Jel bilo ovako na startu BF3? Ja sam tek negde posle pola godine presao na PC verziju..
Jel bilo ovako na startu BF3? Ja sam tek negde posle pola godine presao na PC verziju..
Jel sada mogu da izbacuju patch bez odobrenja konzolasa?Ma gde nije bilo, bilo je jos gore.
Na samom startu BF3 imao pun Q exploita i bugova. Imao si valjda neki machine gun kome nikako nije mogla da nestane municija koliko god da ispalis metka. Pa si recimo mogao sa M26 Dart da obaras avione i da unistavas tenkove jednim hicem...
Sound bugovi si ispeglani tek posle godinu dana, a majmuni su posle manje od godinu dana od izlaska igre pojacali supression na max. Ne znam da li si tad igrao BF3 ali to nije moglo uopste da se igra jer je ekran bio skroz beo!
Ja licno mislim da je EA spasila stvar jer su provalili da im zbog *****a pada prodaja kao i da ljudi prestaju da igraju Bf3.
BF3 PC verzija ne moze da se pecuje dok se ne pecuju konzole, a zbog quality control-a na konzolama peceve su bili moguci na svaka tri meseca pa ti vidi koliko je bilo ugodno.
Sad to vise nije slucaj.
Da ne pricam da je posle svakog peca bilo ogromnih problema sa drajverima za graficke karte jer su se desavale svakojake gluposti od crnog ekrana kad pogines do kresovanja igre na svakih 10 minuta (ovo narocito vazi za Nvidijine karte)
Komotno mogu da kazem da da je bar sto se tice ispeglanosti BF4 duplo bolji od BF3.
Jel sada mogu da izbacuju patch bez odobrenja konzolasa?
U pocetku mi nesto nije legao bf4, ali sada sam se navikao i nisam se vracao na bf3 sem ako odigram poneki metro tdm.
Svidja mi se sto su malo razbili dominaciju pojedinih vozila. Jedino attack jet ima malo prejak mitraljez, ali kada bi vise ljudi koristilo iglu/stinger ne bi smeo bas da prelece gde mu volja.
Evo malo akcije:
http://battlelog.battlefield.com/bf4/battlereport/show/1/401401366457229824/387305500/
Normala mi kanda vise lezi u bf4 jer nema silovanja helija i aviona cim izadjes iz baze. Em sto imaju ogranicenu municiju, em sto ne moze bas tako lako da se cepa preko mape i dosta su ranjiviji jer ako stoje u mestu samo popiju active radar raketu.
Neprijateljski tim je imao najboljeg vozaca aviona u bf, ali ostali igraci su bili manje vise izjednaceni. Jesu pobedili sa velikom razlikom, ali je umrla kucka 6x. Jednom sam ga ubio iglom, mada ne prikazuje u statistici kill.
Opet da ponovim da mi se bf4 sve vise svidja i da su dosta poslusali savete, da ne kazem kuknjavu ljudi da izbalansiraju igru sto se tice zemlja-vazduh. Srecom meni igra ne puca tako cesto i uglavnom fino radi. Kada je malo utegnu i ako ne unazade ovaj trenutni balans bice super.
Daj bre, helish se sad nikad lakse skida, upravljanje je duplo teze a spawnuje se jednom u 15 min..
I neka ostane tako,jedino malo da smanje domet AR i beće taman balansirano.
Sa uključenim ASP-om koji navođena raketa iz choppera ili aviona ne probija,30mm topom, AR raketama, i autoloader-om koji mi brže puni rakete skidam ih nekih 5-10 sekundi po poletanju. Jedino stradam od tenkova i c4 kad se baš zanesem pa ne primetim.
Trebaju 4 AR rakete da se uništi attack chopper dakle slabljenje ne bi smelo da dolazi u obzir.Moć AR raketa nije u snazi nego što ih ne detektuju dok ne bude kasno. Dve i rafal iz topa su dovoljne da se oštete i uzentaju,mnogi tada bace mamce refleksno,i onda slede druge dve posle par sekundi koje završavaju posao. Jedino da stalno preventivno izbacuju ECM ko ima,i da koriste teren da se sklanjaju,ali većina bahata navikli da idu sredinom džade i bacaju mamce i da im ne može niko ništa sa zemlje![]()
Jedino je nefer što i priznajem,da AA može da se ne mrdne iz baze i da ih izdominira. Onda ni c4 snajperi ni tenkovi im ne mogu ništa. Konkretno mislim na Lancang Dam mapu. Na Golmudu barem moram malo da izađem ako hoću neki skor,tu i poginem ponekadNa Dawnbreaker-u imaju zgrada i zaklona koliko hoće tu sve zavisi od njihovog skill-a.
Jel ce BF4 da radi ako se ceo Origin folder samo prebaci na SSD?
Da ne moram da skidam opet igru, ogromna je, a net samo 4mbita.
Nije tesko nego je tromije dosta nego u bf3. Taman je ovo learning curve, mozda da je maalo teze, mozda bi cesce dolazio na red..
Zlocin sto nema helija na paracel-u..
Nije tesko nego je tromije dosta nego u bf3. Taman je ovo learning curve, mozda da je maalo teze, mozda bi cesce dolazio na red..
Zlocin sto nema helija na paracel-u..
Stigao je konačno BF commander za tablete. Probao sam ga danas i mogu reći da su na dobrom putu, ali da ovo još uvek nije to što treba da bude. Ono što je loše je što nisam otkrio mogućnost da se bira server, već se nasumično upada. Nekada će da nudi servere sa po 2-3 igrača, nekada će da budu puni od 64 komada.
Ono što je dobro je što postoji voice chat i što je interfejs bolji nego onaj iz igre. Pregledniji je, lakše se koristi. Grafika je onako... Šit... Ko na Google mapama da igram BFali za commandera to i nije neki problem.
U svakom slučaju nije loše za razbibrigu. Kad komp nije pri ruci, Commander za tablete je prava stvar
Pogledajte prilog 128331 Pogledajte prilog 128332 Pogledajte prilog 128333
Cekaj,komandira moze da zajasi ko god hoce ili treba imati dovoljan broj zvezda i cvaraka?Ne znam kako je bilo u ranijim BF ali valjda treba da zasluzis sa necim to mesto(ne racuna se kupovina Comm DLC).
Cekaj,komandira moze da zajasi ko god hoce ili treba imati dovoljan broj zvezda i cvaraka?Ne znam kako je bilo u ranijim BF ali valjda treba da zasluzis sa necim to mesto(ne racuna se kupovina Comm DLC).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari