Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Igrao sam ja, imao sam oko 13h dok mi titanium backup nije shebao backup i dovidjenja od tada.... Dobra igra u svakom slučaju.

Igrao sam je baš dugo, ali sam je obrisao zbog *****nog iap. Dodjes do situacije da za upgrade auta treba da ulozis 40000 za jedan deo, a trka od 6 minuta ti da maksimalno 5000. Početak igre je ok, kasnije moraš da platiš pravim novcem (ljudi izračunali da za otključavanje porše grupe treba oko 150 dolara).

To je bar najmanji problem,skinite verziju sa maltene neogranicenim kesom i ostalim:)

Poslednja izmena:
Neko je kacio ovaj video jos u YT temi odavno. Tada nisam ni pretpostavio da se radi o android igrici :D

Do skora je bila samo a iOSu, kome god da sam pokazivao me je pitao jel ima i za Android... Sad mi bas lepo oko srca kad kazem da ima :d

Pa i bila je besplatna.

Ne znam da je bila besplatna,meni je prikazivalo oko 6$..al kako god sad je dzabe ;-)

Jesam li ja to zakasnio ili odavno ima Plants vs zombi 2 za Android?

brate jel ima neka igra u kojoj ti ne "kucaš šifre"?

ma jok bre samo pitam :)

Dumb ways to die - *****ska skroz, šta vam se ovde sviđa da mi je znati :)

Jel uspeo neko da skine i instalira Ultimate Mortal Kombat 3? Meni kae da nije dostupno u mojoj zemlji :(

Pih ocajna je...

To se vidi i po oceni, cim je ispod 4 onda najcesce igra nije vredna skidanja..

Jos jednom, preporuka za Stickman Downhill, mozda sam subjektivan jer igram uglavnom ovakve igre na fonu i volim mtb ali svejedno, ovo je odlicno odradjeno i zarazno.

To se vidi i po oceni, cim je ispod 4 onda najcesce igra nije vredna skidanja..

Jos jednom, preporuka za Stickman Downhill, mozda sam subjektivan jer igram uglavnom ovakve igre na fonu i volim mtb ali svejedno, ovo je odlicno odradjeno i zarazno.

Od ovakvih igrica moj favorit je Hill Climb Racing, legendarna i najjaca, jedina igrica uz Top Eleven koja mi je na telefonu od prvog dana i nikad necu da je obrisem. Ima redovan update i igram i dan danas.

Za sve igre nedostupne u srbiji, koristite Apptoide koji ih pronalazi na alternativnim izvorima. Apptoide je zapravo aplikacija koja sakuplja sve moguce store-ove i daje rezultate, a skida stvari in-app tako da nema redirect i slicno, sve ide instant

@ undertaker
hill climb igram vec 10 meseci :)

Evo dosta igrica koje sam stavio poslednjih dana u wishlist na osnovu odlicnih ocena, nisam sve probao ali kapiram da kidaju (ocene od 4,4+). Ide u spoiler jer ima mnogo :

I jutros nasao ove, deluju zanimljivo ali nisam jos instalirao :

Bad Roads Night Edition
Dark Roads
Bad Roads
Zombie Derby
Extreme Demolition
Slide! Snowboard Downhill

Za mene, ovo su zalihe za narednu deceniju :d

Instaliram fifu,cuo sam da je kick off zakljucan,da bih ga otkljucao trebao bih da activiram tunell bear i obrisem datu.Da li ce sa pokretanjem ovi modovi biti otkljucani ili treba da se kupe.Unapred zahvalan

Nazad
Vrh Dno