Zamena HDD-a i RAM-a ne ponistava garancijuPokriva garancija.
U najboljem slučaju za par dana će rešiti reklamaciju a u najgorem.. pa, ovo je Srbija..
Takođe, garancija će biti nevažeća posle otvaranja laptopa.
meni za tošiba laptop nisu hteli da uvaže garanciju na adapter/punjač, ako izvadim hdd bili su izričiti oko toga. hteo sam da izvadim hdd jer su mi tu podaci pa onda da im dam laptop na servis zbog punjača jer su tražili i laptop ne samo punjač. wrong on so many levels... :/Zamena HDD-a i RAM-a ne ponistava garanciju
odgovorio sam gore extreme-u na post, jer on kaže da može da se menja hdd. besides, moj laptop (kao i svi sa kojima sam se sretao uostalom) nije imao nalepnicu preko šrafova za hdd tako da si mogao da ga menjaš kako si hteo. ja sam samo hteo da zadržim svoj hdd i podatke na njemu dok mi je laptop kod njih, ali neeeee gubi se garancija :/Zato sto bi ti otvorio taj laptop, sa tim bi izgubio garanciju. Nema veze sa HDD-om. Isti je slucaj i sa brendiranim desktop kucistima.
za te novce bolje uzmi ssd
od 107gb recimo. više nego dovoljno za sistem. ostale diskove kačiš preko usb-a ja tako godinama radim, imam 5tb podataka toliko u laptop ne može da stane okreni obrni.od 60 gb??I sta da radim sa njim??
![]()
pa ako izvadiš cd i staviš tu hdd i on će da ti crkne isto kao i taj prvi od potresa, pošto ruku u vatru stavljam da si pomerao laptop dok je radio... externi hdd kao gotovo rešenje ti ne preporučujem jer su drastično skuplji od internih hard diskova za desktop.
Jel ovaj Windows 8.1 kao service pack i može li se preko windows updatea instalirati na Windows 8 ili da odmah instaliram 8.1?
Koji se lakše aktivira?
Jel ovaj Windows 8.1 kao service pack i može li se preko windows updatea instalirati na Windows 8 ili da odmah instaliram 8.1?
Koji se lakše aktivira?
Windows 8.1 update ce se raditi preko Store-a, ne Windows Update-a.
Ne znam da li da petljam sa Windows 8 i koliko su zakomplikovali aktivaciju, sa 7 nema nikakvih problema.
I hoce li moci odmah posle updatea da se aktivira sa piratskim aktivatorom?
Koji se lakše aktivira?
Moras da nazoves 0700 300 300 pa da ih pitas. Besplatan je broj, ne moras da brines.
Sta ce ti 8.1 kad jos uvek nije to zavrsen proizvod..
Pa instaliras pomocu OEM kljuca pa kasnije aktiviras sa originalnim, to postoji otkad se pojavio 8.1...Isto pitanje, samo sto ja imam original preko faxa a posto mi dobijamo ranije nego ostali pojavio nam se vec na DreamSparku 8.1 (full verzija). Pa postoji li neko resenje da updateujem 8 na 8.1 i posle samo ubacim org key?
Jeste završen proizvod.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari