Šta je novo?

Battlefield 4

ja sam posle duzeg vremena odigrao shangaj bez pucanja i jos 2-3 mape posle toga, superiska :) mozda je to jer se manje vremenski igram pa nekada ne docekam pucanje igre :D

Ovo sigurno nije normalan GPU usage? :D
A npr AMD6xxxx je radila savrseno na istom kompu, na medium isto, zakucano na 60FPS.

Prilozi

• Untitled.png
    Untitled.png
    642.4 KB · Pregleda: 99
Mozda treba da se updejtuju Nvidia drajveri

Zadnju verziju imam.
Nesto je to do karte, u svim igrama tako dropuje GPU usage, cak i u SC2, D3 koje su smesno zahtevne.
CPU je i5 na 4Ghz, tako da nije do njega sigurno, da koci ovu graficku.

Odjednom prestalo ono zamucivanje, igrao zavod 50 min gde je najvise mutilo, sad nijednom..

Zamucivanje ti je emp koji ima njihov komandir, a posto ti imas google glasses ono utice i na tebe kao vojnika...

Hahaha, patkomerija! :d

Kako da se vidi cela lista ljudi iz Srbistana?

Mnogo stavio sam 13.9 sa drajverima koji idu uz 13.9 Catalyst pa nisam bio zadovoljan, pa sam presao 13.11 beta Catalyst a na to sm stavio stare drajvere
pa je bilo boze pomozi ali uz 13.11 dobijes i razne ne potrebne programe
Trenutno mi najbolje radi sa 13.4 Catalystom i drajverima 12.104-130328a-155980C-ATI

I ne puca ti igra sa tim driverima?Ja isto imam problem sa tom karticom,ali sa "driver stop responding and recovered"mislim to nema veze sa igrom,to mi izbacuje ovako u sred surfa,itd.A ako stavim bilo koje starije drivere,dobijam crveni ekran posle partije.Valjda ce ATI izbaciti neke "krstene "drivere uskoro.

Poslednja izmena:
I ne puca ti igra sa tim driverima?Ja isto imam problem sa tom karticom,ali sa "driver stop responding and recovered"mislim to nema veze sa igrom,to mi izbacuje ovako u sred surfa,itd.A ako stavim bilo koje starije drivere,dobijam crveni ekran posle partije.Valjda ce ATI izbaciti neke "krstene "drivere uskoro.

Uradi update Windows-a

Ma apdejtovan mi je.

To je neki Windows bug koji se meni desavao pre godinu dana (to se desava i sa Nvidijinim karticama btw), ogleda se u tome sto OS stalno salje upite GPu-u i ne dobija od njega odgovore dovoljno brzo za to se desava to sto se desava.
Kod mene je update Windowsa resio problem

Znaci za high-ultra igranje (imam 22" @ 1680x1050 monitor) je potrebna 7950 2GB / GTX 670 i neki cetvojezgrarni procesor na 3 ili vise GHz, za ugodno igranje (fps preko 40) ?

Mozda se i otvorim za kes, mada ne znam dal mi se opet trose dani zivota za prelazak neke MP igre :).

Ovo je teško djubre od igre!!! Baš nisam hteo da hejtujem ali sad su prevazišli sami sebe... Veliki Shanghai i dalje radi do 5 min i onda crash sound loop, levolušn lol, video nisam još na toj mapi. I sve to bi ja preživeo ali sad više nemam ni baruta u municiji, znači čoveka ne mogu da ubijem, jedino nešto sleđa ako ne uspe da provali odakle pucam...
Suviše sam ja mator za ova ****** i nemam više živaca da se nerviram. Imam origin nalog sa: bf3 premium, bf4 Delux***** i poslednji Sim City, pa ponudite nešto na pm :)

Poslednja izmena:
sta je bilo boro

Ranom zorom udario po dudovaci:) os malo do sisatovca da te posaljemo

Ranom zorom udario po dudovaci:) os malo do sisatovca da te posaljemo

Mozda je to i nije loša ideja da probam iz šišatovca da se povežem možda mi proradi net kod. Ajde da imam 25 fps-a i 2 dana staža a ovako, priznajem ne mogu da trpim da me njubare i deca ubijaju... pozdravite Vašu mamu :d

Dal je moguce ovo s munjom da su napravili :) U komentarima navodno samo na vetrenjaci se desava. .

Extra fora! :D
Kamo srece da na svim mapa ovako sprzi sve snajperske *****, bila bi igra 3x bolja.

Ja ne mogu da verujem sta rade ovi iz DICE/EA oni su ovim novim patch-om limitirali ticket count na 100% na official i 200% na ranked to znaci da je sad za TDM max 200 tiketa za rush 200 tiketa na ranked a na official 100 ja stvarno nzm. dal su normlani ili sta ali kako ide ova igra ovo je bilo cisto bacanje para.

Pa da sjajno je kad ti TDM traje 5 minuta i kad ti rush traje 5 minuta prosto milina da igras.

Ma da li je moguce? Pucaju sami sebi u kolena svakim novim patchom. Mada mozda uvedu za premium korisnike povecan broj tiketa :D

Jel bilo ovako na startu BF3? Ja sam tek negde posle pola godine presao na PC verziju..

Nazad
Vrh Dno