Šta je novo?

Vodič kroz PayPal (FAQ u prvom postu)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја мислим да маестро не може са paypal-oм, али нисам сигуран.

Da li ima neka sema da se PPom plati/kupuje na amazonu pored sajtova koji deru kozu za tu uslugu?

Jel zna neko kako dodati telefon u paypal shipping adress da se pojavi u okviru kompletne adrese selleru koji printa, onako kao sto izadje za ebay shipping adress...sve sam probao ali se tel ne pojavljuje...?

Pa odes na profile i dodas. Ti nemas nista nakon toga da radis, ako mu sajt ne vuce podatke kako treba, nece se videti...

Ne vuce kako treba ili sta vec, ne vidim ni ja moj broj u toku pp placanja dok idem na checkout..a sve sam lepo dodao..bzv

Najbolja je ova promena u cilju " zastite " kupaca, mada koliko mi se cini to je postojalo i do sada, mozda je izmenjen neki minoran deo. Pay pal u procesu Dispute - prigovora od strane kupca moze , zahtevati da se posiljka vrati posiljaocu, samom paypalu ili nekom trecem , o trosku kupca, uz dokaz, znaci broj za pracenje.

Divna zastita, prodavac prevari , posalje nesto sasvim bezveze, predmet koji nije narucen ili pokvaran , neispravan proizvod i da bi kupac dobio svoje pare nazad mora da posalje o svom trosku paket za neku Nedodjiju . Bas divna zastita, zato je pun net ljudi koji kukaju na " zastitu " koju nudi i daje paypal.

paypal

1. Da
2. Da
3. Da, osim kada se radi refund, ali i tada je PP "protočni bojler"
4. Pojasni!
5. Meni da

Cek na najmanji iznos od 20 dolara sa alert pay ili payza sada, salju I moze se unovciti pod najpovoljnijim uslovima u postanskoj stedionici. molio bih te da mi objasnis, sta to znaci refund za moj nalog na paypalu I kada se radi,.....?

Kada ti prodavac vraca novac je refund. Radi se kada ti paket ne stigne/nije ono sto si kupio, ti vratis paket a on ti refundira novac.

Ima li neki rok za plaćanje nakon što kliknem na "Commit to buy"?

u paypal nalogu, Street Address > Postal Code, da li treba da stoji "stari" poštanski broj (npr 11080 zemun), ili novi pak kod ?

Ja u postal code stavljam poštanski broj, a u address line 2 stavim PAK.

Stavis recimo Sekija Turkovica 34, PAK 1122338
A ispod standardno postanski br, grad i zemlju

^^^^da ako postoji adress line 2 onda tu treba metnuti pak..;)

Imam societegenerale maestro debitnu karticu ali stalno mi prijavljuje eror, da nisan uneo dobre podatke. Uneo sam broj sa kartice ceo I poslednje tri cifre sa poledjine -csc. U cemu je problem, jel zna neko,
hitno mi treba account, ako ova ne moze, koja je najbolja- intesa internet?, I koliko traje vadjenje kartice?

Cekas par dana dok te ne cimnu da dodjes po nju pa i kad je podignes tek od sutra ce ti raditi jer treba da bude aktivirana kroz 24h..

Bitan je, a to mnogi zanemare, i datum isteka kartice.

Imam societegenerale maestro debitnu karticu ali stalno mi prijavljuje eror, da nisan uneo dobre podatke. Uneo sam broj sa kartice ceo I poslednje tri cifre sa poledjine -csc. U cemu je problem, jel zna neko,
hitno mi treba account, ako ova ne moze, koja je najbolja- intesa internet?, I koliko traje vadjenje kartice?

Hm, jesi siguran da je moguce online placanje sa tom karticom? Intesina internet kartica radi provereno, i za par dana je dobijes.

Nije bas za par dana . Uvek naglase da ce biti za 10 i vise dana .

Ja sam moju dobio za 6 dana. Al nije daleko ako na vreme podjes :D Da nisi gubio vreme sa tom nekom drugom, vec bi skoro dobio Intezinu :D Zar ne ?

Rajfajzen i njihova internet kartica. Imam je i radi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno