Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Da li je neko imao modern combat 4 ??
I kako vam je radio, meni na xperii T laguje

Igram ga na memo pad hd 7, odlicno radi, nema laga. Radi i na nexus 4 bez problema, sto je normalno. :)

moze neko da mi posalje link odakle je skinuo asphalt 8,a da radi?
skinuo sam sa svima dobro poznatog sajta,i kada treba da loaduje tokio,izadje iz igre..i ne sacuva rezultat sa prve staze
posle toga ostaje crn ekran,izgubi mi se i status bar..mozda je i do telefona,ali ne vidim razlog,prva staza radi ok

Meni je ovaj Deer Hunter 2014 bas dobar, preporuka :)

Sve je to dobro, ali meni bilo zao prvog jelena :D Odma sam je izbrisao, necu da ih ubijam :D

Jel imao neko problem sa NOVA 3? Instaliram apk, prebacim fajlove i kad pokrenem igru ona obrise fajlove. Ostale igre rade normalno.

To mora da pitas programera te aplikacije, zasto trazi network access i sta je on zamislio sa tim :d

Zanimljivo deluje. Podseća na Crash Team Racing. :D

Obicne besne ptice su realno smorile tako da je ovo ocekivano, uskoro ce da izbace Angry Birds hill climb racing/fruit ninja/riptide.. sve do fudbala :d

Realno najaca igra fishing superstars.. Kidao je jos na sgs-u,fazon bio sam 47lvl pecao ajkule i promenio rom i nisam uspeo da vratim igru preko titanijuma.. Poludeo sam :) sada se setih nje i krenuo opet je kidam.. Svaka cast ljudima koji su je napravili

Plants vs Zombies 2.

Sad kad ai dostavio link mogu da kažem da na prvi pogled izgleda odlično.

Pazi samo, ja kad sam kupio neke upgradeove nisam shvatio zašto se nista ne menja pa sam slučajno docrtao drvo jedno pa sam skontao da sam budžiš što je super ;)
Slabo se zarađuje ali ja sam uvek uporan u takvim igrama pa radije igram po pola sata za upgrade jedan nego da plaćam nešto.

Ako igra neko onaj carry over the hill, da dam primer kako sam potrefio konstrukciju i u ovoj rupi u Desert stazi samo radim backflipove. Po par minuta nece da ispadne voćka :D
anusehav.jpg

odigrao troll face Quest 1,2,3

kakvo ludilo, super su igre :d

pesma je pobeda:

[youtube]y3o4V_Q99fg[/youtube]

Vrh Dno