Samo da se ne kvari brzo![]()
Ne bi trebalo za tecnost za sociva da bude ikakvih problema.Koji sajt je tacno u pitanju? Jel imaju B&L?
Kako videti proizvode koji su na priceangels sakriveni? Na pareplica stoji da ih ima ali su sakriveni... Kako ih videti na sajtu i eventualno kupiti?
Old news.
Na thehut.com ovu informaciju su skoro stavili. Nije je bilo pre desetak dana.
narucio bateriju iz uk za mobilni prosle srede, stigla prekjuce...
U vezi Internet kupovine ako moze pomoc mala
..Ovako Izvadio sam danas Internet Karticu jer sam hteo da narucujem preko Aliexpress-a i problem je u tome sto ne znam da li mogu da uplatim npr 100e i da narucujem dok ne potrosim sve pare koje imam na kartici i onda da dopunim tj uplatim jos kad mi nestane.U banci su mu rekli da ne mogu tako nego da moram da uplatim onoliko koliko hocu da platim jedan proizvod koji hocu da narucim (npr ako narucujem patike od 50$ da uplatim toliko),jer je kako kazu racun otvoren i da oni mogu skinuti koliko hoce i da nije sigurno da stavim vecu sumu.Zanima me da li mogu da uplatim vecu sumu i da mi ono skine onoliko koliko kosta jedan proizvod koji narucujem a ne da za svaki proizvod idem do banke i uplacujem posebno,ima li neko iskustva sa tim? Hvala unapred!
Naravno da mozes da uplatis vecu sumu novca, i postepeno trosis ta sredstva. Samo vodi racuna na kojim sajtovimaa kupujes. Aliexpress je siguran po tom pitanju. Ako predjes na ebay otvori paypal, itd ...
Imam Intesa Internet Karticu,a planiram samo preko Aliexpress-a,znaci mogu vecu sumu bez problema da uplatim da se ne plasim da ce mi skinuti nesto vise?Imas li ti iskustva sa tim?
Intesa internet karticu koristim od 2008. godine. Koristio sam je za rezervaciju hotela preko bookinga, venere i hrs. Koristio sam je od ove godine za kupovinu preko ebaya-a (naravno preko paypal-a). Sada je najvise koristim za thehut.com i nikada nisam imao nikakvih problema.
Moj ti je savet, da u pocetku uplatis do 100 evra, potrosis ih pa tek onda nova uplata. Aliexpress je veliki sajt i neces imati problema ali sasvim drugo pitanje je da li je aliexpress najbolje mesto za kupovinu patika.
p.s. na aliexpress-u slobodno uplati vecu sumu i nemoj da brines da ce ti skinuti vise. (kao i na svim ostalim proverenim sajtovima za kupovinu).
pucajImam samo jos jedno pitanje,
da!kad narucim preko Aliexpress-a
aaaaaahahahahaha, "kad nakon 20-tak dana stigne"i kad nakon 20-ak dana stigne paket u Srbiju,
ako je manji paket donese ga poštar (ako nisi kući ostavi ti onu ceduljicu pa odeš po njega sam), ako je veći paket donese ga kurir postexpress-a... to ako si išao preko kineske pošte a ako si platio za dhl, ups ili slično onda ti paket donosi kurir dotične firme.je l' paket stigne na moju kucnu adresu i ko je dovozi,posta ili ko?
pucaj
a ako si platio za dhl, ups ili slično
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari