Šta je novo?

Spisak sajtova koji salju robu u Srbiju

Ma za ove pare... :D Mis zaista zanimljivo izgleda samo im je sajt malo konfuzan, cijene su malo :/, recimo Logitech G3 293€ :D Ako je neko kupovao iz Republike Srpske/Federacije neka javi...

Jedno upozorenje za vas što kupujete na Ali Express-u!

Obavezno gledajte feedback za proizvod koji planirate da kupite. Imate komentare, pa vidite šta ljudi kažu. Ima mnogo prevaranata, pazite da se ne pecnete.

i obratite paznju da za ovaj mis moze samo dhl i fedex nema free shipping-a. fedex je oko 400$ dok je sada dhl na akciji umesto 400$ kosta 100$

Kako videti proizvode koji su na priceangels sakriveni? Na pareplica stoji da ih ima ali su sakriveni... Kako ih videti na sajtu i eventualno kupiti?

Ne mogu nikako da se vide, ali može da se uradi add to cart direktno sa pareplicas sajta. Na priceangels postaje različiti nivoi članstva u zavisnosti od potrošenih para. Posle nekog nivoa sve postane vidljivo.

Ne bi trebalo za tecnost za sociva da bude ikakvih problema. ;) Koji sajt je tacno u pitanju? Jel imaju B&L?

soczewkikontaktowe.istore.pl

Samo vidi koliko ti se isplati da narucujes tecnost zbog tezine i shippinga. Sociva skroz ok :)

Ma ovi poljaci sa sočivima su skroz bezveze.
Ja im poslao mail sa podacima sočiva koje sad koristim i tražio da mi preporuče adekvatne njihove + sredstvo za čišćenje a oni mi odgovorili kako imaju neka sasvim drugačija po dimenziji i kako bi bilo dobro da odem kod profesionalnog optičara radi saveta!!! Baš su inteligencija, šta misle da sam trenutna sočiva kupio na buvljaku od cigana, eto svidela mi se kutija pa uzeo!!! stvarno su dileje a lepo su mogli da mi preporuče i skuplje varijante, samo su trebali da prate tri podatka, BC, PWR, i DIA, za to ne treba astrofizičar!!!

Kako videti proizvode koji su na priceangels sakriveni? Na pareplica stoji da ih ima ali su sakriveni... Kako ih videti na sajtu i eventualno kupiti?

Verovatno ih zaista i nemaju, ja sam čekao 3 nedelje i na kraju dobio refund.

Ja sam pre 21 dan porucio suplemente sa iherb.com, malopre podigao paket, ukupna vrednost bila 51$, platio jos 1000 dinara pdv. Postarina od 4$ za ovaj mesec se ne placa, preko 60$ 10% popusta, za prvu kupovinu 10% popusta... Sve u svemu ko trenira isplati se poruciti vitamine, minerale, riblje ulje, dodje mu opet skoro duplo jefitnije nego kod nas, i naravno kod nas nema najkvalitetnijh formi vitamina i minerala...

Ako neko bude porucivao sa www.iherb.com neka neka upotrebi sledeci kupon VRP409 i ustedi 10$ :)

lukavo... moze i kupon NRT354 za istu pogodnost, ali samo kod prve porudzbine ;)

Elem, ja sam opet platio itih istih 1000 din na oko 50$ + 4$... prosli put sam narucio za 60$ i platio i carinu (mada su i sami procenili na 4950din <50e), tako da sam odlucio da ne dobacujem 60$ vise..

Uglavnom, isplati se, a pominjali ljudi i druge sajtove (samo se ne secam sad...), samo se ceka dosta i lepo pise da nema refunda.

Svako ko ima nameru da kupuje parfeme preko UK, nek obrati paznju na ovo:

"Please be aware that products such as batteries, perfumes, aftershaves and aerosols can no longer be shipped outside of the UK due to Mail restrictions. To avoid delay to the processing of your overseas order, please do not add any of such products to your basket as we will be unable to fulfil your order".

Old news.

Koji je sajt sličan Sportdirect-u : mislim na to da je siguran, šalje npr. DHL-om, ... i da je sve džabe, ha,ha

Ne, ne, bas iz uk je sve islo. Skuplje me izasla postarina od baterije. Inace imam ebay uk nalog i gledam sta odakle stize

U vezi Internet kupovine ako moze pomoc mala
..Ovako Izvadio sam danas Internet Karticu jer sam hteo da narucujem preko Aliexpress-a i problem je u tome sto ne znam da li mogu da uplatim npr 100e i da narucujem dok ne potrosim sve pare koje imam na kartici i onda da dopunim tj uplatim jos kad mi nestane.U banci su mu rekli da ne mogu tako nego da moram da uplatim onoliko koliko hocu da platim jedan proizvod koji hocu da narucim (npr ako narucujem patike od 50$ da uplatim toliko),jer je kako kazu racun otvoren i da oni mogu skinuti koliko hoce i da nije sigurno da stavim vecu sumu.Zanima me da li mogu da uplatim vecu sumu i da mi ono skine onoliko koliko kosta jedan proizvod koji narucujem a ne da za svaki proizvod idem do banke i uplacujem posebno,ima li neko iskustva sa tim? Hvala unapred!

