[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Steta ako si stvarno morao da prodajes ali sta je tu je. Ali ako si prodso samo zato sto je malo skocilo to je greska. Skupljaj, stekaj, isplatice se sve 
Ispao sam iz ove priče totalno... Prodao sam neki LTC na BTC-e za $, i sada vidim da ne može više preko Skrill-a da se prebacuje novac...
Kako sad da prebacim $ sa BTC-e na Intezine račune (recimo Visa Electron)?
Koliko para je u pitanju? Javi PM, mozda dogovorimo nesto.SuperStarr je napisao(la):Ispao sam iz ove priče totalno... Prodao sam neki LTC na BTC-e za $, i sada vidim da ne može više preko Skrill-a da se prebacuje novac...
Kako sad da prebacim $ sa BTC-e na Intezine račune (recimo Visa Electron)?
moze samo preko mail-a kad stane worker.
ima za liteguardian, i 2% je
novcanik je instaliran i cekam da se odradi uskladjivanje s mrezom. dobit cu adresu i taj dio kontam.
medjutim, mora li novcanik biti otvoren i online kada primam transakciju? sta ako padne sistem a s njim i novcanik?
ako se nekom ne gadi da mi zacas pojasni ovaj dio.
Koliko para je u pitanju? Javi PM, mozda dogovorimo nesto.
Da li mi neko moze reci koji je najbolji nacin za uplatu depozita(euri/dolari) na BTC-e?
Vidim kod njih na spisku razlicite servise, ali nisam siguran koji je najbolji. Konkretno mislim na uplatu sa Intesine Visa Internet kartice...
Hvala!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari