Šta je novo?

Battlefield 4

Meni idalje nije ponudio taj veliki patch ne znam kako. :/

Koliko vidim nema niti jedan server sa podrucja bivse Juge... :(

Kaze da je "up to date".
Danas kada sam ga pokrenuo skinuo je patch neki i snimio ali nije bio velik 600MB, cak mi se cini da je bio jako mali oko 25MB. :trust:

And so it begins:

7N8lFm8.jpg

MA ovo mora da je neka greska :p

g2play poslao gomilu RU/polish kljuceva umesto English i sad dobacivanje mailovima... koji smaraci

EDIT:
SC2.jpg

Poslednja izmena:
je l' vredi kupovati igru? ili je to bf3 samo sa novim mapama?

Ljudi koliko moram da pljunem para da bi igrao ovo cudo na Ultra..Ovaj moj oldtajmer ga jedva gura na low :d

Ljudi koliko moram da pljunem para da bi igrao ovo cudo na Ultra..Ovaj moj oldtajmer ga jedva gura na low :d

Kupis nesto sto moze da ga igra trenutno na high, a ultra ces igrati cim izadje jos koji driver i jos koji patch.

Recimo neki i7 OC'd na 4.2Ghz(ili AMD ekvivalent), 12 GB rama na 1600MHz, 770gtx ili 780gtx ili ako preferiras crvene neki 7990, 7970 ili R280-290.

Ako ceo PC nov nabavljas tesko bez bar 1000+evra mozes da prodjes. Mozda neki SLI 660ti ili AMD varijanta moze da spusti cenu.

Poslednja izmena:
ja sam taj patch skinuo jos juce preko koreje :)

pa fino je, mada bagovito na nekim mestima

mada nisam ocekivao da i dalje ima fazona da rocket launcher pogodi ogradu od terase i nista se ne desi, a kada pogodis zid iza terase raspadne se :) mada je to minorno, na onoj ostrvskoj mapi je sve poprilicno unistljivo (dominiraju helikopteri i brodovi :))

Ha, znači da se odigra kampanja da bi otključali par oružja. Ionako uvek odigram prvo kampanju,nije frka.

*** ja sam fasciniran sa AA vozilima :D

Sigurno će ih oslabiti sa nekim narednim patchom ali ovih prvih dana uživam dok rušim chopere. I dalje ne verujem koliko brzo se otključa sve. 30mm top,active radar projektili,active ptotection zaštita i maintance, zauzmeš busiju na Lancang Dam nedaleko od baze i sex kreće...:-devil-: Ovi i ne znaju šta ih je snašlo.

Ako je neko od pilota imao blisko iskustvo sa AR projektilima neka pojasni malo da li imaju neko zvučno upozorenje da ih ova raketa ganja pošto ic mamce izbacuju kada su već pogođeni ili ih uopšte ne izbacuju.

Poslednja izmena:
Zavrsio sam kampanju i probao multiplayer.
Igrao sam Team deadmatch i FPS mi je preko 40 lagano a u kampanji mi je bio oko 30! Resolution scale na 140%!

Mislio sam da ce biti gore ali sam se prijatno iznenadio, kako je na conquest varijanti jos nisam probao...

Taman da pohvalim kako savrseno radi, ali imam fps dropove ceste, cesto skoro na pola sekunde se zamrzne slika, mozda do memorije, mozda da jos smanjim detalje.. Imam i po 90, 100 fps, 50 je neki prosek, 1280x720, dosta stvari na high, teksture ultra, mesh low, AA off..

Dali je moguce da na 6gb rama online rusi sitem ova igra???

Prokleti resolution scale :) Znao sam da sam zaboravio neko podesavanje, stavite na 85% ili manje, ako imate stucanje i nagle padove frejmova, meni progledala igra..

Pa ako smanjujes resolution scale ispod 100%, onda mozes slobodno da stavis 720p a ne 1080p.

Stavio sam i 720p.

Ne izgleda tako, skoro isto kao kad je na 100..

Evo ja sa svojom GTX 670 DirectCUII igram ovu igru u native res, 1680x1050 sa svim na ultra i svim ostalim efektima na maksu i igra radi fenomenalno (kao i sve ostale igre koje sam do sada igrao)

Kako bi ja svima vama podelio banane za ceo zivot samo zato sto hakujete origin da bi ranije igrali ovu igru...bezobrazluk!!!

Kako bi ja svima vama podelio banane za ceo zivot samo zato sto hakujete origin da bi ranije igrali ovu igru...bezobrazluk!!!

Cut tu, hakovao bi i ti da je Metro ubacen u vanila verziju. ;)
A jos da je tu M16A3...

Na koji fazon mi je otkljucana igra ? Usao sada u origin i stoji play dugme i odigrao par partija, mislio sam da tek prvog treba da krene za evropu? Nikakav vpn ne koristim.....

Ne znam sta su radili sa optimizacijom ali igra meni leti na medium sa mojom konfom, vise nego zadovoljan ne pada ispod 50fpsa sa Vsync upaljenim.

Flood zone mi se nesto nije svidela mapa, dok Golmund **** kevu koliko je dobra :D

I kod mene (kljuc sa Amazona) se moze igrati. Ideeemoooo!

Edit: prvo sam imao flickering koji sam resio sa updateom drivera. Sad me izbacuje iz igre. Neko sa slicnom konfiguracijom kao ja bi se mogao oglasiti sa stabilnim podesavanjima za igru. I5 quad + gtx670.

Poslednja izmena:
kakva je kampanja u odnosu na bf3 ? kraca, duza, dosadnija, bolja ?
ima li spektakularnih misija kao ona sa nosacem ili ona sa tenkovima :)

Nazad
Vrh Dno