's talking about when working in the development environment on R&D... optimization doesn't come until later. Shoddy journalism, to say the least. It's really disappointing to see this, especially after the team put so much work into the PC version.
Can't wait to see which other journalists are bad at their jobs when articles are replicated based on this one without a cited source.
Zavisi sta vi smatrate sa optimizovanom igrom, trenutno nema nijedna karta na trzistu sto moze gurato ovaj AC na max u 1080p 60 fps, treba minimum 2 gpu i to dobra, u mene je zakucano na 98-99% pa opet negdje padne na 45-50 al eto u vecini slucajeva je 60.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari