Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
ku-xlarge.jpg

ku-xlarge.jpg

http://img.gawkerassets.com/img/196diumsj2bcvjpg/ku-xlarge.jpg[/IMG[/spoiler]][/QUOTE]

PS4 još i izgleda kao nešto što bi se moglo uklopiti u dnevnu sobu, ali xbone teško :)

[QUOTE][QUOTE="morbius, post: 3498593, member: 2448"]Ima li ova diskusija ikakvog smisla kada je svaka nova konzola samo PC u drugačijem kućištu i sa drugačijim OS-om?[/QUOTE][QUOTE="almoust evil665, post: 3499427, member: 40946"]A kakve su to pre bile konzole?,od konzolnog drveta pravljene.[/QUOTE]
[/QUOTE]

Ranije su po pravilu konzole sa sobom što se tiče hw-a nosile novu i posebnu arhitekturu, to je bilo neko pravilo sve do ulaska ms-a u igru pojave xboxa, koji je prvi pribegao pravljenju konzole u potpunosti koristeći PC arhitekturu, a sada su oba konkurenta otišla u tom smeru, umesto u smeru inovacije što se tiče hw-a. Upravo zbog toga ni ne mogu da ponude bilo šta impozantno u pogledu tehnikalija u odnosu na ono što trenutno postoji.

Poslednja izmena:
Skoro pa nikakav launch event, bar sto se tice igara, sve je vidjeno...

Znaci radnja se zavrsava u trecem delu ?
Nikako da se nakanim da krenem da ga igram.

Al koja je onda poenta tog trailera ?

Očigledno je neka vrsta reboota, čim se zove samo Uncharted.

Posle The Last of Us-a skroz drugacije gledam na njih i nadam se da baš zato što je novi početak u novoj generaciji mogu malo da promene pristup, meni bi leglo nešto malo manje "plitko" i *******tsko, sa bar malo mracnijim fazonom. Mogu to sigurno. Mislim da je dovoljno odjeknulo ono što ljudima smeta, pored toga što je serijal uspešan.

A ne smem da zamislim kako će da izgleda :D. Sad mogu i sa animacijom da rade šta hoće, očekujem mnogo :).

Poslednja izmena:
Pa koliko su onda ti ljudi retardirani, što jednostavno ne ubace GTA V diskove u Blu-ray drajvove svojih PC računara i radiće?

Ič se neću iznenaditi ako igre za PS4, Xbone, Windows i SteamBox (ako eventualno bude imao optiku) budu dolazile na istom disku, jeftinije za štancovanje.

Znaci radnja se zavrsava u trecem delu ?
Nikako da se nakanim da krenem da ga igram.

Al koja je onda poenta tog trailera ?

Mislim da je Soni napokon u potrazi za serijalom koji bi mu dao identitet preko više generacija. Killzone mi ne deluje kao dobar kandidat ali Uncharted ima više nego dovoljno potencijala da bude Sonijev pandan Marija/Haloa. Ima fleksibilnost za mnogo raznovrnih priča, izvođenja, žanrova i progaonista.

Bilo bi lepo da su zamenili drejka sa jednim od sporednih likova koji su avanturisti sami za sebe, poput Kloi i Katera.

Imam pitanje. Nikada nisam imao Sony. Kum moze da mi donese za koji dan PS4 iz Amerike, da li postoji nesto sa americkom verzijom sto bi moglo da mi pravi probleme?

Kabl za struju.

I to ona klot verzija,da barem ima dodatni gamepad,za ove pare ima bundle preko...

Dodatnih godinu dana garancije definitivno ne vredi 100e :).

ako će je oni imati 11.01. do tada će je imati i svaka druga radnja u Srbiji- Cena pd 500e za Srbiju je normalna niko nije ni očekivao niže ali zato trba sačekati novu godinu, jer kad je dobiju svi moći će i na rate i na čekove a i biće više bundlova.

Reboot verovatno kao sto je uradjeno za Tomb Raider...
Bezveze je to.

Ovo nije reboot, ovo je nastavak price. Po svemu sto znamo do sada randnja ce biti vezana za zivot Henry Every-a , jednog od najbitnijih gusara svih vremena [teaser prikazuje mapu Afrike, Magadaskara, gusarskog ostrva pored magadaskara i text "Every betrayed us"]. Dok su Blackbeard i svi ostali danas popularni gusari bili deca, on je uspeo da napadne Indijski treasure fleet koji je putovao za Meccu i uzme 273 tone zlata, dragulja i dijamanata. I sto je najbolje, vlasti nikad nisu uspele da ga uhvate. :D Popularizacija njegovog gusarskog uspeha je sigurno motivisala sve ostale gusare koji poceli da divljaju po karibima i indijskom okeanu par decenija kasnije.

Da li ce glavni lik igre opet biti Drake, ili cemo voditi nekog njegovog pretka koji je bas ziveo u 17 veku, ko zna. Jedino sto znamo je da ce u igri definitivno biti neko ko oce da s**** Every-a. Jedini screenshot igre [iz TLOU posete Naughty Dog studiju], udaljeni ekran u pozadini studija:
tlou2jpg-5ea0bf_800w.jpg

Poslednja izmena:
PS4 još i izgleda kao nešto što bi se moglo uklopiti u dnevnu sobu, ali xbone teško :)

Ranije su po pravilu konzole sa sobom što se tiče hw-a nosile novu i posebnu arhitekturu, to je bilo neko pravilo sve do ulaska ms-a u igru pojave xboxa, koji je prvi pribegao pravljenju konzole u potpunosti koristeći PC arhitekturu, a sada su oba konkurenta otišla u tom smeru, umesto u smeru inovacije što se tiče hw-a. Upravo zbog toga ni ne mogu da ponude bilo šta impozantno u pogledu tehnikalija u odnosu na ono što trenutno postoji.

Da naprave inovacioni hw i onda samo slušaju razmažene studije kako je njihov hardver komplikovan i težak za razvoj igara. VIdećemo koje će opravdanje koristiti kod ovih generacija kada naprave lošu igru.

Do PS4 games have regional locks?
In general, neither digital nor disc-based games will be region locked, but PlayStation recommends that all users purchase games at the region of their residence to guarantee the best overall experience and customer service. In certain instances, a software publisher may choose to region lock a game title for specific reasons, but Sony Computer Entertainment expects these instances to be uncommon.

Kao neko kupuje kod njih, pa ja ni u ludilu im ne bi dao te pare, kad mogu opusteno da skoknem preko i da uzmem za mnogo manje para.

Ovo nije reboot, ovo je nastavak price. Po svemu sto znamo do sada randnja ce biti vezana za zivot Henry Every-a , jednog od najbitnijih gusara svih vremena [teaser prikazuje mapu Afrike, Magadaskara, gusarskog ostrva pored magadaskara i text "Every betrayed us"]. Dok su Blackbeard i svi ostali danas popularni gusari bili deca, on je uspeo da napadne Indijski treasure fleet koji je putovao za Meccu i uzme 273 tone zlata, dragulja i dijamanata. I sto je najbolje, vlasti nikad nisu uspele da ga uhvate. :D Popularizacija njegovog gusarskog uspeha je sigurno motivisala sve ostale gusare koji poceli da divljaju po karibima i indijskom okeanu par decenija kasnije.

Da li ce glavni lik igre opet biti Drake, ili cemo voditi nekog njegovog pretka koji je bas ziveo u 17 veku, ko zna. Jedino sto znamo je da ce u igri definitivno biti neko ko oce da s**** Every-a. Jedini screenshot igre [iz TLOU posete Naughty Dog studiju], udaljeni ekran u pozadini studija:
tlou2jpg-5ea0bf_800w.jpg

Bez Drake-a uncharted nije uncharted :D.
Inace ovaj screen shot meni lici kao da je iz assassin's creed 4 :D.

Do PS4 games have regional locks?
In general, neither digital nor disc-based games will be region locked, but PlayStation recommends that all users purchase games at the region of their residence to guarantee the best overall experience and customer service. In certain instances, a software publisher may choose to region lock a game title for specific reasons, but Sony Computer Entertainment expects these instances to be uncommon.

Za igre mi nije problem, njih bi kupovao ovde, nego me zanima da l nije nekako sam uredjaj region locked, sorry za noob pitanja ali stvrno nemam nikakvog iskustva sa playstation konzolom, a ne bih voleo da mi stigne iz amerike i da ne mogu da ga koristim ovde.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno