Šta je novo?

Battlefield 4

Ajd posto vidim da nema nikakvog teamspeak-a za okupljanje, ko zeli moze da idluje na ts.balkanplay.com serveru. Ima 512 slotova. Sifra za server je guzica
Posluzice nam sigurno jer uvek zafali neko za chopper ili slicno. Kreirajte permanent kanale sebi kako hocete i za sta hocete. Nas tu ima desetak starije gospode :p, vecinom igraci dote i par battlefieldovaca.
Ponovicu jos par puta, nadam se da modovi nece shvatiti kao spam.

Sada kada sam igrao malo pesadiju ne mogu nikog da ubijem puskom. Kao i da mi stalno malo laguje, a fps je oko 50 na ovoj mapi. Nesto fali, ili je do servera ili sta li.

Jel ja ne vidim ili nema live score?

Poslednja izmena:
nista valjda ocekivali da cete se tecno naigrati na samom pocetku pre nego sto je igra i zvanicno izasla ? :) setite se bf3, bf3 i stucanja na caspianu u pocetku

[youtube]e-05jmygqJg[/youtube]

G2A još juče poslao ključeve.

Neki su još prekjuče slali :)

Kiki piši im.

do jaja platio englesku verziju nudi mi poljski ili ruski -_-

jel moze se skine sa torrenta engleska verzija? pa da se nekako ubaci??

Poslednja izmena:
siemka :)

bas cudno, obicno te internacionalne verzije sto imaju poljski, ruski, japanski i sl. imaju engleski obavezno

Pozdrav, od kako sam instalirao nove drajvere (331.65 ) igra mi puca svakih 5-10 min, da li imate slicnih iskustava? Inace opet kao na beti imam dosta FPS padova, zvuk pomalo baguje...

Poslednja izmena:
Izgleda da i pored toga sto pokazuje oko 40-50 fps ipak nije dovoljno. Skinuo sam mu podesavanja na medium i primecuje se kako je sve tecnije, ali jos pomalo secka. Sada mi fps ne pada ispod 60, a vrti se oko 70.
Legao bi mi neki gtx760 ili 770 i onda bi fino radilo sve na high i ponesto na ultra, ali i dalje razmisljam dal da menjam grafu.

Sto se tice mapa ima i finih, ali sada mi je malo splasnulo odusevljenje. Paracel storm deluje zanimljivo, ali je raj za ludake u avionu. Ne moze niko da ga obori. E sad mozda ima nesto sto se kasnije otkljucava, neki unapredjeni stinger... Lik je vec 20. nivo.
Flood zone, ne znam sta da kazem dok ne otkljucam sve za ifv. Malo me smara voznja po vodi. Operation locker, cista pesadija, nesto tipa damavand bez tenkova sto bas i ne volim.
Zavod, mala mapa, onako nije losa. Isprobacu kasnije ostale.
Nisam ni ocekivao da sve mape budu odlicne, valjda ce da se nadju bar 2-3 koje mi odgovaraju.

Bre ovim BF komentatorima se novi BF svidja...

Ja preporucujem cdkeysdiscount, na G2Play kad sam pravio nalog nisam uspeo a i vidim po netu nemali broj negativnih komentara za G2P i G2A, na cdkeys je euro dva skuplje..

Hoce li imati smisla probati veceras posle 12 da se odigra? :D

A ja jos ni igru nisam skinuo :D

Jesam ja lud, 31.10, 12AM je veceras, a Origin mi odbrojava tek za sutra..

677 je i kod mene. bas ga upravo patchuje

Release is on Thursday, 31 October 2013
at 12:07, CET timezone (+0100 GMT)

Poslednja izmena:
Skinuh ovaj veliki od 650mb il koliko vec bese.
@boris samo pokrenes igru jednom, cisto da ti izmeni na originu i diskonektujes se sa vpn-a. Posle mozes ceo dan.

And so it begins:

7N8lFm8.jpg

@ milos

Otkad to :D

Nazad
Vrh Dno