Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Pa nije... Trenutno je najmocniji Note3 u android svetu i 5s. S4 nije davno prvi od kako je izasao s800 snapdragon.

Nije problem u tome.
S600 i S800 mogu da guraju mnogo toga, problem je u optimizaciji. Ovo ponavljam 10-ti put.

Pogledajte specifikacije Vite i sta pokrece. Ali sve je stvar optimizacije i sto se te igre rade samo za taj jedan hardver.

Ta Ultra High verzija je optimizovana za Tegru 4.

To sto je dostupno svima je MOD tj. neko je sam odradio tako da ne treba ocekivati da radi savrseno jer nije testirano i optimizovano za ostale SOC-ove.

Još jedna u nizu preporuka za Construction City i Plants vs Zombies 2. E sad jedno pitanje... Jel znate kako da sklonim reklame, npr. ove iz Construction City-ja i ovaj video ads što mora da se odgleda?

stejer - znam da ljude pocelo da mrzi da gase net, ali Construction city je jedna od mnogih koja izbacuje reklame bez data/wifi aktivirano :)

Dumb Ways to Die... aaaaahaahahaha ludilo.
Ali video i pesmica... ne izlazi mi iz glave. :d Ko smisli ovo?

Paaaaa sigurno ne neki normalan covek :d

Odlična je, ali sam je deinstalirao zbog silnih reklama i popupova.

stejer - znam da ljude pocelo da mrzi da gase net, ali Construction city je jedna od mnogih koja izbacuje reklame bez data/wifi aktivirano :)

Čoveče, ljude ne mrzi da gase internet već ne žele to da rade.

Dumb Ways to Die

Ovo je do jaja! :d

:zgran::whip:

:d

Ne znam da li su već postavljane ove igre, ali u zadnje vreme su me baš zarazile:

Major Mayhem
Where's My Water?
Where's My Water? 2

Nisu loše ni
MANUGANU
Gem Miner

Igre Where's My Water? i Gem Miner su skoro neigrive u besplatnoj verziji :(

Meni free verzija Wher's My Water? cas radi perfektno, cas ne moz da se igra u opste koliko lose radi, pa nisam ni razmisljao o kupljenoj verziji. Fina igra, ako je u pitanju samo kupovina igre cu se presaltam posto sam ovako odustao od igranja?

za 0.99$ ne vidim neki veliki razlog za razmišljanje :)

Jesam li rekao koliko je Asphalt 8 Airborne fenomenalnozabavnozarazna igra?? :D

Nazad
Vrh Dno