Šta je novo?

Android OS - Games - Opšta tema

Nikako ne mogu da je nadjem, izbacuje mi neke bezvezne aplikacije kada je trazim.

Moram da preporucim svima koji vole trke Raging Thunder 2. Neverovatno mi je da je jedna takva igra tako "mala", pre nego sto sam je instalirao imao sam Nfs koji ni u cemu nije bolji, a zauzima 10 puta vise. Jedina mana je sto nema puno nivoa, brzo se sve predje. Ipak bolju trku nisam video na Play storeu.

^meh. Prebrzo je.
Trebali bi da portuju Rollcage igru, malo stariji pc igraci znaju o cemu se radi. Kad je vec portovan Carmageddon koji mi je i dalje najbolja igra do sad na fonu.

imaš link 3 posta iznad pa klikni sa telefona

Ja nasao sad u pretrazi na telefonu...7. na listi

Moram da preporucim svima koji vole trke Raging Thunder 2. Neverovatno mi je da je jedna takva igra tako "mala", pre nego sto sam je instalirao imao sam Nfs koji ni u cemu nije bolji, a zauzima 10 puta vise. Jedina mana je sto nema puno nivoa, brzo se sve predje. Ipak bolju trku nisam video na Play storeu.

Ja sam kupio HD verziju pre godinu i kusur. Odlicna je.

Jel uspeo neko da otkljuca sve modove u fifi14? :)
Psss... Ovaj fudbal vec lici nesto:)

Koliko sam shvatio kick off, tournament i career mode moraju da se kupe, dok je ultimate team besplatan. Logičnije bi bilo da je obrnuto, ali ja se ne žalim pošto ultimate team samo i igram :D

Da.. Ostali modovi moraju da se kupe ali sta je tu je.. Ne svidja mi se samo malo dugme za sut,sto nije sut vece a sprint manje dugme.. Nikako se naviknem

Ima neka fora kao da se otkljuca ali ja nisam uspeo... Pa sam cisto hteo da vidim jel neko od vas uspeo. I meni malo cudno sprint i oduzmanje lopte sa istim dugmetom:-D

Znao sam da je problem u konekciji. Bio sam sve vreme na 3gu, sad doso kuci, prikacio se na wifi i odmah pocelo da skida.

Meni radi sve, tj sve je otkljucano...odradio sam neku foru koju je neko cini mi se na ovoj temi postovao.

Mozes li da podelis foru ovde ili makar link do fore ? :)

Tu sam prvu skinuo i opet nisam znao kako.. :)

Preko tunnel beara je moralo. Meni nije htelo bez tb, kad sam ukljucio tb obrisao sam cache iz playa i fc sam ga i nakon toga sam mogao da otkljucam.

Gde si nasao koja verzija? Sa apkmanije meni ne radi a tt nmg da namestim na tabletu...

Smor što se karijera u fifi plaća, a fut otključan.

Mislim da sam već 5 puta skinuo po 1.2 GB FIFE i svaki put dobijem poruku da nema dovoljno memorije što nije tačno.

puby3u5e.jpg

Note 2 CM 10.2

Instaliraj igricu a data prebaci sa kompa. Ako ti iskace da ne moze app da se instalira onda nemas mesta predvidjenog za instalaciju a ne za data fajlove.

Nazad
Vrh Dno