Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Da li mi neko moze reci koji je najbolji nacin za uplatu depozita(euri/dolari) na BTC-e?
Vidim kod njih na spisku razlicite servise, ali nisam siguran koji je najbolji. Konkretno mislim na uplatu sa Intesine Visa Internet kartice...
Hvala!

Preko internet kartice nikako, od svih navedenih nacina tamo najlakse je naci Perfect Money

Op op idemo kosmo samo kopaj :)

Ma jok, nece biti toliko. Ali generalno, ocekujte da diff krene da raste polako na gore. Uvek kada skoci cena skakace i diff.
Polako krece period kada ce coin biti sve teze i teze iskopati, samim tim bice ih i manje na berzi tako da ce cena dodatno malo da se pogura na gore. Vec neko vreme pricam, cuvajte coine. Tek ce da skace vrednost ;)

samim tim bice ih i manje na berzi tako da ce cena dodatno malo da se pogura na gore.

Ovo nije tacno, jasno da se difficulty podesava da se uvek 2016 blokova otvara za 3.5 dana, a blok ima isti broj coina, a samim tim imaces isti broj novih coina i nema ni govora da rudarenje uopste utice na taj nacin (kako si ti rekao) na cenu. Na cenu jedino utice prihvacenost valute, tj. koliko je ista uspela da dobije na popularnosti i upotrebnoj vrednosti, zatim uticu spekulacije da ce "izaci na GOX-u", da ce vredeti 20$ za 2-3-4 meseca, pa i prica da posto ima 4x vise LTC u opticaju od BTC da treba da vredi jednog dana 1/4 vrednosti BTC-a.

Au bre Gorane, zar moram sve da crtam? Znamo svi kako raste cena i i sta utice na cenu, nismo od juce majku mu, znamo i da ce proizvodnja coina uvek biti ista ali... Kada pravis manje coina nego do sada teze ces se odricati coina i neces ih prodavati za tu lovu. To znaci manje coina na berzi. Manje coina na berzi znaci da ce cena u nekom procentu biti veca samo zbog tog faktora. O tome ja pricam.

Nije mi jasno kako se toliko odjednom povecala mreza, sve se bojim da nije krenuo neki scrypt asic da radi, jer i ove godine u januaru su uveliko radili asici za Btc, ali su svi cutali

Poslednja izmena:
Ja bih rekao da je snaga s drugih coina presla na ltc usled skoka cene mada nekako mi naglo skocilo. Meni je skroz logicno da kad cena malo skoti i isplativost bude dobra da krene i diff da raste jer ljudi krecu da ulazu opet ohrabljeni sto ce mogu da otplate HW u nekom iole pristojnom roku.
Najbolja stvar je sto ce tek cena da skace. Oni sa zalihama ltc-a ce najbolje proci ;)

Network Hash Rate 40,112,085 kH/s
Tolika snaga mreze je bila i pre mesec-dva u pikovima,kad bi ltc bio najisplatljiviji,a sto rece sajber ulaze novi kopaci u igru,a i stari se pojacavaju :)

Jel ima neko ko se zna sa linuxom :)
Treba mi mala pomoc oko litecoina i nekakvih instalacija
moze da me kontaktira na pm

E pa drugari, ode FTC u bunar, sto znaci da ce onih 4-5-6GH/s sa njega preci na LTC i ode nama diff za LTC lagano na 1500.

Iskreno i bio je red da vsa djubrestina potone u bescenje, jer to je jedini nacin da LTC dobije krila...... :)
Kasnije kad se LTC probije nek se djubrad bore za 3-cu valutu tamo 2015-te, ali vise verujem da je potrebna neka inovacija za 3-cu valutu pre svega bice potrebno podrzat veci obim transakcija

Interesuje me vase misljenje o pool-u Give-Me-LTC????

Pretpostavljam da mislis na give-me-coins posto se u pocetku zvao Give-Me-LTC.
Ja sam sa pool-om zadovoljan u globalu. Koristim ga vec nekoliko meseci.
Odabrao sam ga iz ove liste posto sam video da podrzava sve te opcije, imaju server i u EU, podrzava stratum protokol, fee je 0% i na LTC i na BTC, ima jednostavan i pregledan dashboard,itd.

Pretpostavljam da mislis na give-me-coins posto se u pocetku zvao Give-Me-LTC.
Ja sam sa pool-om zadovoljan u globalu. Koristim ga vec nekoliko meseci.
Odabrao sam ga iz ove liste posto sam video da podrzava sve te opcije, imaju server i u EU, podrzava stratum protokol, fee je 0% i na LTC i na BTC, ima jednostavan i pregledan dashboard,itd.

Jel fee za LTC definitovno 0% ili je to samo neka promocija par dana?

fee je 0.6%, do kraja nedelje je 0% jer su imali manjih problema u prethodnoj nedelji pa žele da se oduže userima.

Pocinje da me nervira to sto botovi na BTCE imaju monopol i ovako lako ruse cenu LTCa, a i ovaj nesposobni MtGox sto vise ne uvede LTC i oslobodi ga okova (BTCEa)....

Pa vec sam rekao izgleda se svi plase da im cena BTC-a ne bude niza od konkurencije.... ltc bi doveo do arbitraze sa BTC-e berzom gde je BTC najeftiniji zbog ruske mafije koja ga jedino kupuje ;)

Gox trenutno jedino privlaci svojom cenom inace bi svi pobegli na druge berze... znaci tek kad gox u potpunosti resi povlacenje kesa za 3-4 dana onda mozemo ocekivati LTC

Gox pre svega treba da resi 4 stvari:
Da uradi upgrade HW-a
Da implementuje midas
Da resi problem s bankama
I tek onda da uvede ltc i neke druge valuta.

Sve se to ceka i nece to bas tako brzo koliko bi neki zeleli da bude. Svaki put kada gox bude objavio neki info o resavanju neke od ove 4 stvari cena ce skociti gore. Potrajace par meseci verovatno ali cena ce doooosta otici gore.

moj drugar ceka 4 meseca od kada je posalo novac sa MtGox-a i jos uvek nista...
cak je pristao i na nekakvu proviziju u iznosu od 5% za hitno podizanje novca i o5 ceka 4 meseca a novac nije legao na racun.

moj drugar ceka 4 meseca od kada je posalo novac sa MtGox-a i jos uvek nista...
cak je pristao i na nekakvu proviziju u iznosu od 5% za hitno podizanje novca i o5 ceka 4 meseca a novac nije legao na racun.

Ja pricam i pricam da to ne ide, ali mi ocigledno niko ne veruje :) - a apsurd je to sto ja ipak sa tim imam najvise kontakta. Dakle, batalite ideju da ce vam gox isplatiti pare.

Nazad
Vrh Dno