Izvučeno iz konteksta...
Gluposti! Nista tu nije izvuceno iz konteksta.
Developeri moraju optimizirati/tweak-ovati za konzole jer su prisiljeni na to - zatvoreni sistem.
Na PC-u se moze kako hoces. Jer pojavit ce se nakon par godina GPU sposoban tjerati njihovo ******.
Pa tako bangavo je izgleda određeno za one koji igraju miš/tastatura kombinacijom. Možda će ispraviti nekim budućim pečom. Klikći desnim klikom dok ne pronađeš tačne koordinate. Za sada izgleda ne može drugačije.
Na džojpedu je kretanje na mapi kao u klipu.
Gluposti! Nista tu nije izvuceno iz konteksta.
Developeri moraju optimizirati/tweak-ovati za konzole jer su prisiljeni na to - zatvoreni sistem.
Na PC-u se moze kako hoces. Jer pojavit ce se nakon par godina GPU sposoban tjerati njihovo ******.
Jel uspeo neko da unisti "Legendarni brod" znaci nema sanse da mu pridjem "otpozadi" kao na ovom snimku http://www.youtube.com/watch?v=gC4ZY9NkVac cim me uoci ide na mene ko predator kad me jednom udari dva i puta opali potonem.. (unapredio sam energiju skoro max oruzje) al nema leka hellp :S:
Pa mogli su i ovde "optimizovati" recimo tako da su odlučili recimo da ne ubacuju god rays, koji sam skida 10+ fps-a (a oni su među prvima koji koriste taj efekat u igri), da ne ubacuju soft shadows i slične stvari. To je i poenta PC-a da ubace nove tehnologije, da nemaju tog ograničenja. A na konzolama se tweakuju tako što izbacuju opcije i efekte dok ne postignu tih 30 fps-a i tu stanu...
Mislim ovo mi zvuči kao svojevremeno što je bilo kukanje na metro 2033, ili recimo stalker serijal, a samo zato što su ubacili tehnologije i efekte koje gotovo niko ubacuje u igre, a niko ne pomisli da sam može da pogasi te efekta ako na njegovog konfiguraciji ne ide najbolje. Doduše evo kod mena na jednoj 770, sve max i txaa x2 na 1080p u džungli drži iznad 30, iznad 40 sa ugašenim god rays, a u gradu je 55-60. Tako da ako se uzme da nije sve izvučeno ni iz drajvera, da još nije bilo patcheva, je sasvim ok.
Nema ovdje nikakvih novih tehnologija niti unaprijedjenih efekata. Sve smo to vec vidjeli, i to bolje odradjeno. Ova igra izgleda jako lijepo zbog kolorita koji naravno ide uz tropsko okruzenje i dizajna textura. Kada bi se mogao prebaciti u prvo lice, tek tada bi vidio nedostatke. Ovako iz treceg lica to sve izgleda ljepse, ali nije.
I nije problem u tome sto kod mene igra radi lose na maks detaljima sa mojom konfiguracijom. Problem je sto malo bolje radi na low detaljima, a izgleda jadno. Recimo imam veci fps u Crysisu/Warheadu ili u The Witcheru 2 na maks detaljima nego li u ovoj igri na low detaljima!? Evo ti fotka iz dzungle na low detaljima, i to scena gdje je sve staticno - bez NPCova i sl. Ako stavim detalje na mid, fps ce naravno padati ispod 30.
Bogami i kod mene sve to ide klimavo!Nikada nisam merio FPS u igri,ali sam ovde morao!Texture na high,AA na FXAA i SSAO!Ovo ostalo na normal ili je pogaseno i krece se izmedju 35 i 40!
Znaci jos jedan neoptimizovani port izbacen da bi cigani iz Kvebeka zaradili jos koji dinar.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari