- Učlanjen(a)
- 25.09.2008
- Poena
- 915
Google Settings -> Location -> Access Location
Deštikliraj, ugasi telefon, pa uključi. Rešiće ti problem.
Kad sam ja pisao da mi se telefon gasi zbog google servisa niko mi nije verovao![]()
Već je bilo isključeno pa sam sad ugasio i upalio telefon, pa ćemo vidjeti.Google Settings -> Location -> Access Location
I ja mislim, za njega mi pokazuje da je malo potrošio, mnogo manje nego Google Services.Ne bi trebalo da je Skype problem
Naravno da se ne može ugasiti telefon zbog Google servisa. Tebi nešto nije u redu sa telefonom.
Ovo što sam gore napisao rešava problem koji je opisao Vader. Kod nekih se dešava, a kod nekih ne. Kod mene je sve uključeno (uključujući te lokacijske servise) i na WiFi-ju mi u toku noći skine 2%.
Bre ljudi fokusirajte se! Imam problem sa krugom u notifikacijama za koji ne znam sta je , a vi se tu bavite nekim glupostima... Te potrosi mi se pola baterije preko noci, te gasi mi se telefon. Misim...stvarno...
![]()
Nasao sam u CG jedino mjesto izgleda gdje ima da se kupi Nexus 4 i kosta nevjerovatnih 340e za 16gb verziju. Koliko se krecu kod vas cijene bas me interesuje ?
Objasni malo detaljnije.. ?
Promjenili su nesto oko GCM-a tj.Push notifikacija. Dabi vidio stanje kucaj u dialer *#*#426#*#*...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari