Šta je novo?

Battlefield 4

"WE'RE CURRENTLY ROLLING OUT A NEW SERVER UPDATE (R10) THAT WILL FIX A LOT OF THE SERVER CRASHES THAT WE'RE SEEING RIGHT NOW. MOST SERVERS WILL BE UPDATED WITHIN 2 HOURS."

Kad pre dodje client patch? Zar nisu rekli da prvo ide server patch pa uskoro client.

Alaj su ga petchovali! Sad mi je cela igra u nekim heiroglifima. Teksture prelaze jedna preko druge. Sve mi izgleda kao Techno Rave Party 90tih. :D

Meni se to i pre patcha ponekad desavalo, na Golmund Railway i Lancang Dam mapi. Ja nemam probleme sa padom servera, ali i dalje je prisutno zamrzavanje na odredjenim mapama. To mi je jedini problem i jedino mi to smeta, taman se zaigras i ono smrz. Kako su toliko nesposobni da rese problem, nije mi jasno...

Ovaj patch nista nije popravio. Crashevi su i dalje tu, pojavio se neki novi graficki glitch i koliko vidim attack choper ima unlimited flares.

Sad treba znati koji je R10 server.. Igrao Sangaj 15-ak minuta, padali frejmovi na 40-ak, i puce igra na desktop kad sam zaginuo od M320..

eto za =USC= Golmud Railway 24/7 Madness 1000 sam siguran da je apdejtovan jer su odradili update bas kad sam bio u igri.

Sve mi izgleda kao Techno Rave Party 90tih. :D

original.gif

ku-xlarge.gif

[YOUTUBE]Ox3g_8WF67s#t=45[/YOUTUBE]

46939525.gif

Ovaj blur sto su dodali, STA je bre ovo?! Imam vece padove frejmova sad..

Poslednja izmena:
Pa tako to ide, uz svaki patch 3 koraka unapred, 15 unazad. Mora uvek da se doda neki bug. Mogli bi i memory leak da poprave. Ko god igra duze od 40min, ima memory leak i igra zakucava i mora restart racunara.

Pa tako to ide, uz svaki patch 3 koraka unapred, 15 unazad. Mora uvek da se doda neki bug. Mogli bi i memory leak da poprave. Ko god igra duze od 40min, ima memory leak i igra zakucava i mora restart racunara.

Meni je jedino ovo smetalo... Jel ispravise sa patch-em ili jok?

Ne. Kao sto rekoh, nista nije ispravljeno. Jedino su dodati novi bagovi.

Ovaj dice stvarno zasluzuje neku nagradu. Ljudi su takvi profesionalci da ja nemam reci. Sad cekamo 3 patcha da poprave ovaj patch..

Kome se ne dopada tu je stari dobri bf3 juče igrao bilo dobro napucavanje :p a vi kako želite

Kome se ne dopada tu je stari dobri bf3 juče igrao bilo dobro napucavanje :p a vi kako želite

Planiram da opet malo odigram BF3 dok ne srede BF4, jedan poslednji oprostaj. U kakvom su stanju serveri? Da li se virus ''crash to desktop every second game " prosirio i na BF3 :D ?

:D

Poslednja izmena:
Ma kazu boris i gorgilije nema laga i netcode je super :D

Ma kazu boris i gorgilije nema laga i netcode je super :D

Pa nema.. Problem je bio sa crashevima, koji su sad 5 puta ucestaliji posle patcha :D Al evo opet su nesto cackali, kazu izlogujte se iz battleloga i ulogujte se ponovo..

E, da nisam studentska sirotinja iz unutrašnjosti, pa da i ja pokupim ovo. :d Jedino da pokušam isto kao sa Bad Company. 500 din na kvotu 2 i množi do cifre :d

Nazad
Vrh Dno