Šta je novo?

Spisak sajtova koji salju robu u Srbiju

Koji je to sajt sa patikama?

Jel moguce da paket iz Kine sa ebay cuci negde u posti duze vreme? Narucio sam neke gluposti za tablet pre skoro mesec dana a u nedelju idem na more pa me zanima jel vredi da idem do poste da se raspitam za status paketa?

Ako paket nema pracenje, onda ne vredi, nece ti kazati nista, jer nista i ne znaju o njemu. Ako ima pracenje, onda ce ti kazati isto ono sto i sam mozes da saznas preko neta za 5 minuta.

Takve su nase sluzbe i Posta i telekom . Sve licno isprobano, pa kad mi tamo neka sa call centra pocne da cita ovo sa neta, ja joj to i kazem. Imam to i sam , jel znate vi nesto drugo. Odgovor je uvek NE.

To znam, ali me zanima da li postoji mogucnost da je paket kod njih a da recimo zbog obima posla planiraju da ga isporuce sledece nedelje?

To znam, ali me zanima da li postoji mogucnost da je paket kod njih a da recimo zbog obima posla planiraju da ga isporuce sledece nedelje?

Ne, najviše što može da se desi je da umesto danas paket isporuče sutra zbog obima posla ili zatoš što je tvoj poštar bio bolestan ali da stoji u pošti više od 3 dana nema šanse (sem ako nije neka pošta koja hendluje desetine hiljada paketa dnevno)...

Ok, hvala, to me je zanimalo.

[oftopic]Odoh malo u oftopic, ima li nekih domaćih foruma gde bi mogao da se raspitam oko ovih sočiva iz poljske pošto nema šanse da razumem šta tamo piše! Poslah im danas još jednom mail da mi preporuče nešto u stilu onih koje nosim ali ne očekujem puno, pošto, ako odgovore, preporučiće sigurno neka najskuplja što imaju...
[/oftopic]
:d

koja sad nosis? zeni sam uzeo ta neka njihova na akciji, za 12-e 6 komada :) mesecna
uzmi google chrome i iz njega prevedi sajt i to je to...

CIBA Vision Focus monthly lenses 6 kom/pakovanje koštaju oko 3200 din kod nas. BC 8.6 / PWR -2.00 / DIA 14.0

Za divno čudo odgovorili su mi na engleskom i to maltne odma samo što je odgovor bio odprilike: imamo sočiva iste firme ali su prečnika 14.2 mm, i poslali mi link!!! što bi bilo isto kao da su rekli nemamo gume za vaš auto ali imamo za kamione od istog proizvođača! Totalno beskorisno.
Koliko vidim, najjeftinija varijanta koja odgovara dimenzijom bi bila između 46 PLN ili 53 PLN + 20 PLN za isporuku što bi bilo oko 2000 dinara zaokruženo...

Mislim da bi ti ta dimenzija (14.2) 100% odgovarala.

Zna li neko mozda sajt koji ima i salje za Srbiju steznike, bandaze za zglobove, kolena itd?
Tipa McDavid.
Na ebay-u je slab izbor.

http://www.mcdavidusa.com/

[oftopic]Odoh malo u oftopic, ima li nekih domaćih foruma gde bi mogao da se raspitam oko ovih sočiva iz poljske pošto nema šanse da razumem šta tamo piše! Poslah im danas još jednom mail da mi preporuče nešto u stilu onih koje nosim ali ne očekujem puno, pošto, ako odgovore, preporučiće sigurno neka najskuplja što imaju...
[/oftopic]:d
Ako nosiš obična meka, nema neke razlike, ali probaj na forum.hr, ima tema i lik koji se razume, svakako će ti preporučiti što novija, recimo air optix aqua su ok.

Thehut ima svoj sajt preko koga se narucuje roba ali ima i na ebay-u svoju prodavnicu thehut_outlet. Ja sam u julu kupovao majice preko thehut_outleta i stizale su mi normalno u Srbiju. Medjutim pre 10-15 dana vise ne salju za Srbiju. Mene interesuje da li je neko u poslednih 10-tak dana narucivao preko njihovog sajta thehut.com i da li oni i dalje salju u Srbiju ili ne. Hvala.

I mene isto zanima.

Da odgovorim i sam sebi, probao sam da narucim i proslo je. Sad samo jos da docekam da stigne.

Da li ima neki pouzdan sajt koji prodaje original Oakley naocare za sunce i salje za Srbiju?

Javi kad ti stigne, i da li i dalje salju preko slovacke poste.

Vazi, prema trackingu sa njihovog sajta, roba je 16. napustila Englesku al ne mogu nista detaljnije da vidim tako da ne znam ni kad da ocekujem. Mislim da na sajtu pise do 7 dana al nesto ne verujem da ce tako brzo.

Da li neko zna neki pouzdan sajt iz zapadne evrope koji prodaje i salje laptop-ove u Srbiju? Razmisljam da odande narucim i kupim laptop. Moze i iz USA.

Edit:ili eventualno da gledam preko Nemackog ili USA eBay-a.

Poslednja izmena:
Vazi, prema trackingu sa njihovog sajta, roba je 16. napustila Englesku al ne mogu nista detaljnije da vidim tako da ne znam ni kad da ocekujem. Mislim da na sajtu pise do 7 dana al nesto ne verujem da ce tako brzo.

Narucio sam i ja preko thehut.com.

kolika je poštarina na thehut? piše da je besplatna preko 10funti a ja krenuo da naručim nešto od 9.5 i piše mi da je 0.00 poštarina ?

Ne, 14.99 eura ti košta "International Tracked" – praćenje paketa.

Znam ali na prvoj posiljci koju sam narucio kad odem na track order vidim ovo:

Mon 16/09/2013 13:57: Your order has been processed at the UK export facility. It is now on route to the receiver.
Fri 20/09/2013 11:00: Your order has arrived at the interim distribution point for onward relay to the destination country. We expect delivery within a few days but no further tracking information is available
.

I nisam platio nista dodatno, dok na druge dve nema apsolutno nikakvih informacija.

Znam ali na prvoj posiljci koju sam narucio kad odem na track order vidim ovo:

Mon 16/09/2013 13:57: Your order has been processed at the UK export facility. It is now on route to the receiver.
Fri 20/09/2013 11:00: Your order has arrived at the interim distribution point for onward relay to the destination country. We expect delivery within a few days but no further tracking information is available
.

I nisam platio nista dodatno, dok na druge dve nema apsolutno nikakvih informacija.

Gde ti to tacno pise, jer ja nemam track order (imam ORDERS, pa u ORDER HISTORY, onda PREVIOUS ORDERS, tu imam listu stvari okju sam narucio, odem u VIEW i tu imam: PRODUCTS IN YOUR ORDER - i u tabeli: TITLE, STATUS, DISPATCH DATE, ORDERED/ PENDING, GIFT WRAPPING, COST i ispod mi pise Delivery Method: International Standard Delivery.

Odes na My Account > Order History > Previous Orders > View > Products in your order i u tabeli izmedju STATUS i DISPATCH DATE se nalazi prazno polje a dole gde je popunjena tabela ima TRACK ORDER u crnom pravugaoniku.

Odes na My Account > Order History > Previous Orders > View > Products in your order i u tabeli izmedju STATUS i DISPATCH DATE se nalazi prazno polje a dole gde je popunjena tabela ima TRACK ORDER u crnom pravugaoniku.

Evo kako kod mene izgleda:
10.jpg

To si ti greskom dobio track za taj proizvod.

Vrh Dno