Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Skinuo, igram na najboljoj grafici, nema freezova i frame drop-ova, za sad sve savršeno radi. N4 se na jedva mlako ugreje, JB 4.3 :)

EDIT: ugasi mi se telefon :D
epu7yje9.jpg

Poslednja izmena:
Mnogo zanimljiv Asphalt 8 MP.
Probao i ostavio ih sve u prasini :D

Neki NIKAKO da skontaju da je Real Racing simulacija voznje, pritom jako dosadna.
A da je Asphalt obicna arkada, bila i ostala. Ne znam cemu poredjenja.

NFS je dobra igra, ali Asphalt je sto se telefona tice keva vec nekoliko godina.

Ovima su serveri vise down nego up lol. Vidim da se mnogi po play storu zale na to, evo sad probao da udjem u MP i pise da ne moze da uspostavi konekciju. Sto se tice RR3, nikako nije dosadna kada se pogase sve pomoci i ukljuci rucno davanje gasa i kocenje. Asphalt je do 7-ice bio vrh, posle je polako poceo da truli. Vec u A7 se video pad kvaliteta a osmica je samo nastavila tu tradiciju. Asphalt 6 ostaje najbolji Asphalt, bar za sad.

Moze bre, okacio sam link pre par postova :) Al treba root.

Za*ebava me ovaj novi update za A8, samo pise additional file for:Asphalt 8 i vrte se one crtice nikako da krene da skida. Vec pola sata. Treci put pokusavam, wtf?

Skinuh konacno update, mada moram da napomenem da sam brisao celu igru i poceo iz pocetka. Prvi utisak je, meh. Zasto, ali zasto su ubacili powerupove iz A7 a nabili im nenormalne cene sto se tice in game kesa. Aj 8000 dolara ili cega vec, da bi maximalno upgradeovao sva kola koja imas naredih 8 sati, ali ovo ostalo, boze pomozi. Jos su iz nekog razloga smanjili koliko se para dobija na kraju trke. Igra naravno i dalje radi kako joj dune. Cas radi savrseno, cas zabada na svakih 30sec i to zabadanje moze da potraje i da natera coveka da ugasi igru. Bolje bi im bilo da sredjuju bagove umesto sto mazu oci glupostima tipa osvojite pravi Clio RS.

Flešovao sam nešto i nakon toga mi je stalno FC subway surfers... Jel ima neko save da mi da, to je drugi put kako gubim save u igri... Ne mogu da grindam 100 godina. Jel to uopšte moguće, a da mi igra bude updatable preko playa?

Moguce je ako neko ima titanium backup fajl za subway surfers.
Naravno nastavljaju se problemi sa asphaltom :d
Kao i mnogima i meni se sada pojavio bag da ne mogu ni na sta da kliknem u meniju. Ono zasvetli ali mi ne da da udjem u taj meni/trku/settings. Back dugme na telefonu takodje nista ne radi, kao da je non respoding ali radi. Sta li rade ovi u gameloftu da mi je znati.

Neki NIKAKO da skontaju da je Real Racing simulacija voznje, pritom jako dosadna.
A da je Asphalt obicna arkada, bila i ostala. Ne znam cemu poredjenja.

NFS je dobra igra, ali Asphalt je sto se telefona tice keva vec nekoliko godina.

Slažem se sa tvojim postom, ovo što sam ja napisao se odnosi isključivo na tablete.
Meni asphalt dođe kao igrica dok čekam negde nešto ili kada mi je mnogo dosadno i slično. A Real Racing kad baš hoću da se igram, volim realistične igrice. I mnogo je dobar osećaj kad povežem tablet na FHD TV preko hdmi-a, osećam se kao da sam u kolima, još imam ogromne zvučnike sa strane.

Ja iskreno na telefonu a posebno na tabletu nijednu igru ne igram da bih je igrao. Tj. da uzivam u tome. Imam PC za to.
Ovo je samo u trenutcima dosade i kad BAS nemam sta da radim.

za to i služe takve igre. mislim, da ti prekrate vreme kad čekaš nešto, kad putuješ, kad ne znam šta... ali da sedneš i povežeš tablet/ telefon na tv i igraš se... to je way toooooo much hardcore

Voleo bih da vidim Crash-a i OddWorld na Androidu.

Imas emulator skines crash-a, pa uzmes ps joy i povezes na tv i udri :D

za to i služe takve igre. mislim, da ti prekrate vreme kad čekaš nešto, kad putuješ, kad ne znam šta... ali da sedneš i povežeš tablet/ telefon na tv i igraš se... to je way toooooo much hardcore

Stvar je u tome što sa tabletom upravljaš uz pomoć akcelerometra a to ne možeš preko pc a. Meni je zanimljiviji nfs na tabletu nego na pc u.

Hteo je da kaže kako je on 07/08 vozio kola na kompu pomoću akcelerometra na Symbian telefonu.

Nazad
Vrh Dno