Šta je novo?

Battlefield 4

Vrhunska partija,totalno egal na Golmudu 1000 tiketa,pršti na sve strane,svako po tri baze konstantno i klanje za četvrtu,tiketi u rangu 100:95 pred kraj i naravno prsne. Samo izađe iz igre,bez poruke bez ičega,server prazan. Totalni pad adrenalina i od tada mi se više ne pali igra uopšte.

Ali poruka na battlelogu pobedila. Napadaju im infrastrukturu, mucenici stvarno im se ne da:smoke:

A sto se tice battlelog-a ,kakvo ****** u fr listi tj log frendova ne vidis iz bf4 ko igra bf3..mislim ovo je vec granica diskriminacije

Ovako moji utisci sto se tice ove igre. U poredjenju sa BF3 vidim jednu pozitivnu stvar to je "customization" oruzija to je bolje uradjeno sve ostalo od mapa preko gameplay-a do specjalnih patcheva je tesko sr*nje, prosto ne uzivam dok igram ovu igru za razliku od BF3 sve je otupljeno, nedovrseno jednom reciju jadno i nije vredno imena battlefield.

@zuloom Covece ako ti ne igras igru svakog dana kako mozes da se ubedjujes sa nekim kao boris li gorgilije ili sa mnom koji imam 30+h odigranih i nemam problema sa net codom bilo ih je u pocetku ali je to vise bilo do neoptimizovanih servera i lag-a sad sve radi kako treba. Sto se tice crash-eva ni toga nemam vise prestani da trolas i da okreces jednu te istu pricu nego odigraj igru jedno 10h pa se javi ovde da pametujes.

Ovako moji utisci sto se tice ove igre. U poredjenju sa BF3 vidim jednu pozitivnu stvar to je "customization" oruzija to je bolje uradjeno sve ostalo od mapa preko gameplay-a do specjalnih patcheva je tesko sr*nje, prosto ne uzivam dok igram ovu igru za razliku od BF3 sve je otupljeno, nedovrseno jednom reciju jadno i nije vredno imena battlefield.

khhmm

Ja se ne secam da sam u bf3 ovako brzo slistio 50 sati, al dobro, svako ima pravo na svoje misljenje..

Nemam ja i dalje problema sa net codom ili crashovima jednostavno igra ko igra sto je vise igram to mi je odbojnja u smislu napucavanja, igrivosti mapa koje su ne igrive sem u CQ itd...

Poslednja izmena:
Nemam ja i dalje problema sa net codom ili crashovima jednostavno igra ko igra sto je vise igram to mi je odbojnja u smislu napucavanja, igrivosti mapa koje su ne igrive sem u CQ itd...

Pa nisam ni ja pljuvao samo netcode :p

Evo ja igram svaki dan, net code je ocajan. Igra moze da bude vrhunska, ali u trenutnom stanju je katastrofa.

Znam zalio si se i na crash-ovanje... :D Ono sto najvise trenutno utice na moju igru je sledece kao sto sam reko DICE je je*o kevu sa R10 patchom ticket count-u tako da sad normalna partija TDM, Rush traje 4-5 minuta maks. CQ 14-15 minuta sto je smesno po meni sve ispod 400 ticketa za TDM 250-300 za Rush i 1000 za CQ je neigrivo.

Juce i danas, a verovatno dok ne dobijemo neku dobru mapu tj novi Caspian, igram samo Golmud Railway. Mapa je bolja i od Caspian-a iz bf3, bolji teren, vise tenkova... Uglavnom igram normal mod sto znaci da su fino izbalansirali vozila.
Malo sam se zasitio betlfilda jos u bf3, ali da sada uzimam bf4 ne bih razmisljao. Meni je igrica super, jos sam nasao pravu mapu.

Jel moguce da mi neko civilizovano, da ne razvlacimo na 20 postova i neku 'svadju', objasni da li je i u jednoj stvari bolji Normal mod? Dovodi me do ludila to majkemi, ne ide mi u glavu.. a necu da budem smarac, stvarno me zanima.

Tipa da morate da napravite reklamu za Normal mod, kako bi ga nahajpovali?

"Nebitno koju klasu uzmete, vasa vozila, a i vase zdravlje, ce uvek biti u savrsenom stanju.. " (pre upotrebe detaljno prouciti uputstvo, o merama opreza i nezeljenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom)

Al ozbiljno, ako moze neki tease, bio bih zahvalan..

Previse su se zaleteli sa izbacivanjem alfe. Mnogo je neoptimizovana igra, los hit box, los net code, gameplay nije BF tip vec je vise COD - o random drop-outu i da ne pricam. Nadam se skorijim zakrpama inace je ne kupujem.

Jel moguce da mi neko civilizovano, da ne razvlacimo na 20 postova i neku 'svadju', objasni da li je i u jednoj stvari bolji Normal mod? Dovodi me do ludila to majkemi, ne ide mi u glavu.. a necu da budem smarac, stvarno me zanima.