Naravno da možeš.

Ma za te baterije misle na ove li ion 18650 i slicne. Ne za li po i ostale bezbedne hemije.

U vezi Internet kupovine ako moze pomoc mala
..Ovako Izvadio sam danas Internet Karticu jer sam hteo da narucujem preko Aliexpress-a i problem je u tome sto ne znam da li mogu da uplatim npr 100e i da narucujem dok ne potrosim sve pare koje imam na kartici i onda da dopunim tj uplatim jos kad mi nestane.U banci su mu rekli da ne mogu tako nego da moram da uplatim onoliko koliko hocu da platim jedan proizvod koji hocu da narucim (npr ako narucujem patike od 50$ da uplatim toliko),jer je kako kazu racun otvoren i da oni mogu skinuti koliko hoce i da nije sigurno da stavim vecu sumu.Zanima me da li mogu da uplatim vecu sumu i da mi ono skine onoliko koliko kosta jedan proizvod koji narucujem a ne da za svaki proizvod idem do banke i uplacujem posebno,ima li neko iskustva sa tim? Hvala unapred!

Naravno da mozes da uplatis vecu sumu novca, i postepeno trosis ta sredstva. Samo vodi racuna na kojim sajtovimaa kupujes. Aliexpress je siguran po tom pitanju. Ako predjes na ebay otvori paypal, itd ...

Naravno da mozes da uplatis vecu sumu novca, i postepeno trosis ta sredstva. Samo vodi racuna na kojim sajtovimaa kupujes. Aliexpress je siguran po tom pitanju. Ako predjes na ebay otvori paypal, itd ...

Imam Intesa Internet Karticu,a planiram samo preko Aliexpress-a,znaci mogu vecu sumu bez problema da uplatim da se ne plasim da ce mi skinuti nesto vise?Imas li ti iskustva sa tim?

Imam Intesa Internet Karticu,a planiram samo preko Aliexpress-a,znaci mogu vecu sumu bez problema da uplatim da se ne plasim da ce mi skinuti nesto vise?Imas li ti iskustva sa tim?

Intesa internet karticu koristim od 2008. godine. Koristio sam je za rezervaciju hotela preko bookinga, venere i hrs. Koristio sam je od ove godine za kupovinu preko ebaya-a (naravno preko paypal-a). Sada je najvise koristim za thehut.com i nikada nisam imao nikakvih problema.

Moj ti je savet, da u pocetku uplatis do 100 evra, potrosis ih pa tek onda nova uplata. Aliexpress je veliki sajt i neces imati problema ali sasvim drugo pitanje je da li je aliexpress najbolje mesto za kupovinu patika.

p.s. na aliexpress-u slobodno uplati vecu sumu i nemoj da brines da ce ti skinuti vise. (kao i na svim ostalim proverenim sajtovima za kupovinu).

Poslednja izmena:
Intesa internet karticu koristim od 2008. godine. Koristio sam je za rezervaciju hotela preko bookinga, venere i hrs. Koristio sam je od ove godine za kupovinu preko ebaya-a (naravno preko paypal-a). Sada je najvise koristim za thehut.com i nikada nisam imao nikakvih problema.

Moj ti je savet, da u pocetku uplatis do 100 evra, potrosis ih pa tek onda nova uplata. Aliexpress je veliki sajt i neces imati problema ali sasvim drugo pitanje je da li je aliexpress najbolje mesto za kupovinu patika.

p.s. na aliexpress-u slobodno uplati vecu sumu i nemoj da brines da ce ti skinuti vise. (kao i na svim ostalim proverenim sajtovima za kupovinu).

Imam samo jos jedno pitanje,kad narucim preko Aliexpress-a i kad nakon 20-ak dana stigne paket u Srbiju,je l' paket stigne na moju kucnu adresu i ko je dovozi,posta ili ko?

Imam samo jos jedno pitanje,
pucaj :)
kad narucim preko Aliexpress-a
da!
i kad nakon 20-ak dana stigne paket u Srbiju,
aaaaaahahahahaha, "kad nakon 20-tak dana stigne" :p ako ti stigne za 20-tak dana uplati loto jer imaš sreće ko niko, pre će ti stići za jedno 50-tak dana, najbrža verzija je 30+ dana... :d
je l' paket stigne na moju kucnu adresu i ko je dovozi,posta ili ko?
ako je manji paket donese ga poštar (ako nisi kući ostavi ti onu ceduljicu pa odeš po njega sam), ako je veći paket donese ga kurir postexpress-a... to ako si išao preko kineske pošte a ako si platio za dhl, ups ili slično onda ti paket donosi kurir dotične firme.

"20-tak dana" -> LOL :-devil-:

Da dodam:

pucaj :)
a ako si platio za dhl, ups ili slično

onda nisi normalan :d. Šalim se, ali to iz Kine košta boga oca na kvadrat, tako da uvek sa Ali-ja biraj Free Shipping preko kineske ili hongkongške ili singapurske pošte.

Pozdrav,

Treba mi neki sajt gde imaju da se kupe torbe za laptop. Ali treba mi torba koja se ne otvara cela, već kao koverta ( ako me razumete šta hoću da kažem), i da nisu neke paprene cene.

Nazad
Vrh Dno