Šta je novo?

Assassin’s Creed IV: Black Flag

Dali vi dozivljavate random freez-ove? Meni se desaje cesto :S

U sli igram naravno. Konto sam da je to problem pa sam iskljucio drugu kartu al opet isto. A obe karte su stock. Bas neprirodno ledjene slike, bas onakvi sto su bili na ps4 tokom prikazivanja na E3.

I jos nesto primjetio sam da mi je cudan memory usage na drugoj karti, nesto mi nece uslikati kad igram AC4 al evo screenshot iz betmena...BatmanOrigins_2013_11_16_20_10_29_946.jpg 4194304MB lol ?

Ako su u pitanju zamrzavanja na sekund, dva...
U folderu igre imaš neki Uplay.txt
Tu igra pravi neki log koji vremenom postaje sve veći i veći. Kako raste, tako je i to zamrzavanje učestalije. Postavi taj fajl kao read only i trebalo bi da ti reši problem.
Možeš ako je povelik i da ga obrišeš, pa napraviš novi Uplay.txt i njega postaviš kao read only.

Huh evo vidim 45,1MB txt file :S

Onima kojim ne pamti lod igra neka probaju da instaliraju Uplay mozda tako rese problem vidim nemci tako resavaju problem..ja sam "kupio verziju" 5.5gb bez mltiplera nemam problem...

-Iga je vrh pored Metro LL nesto najbolje sto je stiglo ove godine po meni

Kod mene igra koristi skoro samo 1 core , jel i kod vas isto ovako il meni nesto ne valja? :mad:

Na ovim podesavanjima radi , imam oko 60 fps , najmanje 52.

Prilozi

• AC4BFSP 2013-11-17 00-29-59-28.jpg
    AC4BFSP 2013-11-17 00-29-59-28.jpg
    171.4 KB · Pregleda: 99
  • Untitled.png
    Untitled.png
    66.3 KB · Pregleda: 89
Poslednja izmena:
^koju si kartu imaro pre 270x ? jel si zadovoljan kako ti radi taj 270x i koliko si ga platio (ne moras da napises gde si ga kupio), nadam se da nije protiv pravila :(

^koju si kartu imaro pre 270x ? jel si zadovoljan kako ti radi taj 270x i koliko si ga platio (ne moras da napises gde si ga kupio), nadam se da nije protiv pravila :(

Nisam imao nikakvu pre ove, koristio sam integrisanu. Zadovoljan sam grafikom inace za 17k (na akciji) koliko sam je platio je super. Daje 95% slicne performanse kao Nvidia 660ti
koju sam koristio prosle godine na drugom kompu, a platio je u to vreme kad izasla 36k.

Jel ima jos neko problem sa zvukom kod narodne verzije? Nemam opste audio kad pricaju :/.

imao sam ja probleme sa zvukom kada pricaju, kod mene je bio problem jer sam zaboravio na logitech decoderu da prebacim na direct 6ch, onda je proradilo. Ne znam da li imas 5.1 sistem, ako imas probaj da namestis stereo u sound opcijama, pa vidi da li ti tako radi, ako radi znaci da je oko nekih setovanja sa zvucnicima problem.

Jel ovo isti engine kao i u FC3? Deluje vizuelno slicno ali sporije radi nego FC3.

Isti je engine za sve AC samo ga doradjuju iz godine na godinu isti slucaj je sa COD-om, and guess what ljudi to kupuju vec godinama.
Meni AC4 i Kriza 3 skoro isto rade moze se reci, a koliko je samo naprednija graficki od AC-a, sto bi rekli light years ahead :d
Jedva cekam da izbace last gen konzole.

http://en.wikipedia.org/wiki/Anvil_(game_engine)

Jedva cekam da izbace last gen konzole
Ja bas i ne cekam,jer ce gaming postati onda veoma skup sport barem za PC igrace!Ako hoces bolju grafiku i pritom da ti sve radei kao podmazano moraces to i debelo da platis,vise nego sto je to sada!Mene vise drzi "Papers Please" nego sve one njihove tripl "A" igre!

Poslednja izmena:
Ili u Srbiji!:D

Ja bas i ne cekam,jer ce gaming postati onda veoma skup sport barem za PC igrace!Ako hoces bolju grafiku i pritom da ti sve radei kao podmazano moraces to i debelo da platis,vise nego sto je to sada!Mene vise drzi "Papers Please" nego sve one njihove tripl "A" igre!

Zavisi kako kome ;) ja cu kupiti ps4 naravno samo zbog ekskluziva a multiplatformse igre rokati na PC-u jer znamo i ti a i ja da ce bolje raditi a izgledati. I vidi druze nije to sve kako ti mislis, ko iole ima malo bolji racunar moci ce da se naigra jedan dug niz godina igara u ps4/xbone kvalitetu, mizernoj 720p u vecini slucajeva, i tih "sporih" 30 fps. Naravno, zavisi sve kako ti definises entusiazam, al sve u svemu toga ce uvijek biti i hvala bogu.

Probaj promeni jezik na kom pricaju. Jel problem samo u filmicima ili i u gameplay?
Jel u pitanju 5Gb ili 15Gb igra?

U pitanju je ovaj od 5gb.

Da samo u filmicima nema zvuka ovo ostalo je ok.

Probao sam da promenim jezik stavio sam Nemacki, Francuske... ali nista.

imao sam ja probleme sa zvukom kada pricaju, kod mene je bio problem jer sam zaboravio na logitech decoderu da prebacim na direct 6ch, onda je proradilo. Ne znam da li imas 5.1 sistem, ako imas probaj da namestis stereo u sound opcijama, pa vidi da li ti tako radi, ako radi znaci da je oko nekih setovanja sa zvucnicima problem.

Imam 2.0 tako da ne znam kakva bi podesavanja tamo mogao da stavim :).

@Leon4
Mene najvise brine,kao laika,ako su portovi sa sadasnjih konzola bili toliko losi da cak i oni sa Titanim-a i ostalim uber grafickim kartama morali stavljati kapi u oci posle igranja,da bi malo dosli sebi,kakvi ce tek biti portovi sa ps4 i xbone-a?Koji ce jos biti zahtevnije nego ovi sada!
Mislim da bi najbolje bilo da sledeci nastavak bude poslednji.....
Slazem se u potpunosti!

@bro82 Da, ali neznamo sigurno mozda budu i bolji portovi, postoji i ta solucija, jer imajuci u vidu da su nove konzole slicnije PC-u nego ikada.

Zar nije isla prica da ce nove konzole biti vise port-friendly zbog svoje pc-like arhitekture?

Ma mora biti bolje , sami su rekli da ce portovanje biti mnogo lakse. Ja verujem jer tesko da ce ko i da kupuje te igre ako budu losi i gori portovi nego sada..

U pitanju je ovaj od 5gb.

Da samo u filmicima nema zvuka ovo ostalo je ok.

Probao sam da promenim jezik stavio sam Nemacki, Francuske... ali nista.

Imam 2.0 tako da ne znam kakva bi podesavanja tamo mogao da stavim :).

moze da bude da je neka black box ili repack verzija igre pa da su izbaceni zvukovi u filmiciama radi sto vece kompresije. A desava se i ovo sa 5.1 zvukom. Pusti 5.1 zvuk pa u filmicu izmenjaj dzekove i vidi jel daje na nekom od njih glasove. Ako daje onda moras da ispodesavas za pocetak u windowsu da radi bar ko 2.1 pa onda u igri. Ako ne daje onda je verovatno do kompresije tj izbaceni su zvukovi, jedino sigurno resenje 15Gb da skines.:)

Poslednja izmena:
moze da bude da je neka black box ili repack verzija igre pa da su izbaceni zvukovi u filmiciama radi sto vece kompresije. A desava se I ovo sa 5.1 zvukom.

Postoje ruske verzije u kojima je sve sem engleskih i ruskih glasova rippovano. Moguce da je takvu veriju ubo..

Moze li mi neko preporuciti na PM koju verziju igre da nadjem? Koja verzija je proverena? Hvala!

@subaru300hp
@Druun

Hvala ljudi na pomoci, izgleda da je to sto kazete, posto sam ubo sluske i gle cuda tamo ima audio ali samo na ruskom :/.

EDIT: Sad sam skontao da sam instalirao igru na Ruskom :lupko:

Ponovo je instalirao na Engleskom i sad radi :D.

Poslednja izmena:
Vrh Dno