Šta je novo?

LG Nexus 4

Ako neko naleti na novi launcher sa modifikovanim DPI za Nexus 4 neka ostavi link.

Ne planiram root pa ne mogu sam da promenim, dakle jedino ako neko modifikuje originalni .apk. Ne znam da li je to uopste moguce

Jedno glupo pitanje, postoji li jos neki ovlasceni servis za lg ovde osim mesc?

^^Mozda si mogao da probas u radnjama koje i prodaju n4.. Oni imaju svoje "servise"..

Pa to je valjda samo za aplikacije koje su tako pisane? Koliko sam ovlaš pročitao

I ja bih se složio sa vama, čekao sam peticu ne bi li promenio telefon malo ali posle prikazanog mislim da ću preći na G2 do narednog nexusa

Da li je neko instalirao 4.4 pa. Imam problema sa supersu. Pise "there is no su binary installed....". Skinuo sam su sa xda i preko recoverija flesnuo. Inace ok je rom samo su ikonice prevelike (valjda zbog rezolucije nexus 5).

Ne radi led notifikaciona lampica na ovom PA KitKat 4.4 rom-u ili ja tripujem, ne znam. :D

Zalili se i na n5 da ne radi. Tj. Na pocetku da je uopste nisu ni stavili. :D Umro sam od smeha sta sam sve procitao. :D

Izgleda da sam istipovao, neće za TT2 da me obavesti dok za Facebook Messenger radi lepo :)

led ne radi ni kod mene. Inace baterija 3h screen on surf sve vreme na 3g. Sasvim ok, ali nema pie tako vracam se ja na hells i cataclysm.

Pa znam, nego samo konstatujem da i PA port lepo radi posto je par ljudi u SlimKat temi reklo kako PA port uzasno radi.

Ma jos je rano za bilo sta ne kapiram zasto se ljudi zalecu i menjaju rom koji stabilno radi za rom kome pola stvari ne radi i koji je nestabilan. Da bi dobili tacno sta?!

Kad uskoro izađe zvanično KitKat za N4 da li je potrebno/poželjno raditi factory reset poslije instalacije?

Nazad
Vrh Dno