Šta je novo?

Battlefield 4

Meni je neverovatno da se ovoliko ljudi zali kako im radi BF4.
Imam osecaj da bar kod njih 70% nesto nije u redu sa kompom ili sistemom.
Sredite, provetite sisteme, pa onda probajte igru.

Ozbiljan je :D

Ako si ozbiljan,eto ti prilike da zaradis malo para.
Daj u oglas,da ''podesavas komp i sistem'',specijalno za BF4.
Od tih 70 %,neka se javi trecina,i eto para.

EDIT:
Jel se nekome zamuti kao ekran,na svakih par sekundi?

Poslednja izmena:
Meni je neverovatno da se ovoliko ljudi zali kako im radi BF4.
Imam osecaj da bar kod njih 70% nesto nije u redu sa kompom ili sistemom.
Sredite, provetite sisteme, pa onda probajte igru.

Metar od zemlje sam skocio kada sam procitao ovo. Da li je moguce da neko uopste pomisli da napise ovako nesto?

Zamolio bih te Marko najlepse, da sledeci put bar tri puta promislis pre nego sto bupnes na internete.

EDIT:
Jel se nekome zamuti kao ekran,na svakih par sekundi?

Napisao sam ja.. i to je novotarija iz patcha :) Kao da nije dovoljna ona glavobolja od tranzicije kad ucitava mapu (tome ko je izmislio tu 'gubi se signal' blur tranziciju, treba pucati u koleno), a sad i u igri..

I meni se muti ekran, ali ja sam skontao da je to neki unapredjeni supression jer mi se to desavalo samo kad snajperista puca na mene...

Aah! Evo sad posle patch-a i ja primetio to mucenje ekrana nzm. koj im je to djavo.

Sad ce da cekamo patch koji ce da popravi patch, BF3 sve iz pocetka... :D

Znaci da ne zurim sa kupovinom.
Picim jos malko CoH2 dok se ne sredi haos.

Pa nekih 3-4 meseca tamo pocetak februar-a :D

Ja ne znam ni koliko vredi kupovati ovo , stvarno mnogo keša treba. Sad kad krenu sa DLC-ovima. Ortak mi reče da je na trojku potrošio 120 evra, valjda.

Meni radi super, posle malo muke sa drajverima i catalystom za 7790HD, nisam petchovao pa ne muti nista, grafika zakiva
samo je prica kao da je ni nema i zamaraju brifinzi i filmici do bola samo gubis vreme al slika je ostra da se iseces

Meni radi super, posle malo muke sa drajverima i catalystom za 7790HD, nisam petchovao pa ne muti nista, grafika zakiva
samo je prica kao da je ni nema i zamaraju brifinzi i filmici do bola samo gubis vreme al slika je ostra da se iseces

lol prica :) Na trenutak zaboravim da neko igra i kampanju :d

lol, kome od vas je toliko dosadno u zivotu? :D

Veceras igrah i nikakvih problema nisam imao... Cak i drugarima sa AMD-ovima i manje memorije radi sad kako treba, pre su morali da izlaze posle svake mape...

Ma krenulo kao *******cija, a sad ne mogu da promenim nick:D Nista kad nabijem kd5 i spm 1000 prodajem ti nalof borise za 100 eura...

Uh kako sam sad pregrizao jezik sto sam rekao da ovo radi kako treba, radilo je solidno do ovog patcha, sad kresuje svaki cas, katastrofa! Dal su oni bre normalni sta rade?!?

Kakvih si imao muka sa driverima?

Mnogo stavio sam 13.9 sa drajverima koji idu uz 13.9 Catalyst pa nisam bio zadovoljan, pa sam presao 13.11 beta Catalyst a na to sm stavio stare drajvere
pa je bilo boze pomozi ali uz 13.11 dobijes i razne ne potrebne programe
Trenutno mi najbolje radi sa 13.4 Catalystom i drajverima 12.104-130328a-155980C-ATI

Uh kako sam sad pregrizao jezik sto sam rekao da ovo radi kako treba, radilo je solidno do ovog patcha, sad kresuje svaki cas, katastrofa! Dal su oni bre normalni sta rade?!?

Igraju se ljudi, al sa nasim zivcima. :D
*** me bf4 kud ga kupih. :d

Ja vala cekam izlazak prvog dlc-a do tada ce ispeglati vecinu bagova :D

Tako je i za BF3 bilo

Jel moze neko da okaci GPU usage u BF4 na nekoj karti u rangu GTX580, GTX670? Na High, fullHD.
Cisto da usporedim nesto.

Iskoriscenost mozes da vidis tek posle posto OSD ne radi a Nvidia ima puno problema posebno serija 7 a i 600

Vrh Dno