Preko telefona ne mogu da je nadjem, a kad na kompu odem na play pokrenem instalaciju a telefon ne reaguje. Obicno kad pokrenem sa kompa instalaciju posle 5 sec krene da skida, ovo ne reaguje. U cemu je fora?Fifa za dz preko plej stora
Preko telefona ne mogu da je nadjem, a kad na kompu odem na play pokrenem instalaciju a telefon ne reaguje. Obicno kad pokrenem sa kompa instalaciju posle 5 sec krene da skida, ovo ne reaguje. U cemu je fora?
Moram da preporucim svima koji vole trke Raging Thunder 2. Neverovatno mi je da je jedna takva igra tako "mala", pre nego sto sam je instalirao imao sam Nfs koji ni u cemu nije bolji, a zauzima 10 puta vise. Jedina mana je sto nema puno nivoa, brzo se sve predje. Ipak bolju trku nisam video na Play storeu.
Verovatno nema memorije za aplikacije
Instaliraj igricu a data prebaci sa kompa. Ako ti iskace da ne moze app da se instalira onda nemas mesta predvidjenog za instalaciju a ne za data fajlove.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari