Šta je novo?

Litecoin [LTC] (scrypt)

Steta ako si stvarno morao da prodajes ali sta je tu je. Ali ako si prodso samo zato sto je malo skocilo to je greska. Skupljaj, stekaj, isplatice se sve ;)

Ispao sam iz ove priče totalno... Prodao sam neki LTC na BTC-e za $, i sada vidim da ne može više preko Skrill-a da se prebacuje novac... :(
Kako sad da prebacim $ sa BTC-e na Intezine račune (recimo Visa Electron)?

Ispao sam iz ove priče totalno... Prodao sam neki LTC na BTC-e za $, i sada vidim da ne može više preko Skrill-a da se prebacuje novac... :(

Zmaj ili kupi BTC pa na Bitstamp.

Može i Okpay ali samo je naš imenjak prebacivao preko njega i to kao SEPA transfer.

Ko kopa na wemine zamolio bih da me kontaktira na pm... treba mi jedna usluga... poz.

Ps: pokusavaju da obore cenu ltc ali im ne uspeva izgleda.

SuperStarr je napisao(la):
Koliko para je u pitanju? Javi PM, mozda dogovorimo nesto.

Drugari postoji li aplikacija na Androidu za pracenje rudara na litecoinpool-u ?

novcanik je instaliran i cekam da se odradi uskladjivanje s mrezom. dobit cu adresu i taj dio kontam.

medjutim, mora li novcanik biti otvoren i online kada primam transakciju? sta ako padne sistem a s njim i novcanik?

ako se nekom ne gadi da mi zacas pojasni ovaj dio.

novcanik je instaliran i cekam da se odradi uskladjivanje s mrezom. dobit cu adresu i taj dio kontam.

medjutim, mora li novcanik biti otvoren i online kada primam transakciju? sta ako padne sistem a s njim i novcanik?

ako se nekom ne gadi da mi zacas pojasni ovaj dio.

Ne mora da bude online. Kada ga ažuriraš (jednom dnevno, nedeljno, ..., kako ti je volja) tada će da se pojave i koini u njemu.

Da bi iz njega slao koine dalje mora da bude ažuriran.

wallet.dat fajla ti je vazna, ako je izbrises brises i novcice, nju sacuvaj, pogledaj neku stranu unazad, imas i u gornjem desnom uglu pretragu teme

kontam, ali sta ako mi padne sistem? ponovo instaliram OS pa ponovo instaliram wallet pa onda vratim wallet.dat koji sam imao backup-ovan i to je to?

teoretski, kada mi ti poslao svoj wallet.dat i ja ga zamjenio sa onim svojim koji imam na racunaru, znaci li to da tvoj novcanik postaje moj?

Ovo neko drzi LTC ovako nisko na 3,5€ i non stop pokusava da mu smanj vrednost u odnosu na BTC?

Bice par puta ovakvih manjih padova ali ici ce gore sigurno. Ja cekam da se cena bar podupla. Ne verujem da postoje sanse da se obori cena nesto znacajnije.

Jel mislis da ako padne btc uskoro recimo 30% da ce ltc ici gore? Bas me zanima koji ce scenario biti...

Ja nesto kontam da je 20-30% cene btc-a od alt valuta tako da ce sigurno biti obrnute koristi

Fino LTC ide dole. Ja se neckao da prodam na 3.7, sad nista ne diram.

Drzi bot odnos BTC/LTC na 0,012, a posto BTC pada onda pada i LTC. Treba malo strpljenja.

Moze li neko da mi posalje miner na p.p? Kopao mi cgminer 3.8.0 zadnjih nedelju dana bez problema i od sinoc ne mogu da ga pokrenem iz nekog razloga....

Da li mi neko moze reci koji je najbolji nacin za uplatu depozita(euri/dolari) na BTC-e?
Vidim kod njih na spisku razlicite servise, ali nisam siguran koji je najbolji. Konkretno mislim na uplatu sa Intesine Visa Internet kartice...
Hvala!

Da li mi neko moze reci koji je najbolji nacin za uplatu depozita(euri/dolari) na BTC-e?
Vidim kod njih na spisku razlicite servise, ali nisam siguran koji je najbolji. Konkretno mislim na uplatu sa Intesine Visa Internet kartice...
Hvala!

Nađeš nekog ko hoće da prodaje, pa onda ti njemu novac a on tebi BTC-e kod koji pretvaraš za novac na BTC-e (bez fee-a čini mi se).

Drugačije ne može (opet pretpostavljam, nisam probao :)).

Hoces da kazes da oni navedeni nacini za uplatu depozita( payeer.com, InterKassa.com...) ne funkcionisu iz Srbije?

Vrh Dno