Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Mislim da posle JB 4.1 nema više posebno podeljenih particija na internoj memoriji npr. 2 GB za instaliranje aplikacija nego je sve zajedno konkrerno kod mene 10.36 gb.

Nema ni kod mene na nexus toga, ali šta znam da li je Samsung nešto čačkao.

Nema ni kod mene na nexus toga, ali šta znam da li je Samsung nešto čačkao.

Mozda ti problem pravi .odex file od te igre. Znam da sam pre imao problema sa Titanium Backup-om da ga nisam mogao instalirati dok nisam obrisao njegov .odex file koji se nalazi negde na data particiji.

^
Bas sam igrao pre 2 dana. Slican nam je ukus kad su u pitanju igre :D
Ali nemam vremena puno za igre i onda ih uglavnom odigram 15ak min i posle par dana skontam da nisam igrao osim taj prvi put pa izbrisem, iako mi se i svidja :D

Jel moguce da ako sam kupio terrariu na tabletu nemam full igru na telefonu iako sam se ulogovao sa istim accountom?

Green farm 3.. :) ko neko dete sam postao...

I doodle devil free.. Ne znam koja je razlika izmedju placene i free ali vidim da je akcija da se prodaje za dolar. Inace istu ovakvu igru sam igrao pre brda godina na onom prvom iphonu,valjda iphone 2g

Poslednja izmena:
Modern Combat 4: Zero Hour je na akciji za 0.99$. :)

Imao sam taj beach buggy i nije mi se nesto dopao... Da li je neko igrao sonic all star racing?

Probao sam Riptide 2 i sta znam, nisam se nesto odusevio mada je ok. Graficki izgleda odlicno, na max laguje na Sony XP. Ali deluje nekako isprano, ocekivao sam napucanije boje..

Pa kad nemaš amoled :p meni radi na Max... Čudno ja sam mislio da će biti zahtevna igra.

Nema to veze sa amoledom, postoje igre i sa preteranom saturacijom/kontrastom kao subway surfers i slicne pa od prikaza krvare oci i na nesamoled ekranima :d Naravno sve to izgleda jos napucanije na samoledu :)

Ipak su trebali da odrade grafiku sa mnogo zivljim bojama, nekako mi to ide uz ovu igru mada nisam mnogo igrao, mozda su sledeci nivoi ''zivlji''.

Sto se zahtevnosti tice.. definitivno laguje na XP na max (ics) tako da sam ostavio na default a naravno da ce raditi bolje na S2 jer ima jaci gpu + 480x800p, verovatno klizi i na adreno 220 a o jacim da ne pricam :)

Nego ja pricam o free verziji, koji su sve limiti? nesto mi malo samo 45Mb

Poslednja izmena:
Verujem da bi ti na JB bolje radilo. Jednostavno JB je optimizovan. Bolji kernel, bolje sve.

Tako sam i mislio (neko rece da i Temple Run 2 radi na max na jb a na ics malo laguje). Ali moram da ostanem na ics :d

Inace, skroz sam se navukao na vecinu stickman igrica, tako jednostavno a dobro :) I graficki su ok, mrzim dobre aplikacije i igre sa nedovrsenom i strokavom grafikom.

Jel moze preporuka za neku dobru parking igru?

Fali ti troll face u postu

Onda ne bi naseo da kliknes :d Vidi neku od ovih, previse ih ima na marketu da bi eksperimentisao redom.

Nazad
Vrh Dno