Šta je novo?

LG Nexus 4

ok,ali ko ce se cimati.. a i cenim da nece imati ove recke na sebi koje svetlucaju pod odredjenim uglom :D tako da ne verujem da bas moze takav kvalitet za 50 din

Kvalitet moze da bude i mnogo bolji, kupiš lepo karbon foliju koju hoćeš i eto ti custom bolji od originala, A cimanje koje imaš je da odneseš do radnje koja seče katerom i imaš 50 nalepnica za 10minuta

Hvala na info :)

Inace slim tim najavio da pocinje uskoro da radi na projektu slimkat :)

Da, da, pre neki dan rekoše da su završili sve pripremne radove i da samo čekaju da ga Google pusti. :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2506678

Ovi iz PA odradili kompajling za naš nexus. Može da se flešuje zip, mada čitam da ne rade sve stvari baš savršeno... Još ima nekih bagova...

Update: this is probably because google has not yet released nexus 4 optimized drivers. they hopefully come out soon, then we have a full gapps package as well.

Poslednja izmena:
Stejer je rekao da će ubaciti čim izađe :p

komp ga vise ne prepoznaje, a posto sam uradio full wipe, nemam nacin da ubacim os
odneo sam ga u servis, ali misle da nece uspeti nista da urade
jednostavno, nema resenja, a na ida sam procitao da ni lg servisi nece da ga popravljaju van garancije...

edit: ako nekome bude trebao za delove, dobice po povoljnoj ceni masku, ekran, bateriju... etc ; samo da se vrne sa servisa

Auh, kakva moša...
Pre 3-4 dana sam predao telefon na servis u MESC. Prijavim im regularno šta sam radio sa telefonom, dečko na prijavnici zapiše da je telefon rutovan i to je to.
Pošto se nisu javljali, nazovem danas i dobijem obaveštenje da je će telefon biti popravljen u garanciji, tj zamenjena ploča, a u pozadini čujem njenog kolegu koji kaže: možda ga je on rutovao, ali mi to sad ne možemo da dokažemo...

Posle par minuta, zove me ista ta devojka sa kojom sam pricao, i kaže: Ja vam se izvinjavam, moja je greška, ipak, ne možemo vam priznati garanciju, cena popravke je oko 25000 din.

Šteta, a taman sam se obradovao :(

P780, here I come...

P.S. Eto epiloga priče... Znači ako se nekome desi ovo što i meni, koristite ADB over wifi ako vam kernel to dozvoljava

Poslednja izmena:
Oficijalni servis za lg.. ? Popravka 230e.. Ma daj ! Bolest

Razmisljam da kupim jos jedan, pa da imam delove za slucaj da se nesto desi... mada mi mnogo privlacnije zvuci p780 zbog baterije i velicine

edit: bitan detalj, ako vam se ovo desi, nemojte im prijavljivati da je rutovan uredjaj, pravite se blesavi. ja sam najverovatnije zbog mog dugackog jezika izvisio za garanciju... mogao sam potpuno da ga sprzim, odnesem i kazem: ne znam sta mu je; ali sam ipak prijavio kvar onakav kakav jeste, tj ispao budala. da sam cutao, niko ne bi obratio paznju i ja bih dobio telefon popravljen u garanciji za 2-3 nedelje

Poslednja izmena:
Probao hells kernel o kojem je toliko bilo priče, touch mi je skroz crko sam od sebe pokušavao sa restartima i nista nisam uspeo... I na kraju se vratio na halfbread...

Poslednja izmena:

Nabacio sam, pitajte ako vas nesto konkretno interesuje. Ne znam sta da vam pisem ovako na keca, meni svidja, i ovaj novi Stock launcher je bas fin. :D
eqaty4er.jpg
ymyma5u4.jpg

How to install the new Google launcher and apps from Android 4.4 KitKat (keyboard, Hangouts, camera, wallpapers)

http://www.phonearena.com/news/How-...d-new-apps-from-Android-4.4-KitKat_id48969#8-

Šta će nam to kad možeš ceo da nabaciš ko čovek? :p

Poslednja izmena:
Pa za one koje mrze da rutuju telefon i ostalo :)

btw. sve radi super samo su ikonice krupnije na n4 jer je launcher sa n5...

original.jpg

Prilozi

• original.jpg
    original.jpg
    243.9 KB · Pregleda: 127
Poslednja izmena:
loznica tradicionalno u haosu svaki put kad treba novu verziju androida da flešuje :D

Ja sam flešnuo port sa N5 i sve radi sjajno, jedino je TWRP pravio problem, izgleda da mora preko CWM-a da se flešuje. Probaj prvo taj, pišu ljudi da radi mnogo bolje nego PA...

Uh imam twrp ,znaci baguje preko njega.. ? Onda nista necu da diram :)

@acmilan-e ,bolje gledaj kako ce milan da dobije neki mec nego sto me ovde miniras ;) (milan -LAZIO 1:1)

Izbacuje symlink error, probao sam više puta zaredom i nije uspelo, nije me mrzelo da probam preko CWM-a, onda flešuje najnormalnije :)

bolje da pitam nego da skitam ;) nisam mali broj puta upao u bootloop tako da sada prvo pitam 5 puta pa krecem sa instalom :D

bolje da pitam nego da skitam ;) nisam mali broj puta upao u bootloop tako da sada prvo pitam 5 puta pa krecem sa instalom :D

Poosle toliko flesovanja jos nisi naucio, da ne znam rekao bih pocetnik :) Sve je na isti fazon, ne mozes omanuti. Wipe wipe wipe i install. Soft brick i da ti se desi, mozes ga unbrick-ovati.

Nazad
Vrh Dno