valeksandar
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 15.12.2010
- Poena
- 170
Ja stavio i state Serbia. Naručen kofer u prošli pobedeljak, stigao danas. Naravno pisalo i da se kontaktira dhl i da je prosleđeno na pravu adresu i da je vraćeno pošiljaocu.
Ja stavio i state Serbia. Naručen kofer u prošli pobedeljak, stigao danas. Naravno pisalo i da se kontaktira dhl i da je prosleđeno na pravu adresu i da je vraćeno pošiljaocu.
Ja sam samo naručio. Status je pratila sestra moje devojke, za koju je i naručen kofer. Mislim da je sve to pisalo na praćenju pošiljke na sajtu dhla. Pitaću je.
Jel ima neko iskustva sa carinom? Jel moze da se odbije placanje carine, pa da se vrati paket i slično, pa da se prodje malo bezbolnije? Zbog 72 centa preko 50e DHL mi kalemi jos 8000rsd ... 8000 strela ih pogodiloJel ima nekog leka ili bar manjeg otrova za ovu situaciju?
Jel ima neko iskustva sa carinom? Jel moze da se odbije placanje carine, pa da se vrati paket i slično, pa da se prodje malo bezbolnije? Zbog 72 centa preko 50e DHL mi kalemi jos 8000rsd ... 8000 strela ih pogodiloJel ima nekog leka ili bar manjeg otrova za ovu situaciju?
Lee proizvodi su definitivno veći od ostalih marki, bar za jednu veličinu. Imao sam u dve porudžbine.Hajde da napravimo tabelu uporednih veličina za više brendova. Iščitao sam ceo forum i zbunjen sam.Neko kaže npr. LeeCooper uzeti veći br.,neko manji. Za obuću se sigurno može napraviti ali nema za Donnay, LeeCooper,Avia ...
Hajde da napravimo tabelu uporednih veličina za više brendova. Iščitao sam ceo forum i zbunjen sam.Neko kaže npr. LeeCooper uzeti veći br.,neko manji. Za obuću se sigurno može napraviti ali nema za Donnay, LeeCooper,Avia ...
Firma jeste iz Slovenije ali SD nije bas centar sveta pa da svi odatle narucuju, imaju mnogo toga sto SD nema (kvalitetnih proizvodjaca). 10EUR je isporuka, redovnom postom, tako da su vam sanse da platite PDV kao i kod drugih postanskih posiljki.Ja koliko kapiram ovo je firma iz Slovenije, a najverovatnije oni narucuju preko SD-a pa prodaju ovde iz tog razloga imaju to da 50 EUR ne placas nista.
Jedno pitanje... mozdaa je vec postavljano, ne zamerite... Danas sam verifikovao paypal account i pokusao da platim na SD-u, naravno preko hrvatske i izbacuje mi
"We're sorry, PayPal doesn't allow residents of Serbia to ship purchases to Croatia"
moze neko da mi pojasni gde gresim...? unapred hvala
u ADDRESS BOOK-u mi zadnje tri stavke izgledaju ovako:
Serbia
2***0
Croatia
Ja to i napisah, tomassport nema nikakve veze sa SD. Cene koje prikazuju na sajtu za tzv clanove su umanjene za slovenacki PDV jer se roba prodaje van EU, onako kako bi zakonski i trebalo da se radi.Neverujem da je u pitanju sportsdirect jer tih patika nema tamo trazio sam i nisam nasao, rec je o Nike Air Force 1, tako da mi ta prica ne pije vodu...Ne znam ni sam
Stigao mi je juce paket preko hr, sve je proslo ok, sa robom sam extra zadovoljan kao i sa cenama, kad se uracuna i postarina cene su duplo manje nego u radnjama u NS (patike za decu). Sto se tice brojeva sve je u redu ali smo prvo probali u nasim radnjama pa narucivali.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari