Imam problem sa 8.1.. Kad god probam da instaliram drivere i ATI CCC na pola instalacije posle ono ta da, kada prepozna hw u upotrebi, ekran postane samo crn i cuje se sustanje kao kad radio nema signal (shhh)... I tako u nedogled.. U pitanju Ati radeo ho 6940M....
Neko, nesto?
Mora se ići zaobilazno za boju fonta ali probaj ovo, radi pod osmicom nisam isprobavao sa 8.1.Kako da promijenim boju fonta i boju iksica na traci od menija? Stavio sam crnu boju a font je tamno sivi pa se ne vidi bas dobro..
Mislim da je neko pitao ovde jos jednom, ali nisam uspio naci..
Pogledajte prilog 128173
Mora se ići zaobilazno za boju fonta ali probaj ovo, radi pod osmicom nisam isprobavao sa 8.1.
Koja je edicija drivera i da li se sama prekine instalacija posle toga ili je ti prekines, posto kazes da se desava svaki put? Jel radis mozda rollback iz safe moda da bi mogao da pokrenes komp?
Jesi li probao drajver preko Device Manager-a da instaliras?
Pre instalacije drivera ti normalno radi komp? Tj. imas one windows drivere. Ako je tako, pre nego sto pokrenes instalaciju CCC drivera u device manageru odradi driver uninstall za display driver i kada ti se otvori onaj popup u donjem delu imas opciju delete the driver software for this device, to stikliraj i odradi, pa onda instaliraj CCC.
Pa kada koristis legalan :dDa li je neko imao problem sa "driver_power_state_failure"
Kada ugasim racunar on se sam ukljuci i stoji plav ekran i smajlii pise
Your pc ran into a problem and needs to restart. We're just collect info and then we'll restart for you. (87% complete).
If you'd like to know more, you can search online later for this error: driver_power_state_failure
Da nije mozda nesto od ovog. Pre mi se desavalo da kada hocu da ga iskljucim, idem na shut down. Ekran se ugasi, a racunar i dalje radi, kao da je u sleep modu. Nekad se nakon nekog vremena i on iskljuci a nekad radi dugo (sve dok ga ne ukljucim i ne ugasim ponovo). Pa sam na internetu nasao kao neko resenje a to je sledece: da u power options idem na Choose what the power button does, i onda tu odcekiram Turn on fast startup.
Od kako sam to iskljucio, normalno se gasio par dana, a sada se sam i ukljucuje
Edit: Racunar iz potpisa, uz 8.1 x64 legalan.
@ Darkodar - Hvala, probacu..![]()
Pogledajte prilog 128248 Pogledajte prilog 128249
Za prelazak iz metro u standarno okruzenje i obrnuto koristis ovo sa slike...
@ProMaster
Uradi li ti sta sa tim driverima?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari