Šta je novo?

Battlefield 4

Inace ako niste primetili DICE je slucajno sa zadnjim pecom ubacio i oruzja koja su planirana za China Rising DLC, evo kako mozete da ih otkljucate ;)

Gledajući tog ćoravog kako igra vidim da su napravili tenk od Scout helija. Ne može mu drveće ništa, zgrade...komotno možeš da se zaletiš u kuću ništa ti neće biti.

Poslednja izmena:
Ovaj Predator laser stvarno postoji :)

bf4%202013-11-16%2001-28-10-04.jpg

Pojavilo se u opcijama Serbia za servere ali kada otkacim nema niti jednog. :/

Ne znam sta se promenilo, ali igra vise ne puca.
Smara samo onaj blur, ne kapiram sta je to? :D

Gledajući tog ćoravog kako igra vidim da su napravili tenk od Scout helija. Ne može mu drveće ništa, zgrade...komotno možeš da se zaletiš u kuću ništa ti neće biti.

Zalece se i u protivnike, cini mi se da ima vise ubistava tako nego normalno :). Mada moze mu se, ima dva inzenjera koji ga oprave za tili cas.

Ali rastura kako vozi.

Taman sam hteo da se pohvalim kako mi igra dobro radi danas, kad pukne sa sound loop-om. :D Naravno bio sam bash prvi na listi :p

Eh sto volim ovaj in game voice. Ukrade mi p***r is squad-a tank dok sam ga popravljao i naravno ovaj dodje i ubije me. Samo sedi u tenku, nit popravlja, niti puca na neprijatelja i op, uze mi tenk dok sam ga popravljao. Jos je inzenjer.
Jedino mi zao sto sam uplasio macku, a ****** je momentalno izasao iz squad-a nakon mog urlanja :D
Sledeci put cu mirnim glasom da kazem da cu da mu odgrizem glavu il tako nesto bolesno :)

Evo ti klasican primer da su igraci krivi, mozda i vise od ovih koji su izmislili te statistike i KD ratio :). Sad ti meni ides na profil da gledas accuracy lol :D I sad ja mozda treba da se pravdam nesto? :) Evo, hocu.. igram objektive, uvek sam medju prvih 4, 5 u ekipi, nemam ludi skill ali igram sasvim normalno i uvek gledam da lecim, popravljam itd.. Igram sa puskama koje vise cimaju al vise oduzimaju, zanimljivije mi je, nije problem mogu i prigus da nabacim na one sto ne cimaju, stekam se iza ugla i da nabacim 80% accuracy lol

+1

13.4 i ATI.jpg
I ne puca ti igra sa tim driverima?Ja isto imam problem sa tom karticom,ali sa "driver stop responding and recovered"mislim to nema veze sa igrom,to mi izbacuje ovako u sred surfa,itd.A ako stavim bilo koje starije drivere,dobijam crveni ekran posle partije.Valjda ce ATI izbaciti neke "krstene "drivere uskoro.

Ne savrseno mi radi i BF4 i COD-Ghost sa 13.4 catalystom i drajverima 12.104-130328a-155980C-ATI samo pre Bf4 trazi kao 13.9 ili vise Catalyst pritsnes ok i igras

Poslednja izmena:
Ne znam kako da prokomentarisem ovo :) Trebalo je ovo uciniti PRE nego sto je igra izasla. Sad, kad su vec uzeli kintu, im pada ova ideja na pamet..

Sa Battleloga neki iz DICE-a..

You are right, building a game for PC is very difficult. The huge amount of different HW configurations out there is insane. And in BF4 we push the HW to its limits which makes these problems even more apparent. We are now investigating if we could have a "beta" or "test" version of the game up where we get the help from you (those of you who want to) test the game before it goes live.