Tipa da morate da napravite reklamu za Normal mod, kako bi ga nahajpovali?

"Nebitno koju klasu uzmete, vasa vozila, a i vase zdravlje, ce uvek biti u savrsenom stanju.. " (pre upotrebe detaljno prouciti uputstvo, o merama opreza i nezeljenim reakcijama na lek posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom)

Al ozbiljno, ako moze neki tease, bio bih zahvalan..

A sto ti to treba? Nije normal bolji niti je hardcore bolji. Jednostavno igras ono sto te vise privlaci. Ako zelis minimapu, regeneraciju zdravlja, oznake iznad drugih igraca kako bi ih prepoznavao onda igras normal. Ako mozes i zelis da igras bez tih stvari onda je hc za tebe.

Otprilike je ovo isto kao da pitas zasto je / da li je android bolji od iOS. Neuporedive stvari, dva razlicita univerzuma.

Vrhunska partija,totalno egal na Golmudu 1000 tiketa,pršti na sve strane,svako po tri baze konstantno i klanje za četvrtu,tiketi u rangu 100:95 pred kraj i naravno prsne. Samo izađe iz igre,bez poruke bez ičega,server prazan. Totalni pad adrenalina i od tada mi se više ne pali igra uopšte.

Meni Golmud najvise puca. A samo tu i na Parcel mi nestaje zvuk. I isto tako, samo odjednom vidim crn ekran i izadje iz igre. Iako su rekli da se belezi statistika iz partija kada pukne server ne mali broj puta od poslednjeg patcha mi se desava da ne vidim report od partije iz koje sam izbacen.

Poslednja izmena:
@boris na hc-u se vecinom skupljaju hard core nubovi. danas nije situacija kao pre 10 i vise godina kad su srz gejminga cinili raznorazni skejteri, pankeri, metalci, drogosi raznih fela... na hc se skuplja ono najgore: suporti u crnim odelima, sa bipodima uvuceni do pola u zid; snajperi koji pucaju iz svojih baza, ili sa oboda mapa uzdajuci se u to da ih nece neko spotovati, ili ako vec neko i spotuje da nece moci proci pola mape da ih ubije... piloti koji bi da ubijaju iz stratosfere neprimeceni. na hc svako ima priliku da ubije, ko prvi vidi taj i ubija tako da to dosta pojacava stekovanje, samim tim ide i mnogo sporiji gameplay. zna zaliciti na gledanje sah partije nekih amatera. nemas mogucnost, kao na normalu, kad te neko prvi pocne upucavat da skaces kao zeka po mapi... trzas se, valjas se, gutas prasinu, dizes, bacas paketic, okreces se i ako bog da, i svi sveti, upucavas zlotvora. ukratko na hc se igraci nadaju da ce ostati neprimeceni i da ce moci da se izivljavaju sa svojim bipodima, 4x nisanima, claymorima. brzi je normal

Uopste se ne slazem sa ovim, glupo je generizovati stvari, ali cinjenica je da je normal mod polu-re*arded friendy. Cim te spotuju mrtav si za 10sek u 90% slucajeva.
Svi jure ko mutavi markirane igrace, smejurija. Taj mod je da upoznas mape, oruzja i da ga vise skoro nikad ne upalis.
Ima na HC losih servera, ali ko koga tera da ostaje na serveru ako mu se ne svidjaju pravila.
Toliko o tome.

loce, sad si ispricao pricu kao neki PR menadzer koji nije uzeo u ruku proizvod koji reklamira.. Al dobro, uzaludan je pokusaj bio, inace je totalna suprotnost od toga, zamolio sam cinjenicama da se potkrepi odnosno nahajpuje u par recenica Normal mod..

Poslednja izmena:
Da li ovaj novi BF ima mape tipa Bandar Desert, Armored Shield ili Caspian Border? Nesto mi sve mape deluju "sprceno", male itd.

Imas Golmud Railway,ona je kao veca,i puna tenkova.
Ostale su,bas kao sto si rekao male i sprcene,mislim,pa politika je da se otme sto vise igraca od CoD.

Da na žalost, ovo I lici malo na CoD. Video sam tu mapu I jeste malko veca, ali opet mala pozornica, bilo bi dobro da ubace neke vece mape.

Na COD? Jel su ovde neki uopste igrali COD bar u skorije vreme ili mozda ikad (pogotovo onaj MW COD), kad se ovako iskusno pise da je veoma slicno/isto?

Vala bas, nidje veze.

Mape jesu nesto manje ( i dalje su gigantske u odnosu na ovde pominjani i toliko uporedjivani CoD) ali to ima i pozitivnu stranu, akcija nije razvodjena i ima vise grupnih borbi. Ne kazem da je bolje to sto su manje vec samo da ta odluka nema samo negativnih posledica. A mora se uzeti u obzir i dizajn nekih mapa. U BF4 mape nisu iskljucivo horizontalne vec se borbe odvijaju u vise ravni. Sangaj na primer gde imate borbu ispod ulica, na ulicama i po krovovima zgrada. I Flood Zone isto.

