Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Jedno je verzija za Severnu Ameriku, a drugo za Evropu.

Ako igra neko onaj carry over the hill, da dam primer kako sam potrefio konstrukciju i u ovoj rupi u Desert stazi samo radim backflipove. Po par minuta nece da ispadne voćka :D
anusehav.jpg

Još jedna preporuka za ovu igru!

ljudi, malopre listam stranice i srce mi zaigra od onoga sto sam video. da li je moguce da postoji za android telefone igra colin mcrae rally 2, tj najbolja simulacija voznje po meni otkako je sveta i veka. imam s3 i zaista bi voleo da je mogu igrati preko telefo a. pomoc?

Zbog 2 posta o cmr2 sam popio ban ovde, zamisli :d

Da je najbolja simulacija voznje otkad je sveta i veka bas i nije ali je odlican rally. Samo tesko ces zbudziti da radi na S3, probaj i guglaj da ne bi popili banove..

Can Knockdown 3

Solidna igra.

Poslednja izmena:
izgleda da jesfe. moze li neko objasnjenje kako da skinem ovu ivru i koji emulator je najbolji.

Meni samo pada na pamet PSX emulacija. Dakle moraš da instaliraš aplikaciju FPse i moraš da nađeš imidž igre, naravno za playstation. Hint: sve imaš na jednom ruskom trackeru ;)

Ovo nema smisla probati na 4'' :d

Probace se svejedno :)

Kako je Dead Trigger 2 uradjen... :shock:

Da li je realno ovo? Znaci igra na Note 3 izgleda brutalno, kao neki AAA PC naslov.
Jos ja skinuo onu Ultra High verziju, takvi efekti, osvetljenje, teksture...

Ali moraju da porade na optimizaciji, i na Note 3 ima usporenja, opada fps.

Odakle si skinuo tu "ultra high" verziju, meni ova sa play store-a i nije neki napredak u odnosu na prošli.

Video, hvala.

Meni se na s3 ubija od seckanja sa ovom grafikom.

Poslednja izmena:
Apkmania da ne saljem svima.
Valjda necu da nastradam. :d

Jos jedna preporuka za Construction City

da mi je neko rekao da ce voznja viljuskara i dizalice da mi bude TOLIKO zanimljiva, otero bi ga u tri lepe :)

Odlican je ovaj DT, hvala Emixu. ;)
Inace, povremeno bas osetno padne fps (S4).

Nazad
Vrh Dno