Hm, nesto sto je Valve uradio odavno sa TF2,L4D2 i jos nekim igrama. Sad su se setili, al dobro neka lepo oni sve srede pa da se uzme za par meseci. Evo sad instalirao BC2 ponovo i netcode je dosta bolji neko u BF3 npr. Za BF4 ne mogu da komentarisem jer nisam probao al u BC2 bar mozes da imas pristojan 1 na 1 combat i da u njemu pobedi precizniji, a ne da se ja kockam sa net codom ko u BF3. Ja stvarno ne znam sta DICE radi pa je svaki noviji BF sve nestabilniji. #whathappened

Money happend.
EA menadzeri odlucuju kad ce se igra izbaciti za prodaju, a ne DICE.

Ljudi, jel mozemo da napravimo temu u "igre online", sa battlelog nick-ovima? Uvek je bolje igrati u drustvu, a bash vas nemam po listama..

inace moj battlelog nick je njikolaj za divno cudo, tako da me mozete dodati. :) Najvise volem tenk. :D

inace moj battlelog nick je njikolaj za divno cudo

:D Nema poente uopste, uvek zaboravim ko je ko jer iz nekog razloga ljudi imaju potrebu za razlicitim nadimcima u raznim stvarima, pa je neko na benchu Heroe82 a u igri KomanderN01 :d Nije mi jasan taj fenomen al ajde :)

Anonimnost i visestruke licnosti :d

Vidi na battlelog forumu, jedna od posecenijih tema, mada nikne nova svakih par sekundi pa je zaebano naci.. :)
Blur se oteo kontroli, umalo bacim peglu danas :d

Btw i PS4 start je neslavno krenuo sa problemima :) A i PS3 neki gameplay sam gledao i tamo se gube zvukovi u vozilima i ostalo, tako da je neka uteha da nisu samo pc skrljali..

Pa i ocekivalo se da je glorious fuckup u pitanju jer je moralo da se izbaci pre CoD. Jbni menadzeri

Koja je tek smejurija sa zvukom bila na BF3 na PS3. :D
Pa voice chat nije radio mesecima.

Kakve su ovo gluposti sad u igri?
Na Battlelogu stoji jasno da sam lvl19, sad pokrenem igru, kad tamo lvl 15? WTF? :D

Kakve su ovo gluposti sad u igri?
Na Battlelogu stoji jasno da sam lvl19, sad pokrenem igru, kad tamo lvl 15? WTF? :D

postoji remowe u opcijama, lepo je obrises i to je to, sto se palis na svaku sitnicu ko upaljac, sredice igru za 20 tak dana i kraj.Svaka nova mp igra ima probleme i svaka nije idealna i uvek ce tako biti, opusti se igraj, ako igras zbog skora onda ti nesto fali u glavi.

postoji remowe u opcijama, lepo je obrises i to je to, sto se palis na svaku sitnicu ko upaljac, sredice igru za 20 tak dana i kraj.Svaka nova mp igra ima probleme i svaka nije idealna i uvek ce tako biti, opusti se igraj, ako igras zbog skora onda ti nesto fali u glavi.

Kad citam ovu temu dodje mi drago sto me BF3+Premium izasao nekih 46$ (17+29 za premimum kasnije)... taman cu i ovo da pazarim za slicne pare izgleda... dok ga opeglaju :)

Koga briga za skor!
Problem je sto su mi nestala oruzja koja sam vec navikao da koristim.
Pocinjem stvarno da gubim zivce sa ovom igrom, malo malo zabode!
Sad mi je krivo sto nisam poslusao sam sebe i uzeo ovo 2,3 meseca posle izlaska.
Ovo je kad radi extra, ali kad krene da zayebava, pa to je da poludis!

Sad je vrlo jasno zasto i izbacuju ovaj prevarantski DLC.

Prilozi

• morons.jpg
    morons.jpg
    143.6 KB · Pregleda: 63
Poslednja izmena:
Koga briga za skor!
Problem je sto su mi nestala oruzja koja sam vec navikao da koristim.
Pocinjem stvarno da gubim zivce sa ovom igrom, malo malo zabode!
Sad mi je krivo sto nisam poslusao sam sebe i uzeo ovo 2,3 meseca posle izlaska.
Ovo je kad radi extra, ali kad krene da zayebava, pa to je da poludis!

pa dobro, igraj nesto drugo, tako je, kako je sta sad, ajde da pravimo postove na svaku sitnicu :D

Vrh Dno