Hmmm,pa kada sa svakim novim izdanjem BF donosi manje mape,na sta to lici?
I da,igrao sam dosta CoD,i znam o cemu pricam.
Mehanika igre nije ista,ali mape su sve slicinije.
Ne kazem,mozda ce narednim DLC,sve to biti promenjeno.
I ne znam sta se trzate na svaki komentar.
Pa ja sam uzeo BF4+Premium,pa valjda sme da se kaze sta ne valja,i u kom smeru se sve ovo krece.

Mislim da je Golmud optimalna velicina mape. U Bandaru na normali su avioni dominirali jer aa nije mogla nista da uradi ako je ispred baze. Ja sam uglavnom igrao hc pa je bilo bolje i zanimljivije.
U bf3 sam presao na hc jer su na normali heli i avioni bili prejaki i neunistivi. Koliko god da ga standrljas on okrene krug i popravi se u vazduhu ili sleti i onda te tako napucava iz daljine. Na hc je toga manje, svaka steta mora rucno da se popravi.
Pricam o "pro" pilotima koji su vecinom na normali i tesko je bilo da se nadje runda da neko od njih nije na US strani u f18. Na hc sam sreo jedno 5-6 "pro" vozaca aviona, ali je zato bilo dosta vise koji su dominirali helijem i to uglavnom u viper-u.
Evo kako izgleda igra "pro" igraca helija na normali - lebdi iznad baze na povecoj visini i gunner cepa tv i konstantno puca jer metak ima neogranicen domet.
I sta jos rade u bf3 - Pilot ima ecm, a gunner extinguisher i sad ako udju u disable oni se u vazduhu samo zamene - vozac izadje na E, gunner se prebaci aktivira extinguisher, a vozac je usao kao gunner. Onda se opet zamene i ne treba da se popravljaju na zemlji gde moze avion da ih spuca. Jeste skill, ali je *****no.
E toga vise nema i heli je sada dobio ulogu koju i treba da ima. Onaj avion jeste prejak, ali je bar jedan, a ne dva pa uz malo timske igre moze da se otera stingerom/iglom. Kad mu posaljem raketu treba mu oko 15s da dobije novi flares sto mu u proseku dodje bar pola minuta odmora od napasti.

Igrao bih ja hardcore i u bf4 nego me nervira sto skoro svaki server sa hc podesavanjima nema mapu. Takve servere nisam mogao da svarim ni u bf3.

Hmmm,pa kada sa svakim novim izdanjem BF donosi manje mape,na sta to lici?
I da,igrao sam dosta CoD,i znam o cemu pricam.
Mehanika igre nije ista,ali mape su sve slicinije.
Ne kazem,mozda ce narednim DLC,sve to biti promenjeno.
I ne znam sta se trzate na svaki komentar.
Pa ja sam uzeo BF4+Premium,pa valjda sme da se kaze sta ne valja,i u kom smeru se sve ovo krece.

Totalno nebitno je sto si uzeo BF4 + premium, samo kazem da je to sad opste praktikovano da si "strucan" ako kazes da je BF slican COD-u, pa cak i u map designu. :)

btw, koliko bi recimo Nuketown-ova moglo da stane u jedan Bandar... dvocifren, trocifren broj?

Ja kazem da se ide u tom pravcu.
A ti,ako neces sebi to da priznas,tvoj problem.
I nisam rekao da sam strucan,samo mislim da imam prava da iznesem svoje misljenje.
I mrzi me da pisem i da se raspravljam.
Ako sam ja jedini koji misli,da oni namerno idu ka tome,da budu sto slicniji CoD,onda super,svi zadovoljni i srecni

Poslednja izmena:
Ja sam oduvek govorio,cemu velike mape?Borba je u tom slucaju razvodnjena,i uvek poneka baza zvrji prazna.Sta fali Karkand mapi?Ova spominjana Golmud Railway,je sasvim super mapa.Velika dovoljno i za tenkove,chopere,a i pesadija ima sta da radi.Po meni,nebi trebali uopste da ubacuju ogromne mape u BF4,(mada ce to sigurno da se desi) nego bolje da se fokusiraju na sam dizajn mapa i geJplej.Zavod je isto tako po meni odlicna mapa,sumska-ko za mene.A ima i pomalo taj "stalkerski" smek,sto je super.

A to da DICE ide prema CoD igracima je donekle tacno,ali samo na nekim mapama.Operation Loker mapa,je cist primer.Dok Paracel i Hainan resort nemaju veze sa CoD-om.

Ovo sto sam vidio igrajuci BF4 Beta misljenja sam da je slicniji MOH:Warfighter nego COD-u.

Nazad
Vrh Dno