Evo prvi paket je stigao, salju preko "Posta Slovenska". Poslato 16og, stiglo danas tako da sam cekao tacno 2 nedelje ukoliko nekog zanima koliko se ceka.
EDIT: Zaboravih, nisam platio ni carinu ni pdv, na paketu stoji "Ne podleze carinskom pregledu".
kolika je poštarina na thehut? piše da je besplatna preko 10funti a ja krenuo da naručim nešto od 9.5 i piše mi da je 0.00 poštarina ?
Da li na dhgate može da se plaća preko paypala?
Nešto nisam video paypal u opcijama plaćanja.
ma razumem to, ali ne razumem kako nešto što deklarišeš na 5.5w troši manje??? i to značajno manje. ako je nešto deklarisano na 5.5w, mora toliko da i troši, barem po meni.Google translate
Hteo je da ti kaze da lampa u radu trosi manje energije.
odmah sam otvorio dispute, nisam ništa potvrdio tre toga.Jesi li potvrdio da je sve u redu na ALI-ju, ako jesi nemoj da vracas jer kad budes vratio paket nece ti vratiti novac(najverovatnije), oni su citi pred njihovim escrow(buyer protection) i ti mozes da places samo, ali ako nisi zatvorio mogao bi da se zalis da dignes dispute da su ti dali ono sto nisi trazio tj. nisu ti prodali robu koju si ti mislio da kupujes, jer pare dok ti ne potvrdis kupovinu stoje na escrow-u a ne kod prodavca, kad ti potvrdis da si dobio i da si zadovoljan oni prebacuju pare prodavcu.
Posto je rec o ALiju dizi dispute i otvori escalate, to mozes posle 3 dana od otvaranja disputa. Zelim ti srecu da sve bude OK.
ma razumem to, ali ne razumem kako nešto što deklarišeš na 5.5w troši manje??? i to značajno manje. ako je nešto deklarisano na 5.5w, mora toliko da i troši, barem po meni.
posle ove led sijalice, čisto da potvrdim ispravnost power meter-a, uzeo sam jednu "običnu" od 60w, i ona troši 61w, uzeo sam jednu štedljivu od 12w, i ona je tačno 12w!
power meter mi je tačan, ali ne meri ispod 5w, zato sam morao da se zezam sa onom matematikom.
inače, ova sijalica mi je slaba, kada sam zamenio običnu 40w za ovu, bilo je slabo, a žena je samo prokomentarisala: "oćoravićemo pored ovoga"...
btw, koliko košta vraćanje, tj, paket za kinu?
odmah sam otvorio dispute, nisam ništa potvrdio tre toga.
i ja mislim da bih trebao da uradim escalate, pošto nisam zadovoljan odgovorom koji sam dobio, niti bih se zezao sa vraćanjem, a slagali su me. bio bih zadovoljan da mi vrate pola, a ovo s***e od sijalica ću nekome pokloniti. samo ne znam na čijoj su strani generalno, a i krivo mi što mi power meter ne meri ispod 5w, pa se plašim da ne priznaju onu moju matematiku...
strašno, pored ovih kineza, čovek mora da se naoruža sa power meter, spectrum analyzer, svim alatima za merenje dimenzija, ... da bi video šta dobijaš.
inače će te namagarčiti, kao što su namagarčili za ovu led sijalicu onih 96 na feedback-u (4.8 out of 5)
Bila je nesto niza cena kad sam narucio (pre vise od 2 nedelje, oko 3EUR po komadu), sad je istekao deal. Kad već pominješ automobile, ni tu nismo daleko od primera koji si naveo, ako pričamo o deklarisanoj i stvarnoj potrošnji gorivapreskupo si to platio, juče je bio SuperDelal
http://www.aliexpress.com/item/E27-...-White-580LM-48-pcs-LED-chips/1305232597.html
9 ovih sam uzeo za 20.61 eur, da zamenim i sebi i roditeljima i obične i štedljive, i da malo udarim po džepu ovu novo-radikalku, "vrh ribu" ministarku energetike.
ali nije to poenta se gađamo linkovima i reklamiramo, problem mi je šta raditi, besan sam i razočaran kako lažu, još se prave mutavi. zamisli da kupiš auto koji je deklrisan na 100 ks, a dobiješ 80 ks sa objašnjem da u radu nije baš 100ks, već samo u njihovoj laboratoriji (ako i tamo).
btw, koliko košta vraćanje, tj, paket za kinu?
odmah sam otvorio dispute, nisam ništa potvrdio tre toga.
i ja mislim da bih trebao da uradim escalate, pošto nisam zadovoljan odgovorom koji sam dobio, niti bih se zezao sa vraćanjem, a slagali su me. bio bih zadovoljan da mi vrate pola, a ovo s***e od sijalica ću nekome pokloniti. samo ne znam na čijoj su strani generalno, a i krivo mi što mi power meter ne meri ispod 5w, pa se plašim da ne priznaju onu moju matematiku...
strašno, pored ovih kineza, čovek mora da se naoruža sa power meter, spectrum analyzer, svim alatima za merenje dimenzija, ... da bi video šta dobijaš.
inače će te namagarčiti, kao što su namagarčili za ovu led sijalicu onih 96 na feedback-u (4.8 out of 5)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari