Šta je novo?

Battlefield 4

Ne ceka se, to drzi nas covek i danas je slao svima koji su narucili...

Ne treba ti AA kad povecas resolution scale. Mislim da se bolje vidi kad je veci RS, normalno jer se igra renderuje na vecoj rezoluciji...

jel ima neki teamspeak gde se okupljaju benchmarkovci kad igraju? ako ne, mogao bih dati ja svoj. uvek zafali neko za chopper ili tenk.

Jos po koji shot! :guitar:

"Resolution scale 100%"

"Resolution scale 150%"

"Resolution scale 200%"

Treba da ti stignu i 2 mejla od sajta, da je prihvacena pa potvrdjena porudzbina. Posle toga sam cekao jedno 20min i stigao mi je kljuc. Vidi da nisi stavio razlicit mail kada si pravio nalog na sajtu. Meni je razlicit mail za paypal i onaj na koji mi stize kljuc.

Poslednja izmena:
Bilo u spam folderu :) Doduse ne pise mi da je sa china rising na originu, ili se to podrazumeva..

Poslednja izmena:
Meni stiglo da mogu da skinem igricu poceo sam u 17 i do sada sam skinuo 90 % :) ..

E sada koliko sam ja svatio ja licno imam Digital de lux i kao rekli su da ce kao nama pustiti 24 h pre svih sto bi trebalo da bude sutra umesto 31 ... Dali je to tacno ? :/

Stavio sam AA na OFF i digao na 150% Resolution Scale.
Nisam mogao da vam dam shot zato sto samo na x64 verziji mi dozvoljava da menjam a tu afterburner nece da radi tako da sam koristio fraps.

Oko 30FPS je neki Average. Preko 40FPS nije presao niti jednom, Vecinu vremena je oko 32-35FPS padne nekada na 27-28 ali je grafika mnogo bolja.

Odigrao sam dve partije Paracel Storm!Optimizacija je fantasticna!Ja na mojoj konfi imam stabilnih 40-50 FPS!Pravo da vam kazem meni BF4 radi jako slicno kao BF3!Odlicna mapa!Prelepa.A negde pred kraj partije pocinje nevreme.A sto je najvaznije,to nevreme se ne oseca u igri,mislim na FPS!gra radi glatko,na punom serveru.Meni su podesavanja sve na low.1680x1050.Ni jednom mi igra nije stucnula.Kako sam se nadao posle one bete,ovo je fantasticno ispalo.Probacu jos i druge mape,naravno,ali ako na ovoj,koja je puna zelenila i talasa,radi lepo,verovatno ce i dalje biti OK.Toliko za sada!

Ljudi kako to da je obican bf4 na cdkeysdiscount-u 55 eura, a na go2arena 37,90 eura?Hocu da kazem koliko je onda sigurno kupiti jeftiniju verziju?hvala unapred na odgovoru..

Dolari jovancha..

Stigao kljuc upravo sa g2p. :)

Kampanja je bolja od prosle, ali i dalje pati od istih boljki...samo su mape prilicno otvorenije, pa na momente podseca na onu iz BC2. AI je precesto katastrofalan...ali zato likovi izgledaju brutalno. :)

Prilozi

• jovybf4a.rar
    951.6 KB · Pregleda: 56
  • jovybf4b.rar
    879.5 KB · Pregleda: 21
  • jovybf4c.rar
    600.3 KB · Pregleda: 24
Fina igrica, ispade bolje nego sto se ocekivalo. Meni je sve na high i vrti se oko 40, potpuno igrivo.
Nekako je drugaciji osecaj u vozilima, ali videcemo kada se sve otkljuca. U svakom slucaju ima za svakog po nesto, vredi da se kupi igrica.

40 u kampanji se pretvara u 25 na 64 mapama.

Ja kompletno otključao AA vozila posle par sati igre :zgran: Ove active radar missile su zlo za helikoptere,izgleda da nemaju upozorenje da ih prati ili šta već. Nijednom nisu ic izbacili. Srećom po njih pa im je dejstvo oslabljeno,ali ar projektili i odmah top 30mm i... :wave:

Treba iskoristiti dok nisu otključali sve protivmere. Imam pik na njih još od bf2. Sada uživam :d

Nisam nešto oduševljen mapama inače.

Vidis da mu je cetiri puta manji FPS sa 200% scale, sto je i za ocekivati.

Kome treba samo fps nek kuca u konzoli perfoverlay.drawfps 1
Valjda sam tacno napisao.

Dobro si napisao , koristili smo to jos u beti ;)

Nazad
Vrh Dno