Šta je novo?

LG Optimus G

Presao sam sa S3 na G, na GSM Areni, S3 je bolji ali ja ne vidim neku razliku, traje mi zavisno od upotrebe, od 4+ sati koriscenja ekrana do dva dana umerene upotrebe, istina, ja se ne igram i nikada ga ne zagrejem do maksimuma ali ja sam zadovoljniji ovim telefonom nego sa S3...

Pa i ja sam citao da je na s3 bolja baterija pa zato i pitam,4 sata koriscenja ekrana je sasvim ok,to uopste nije lose...

Ja sam uzeo optimus g prekjuče, i mogu da kažem da je baterija iznad svih mojih očekivanja. Radio sam juče par benchmarka ubacivao razne fajlove,probao igrice, i šta sve ne. Slušao sam oko 2 sata muziku, a imao i oko 40 minuta razgovora. Uspeo je da izdrži još malo pa 24h.

Planiram da kupim ovaj telefon ali citam po netu da mu je baterija uzasna,pa rekoh da cujem od korisnika utiske? Koliko vam traje baterija uz neko umereno koriscenje?

Iz mog kratkotrajnog iskustva sa Optimusom G zaista nisam primetio da mu je baterija "uzasna", traje sigurno jedan dan uz umereno koriscenje (ne igram se na telefonu i to ne racunam u umereno koriscenje), znaci razgovori, poruke, svako malo mejlovi i internet. Izmedju dva punjenja padne na 30%, stim da ima jedna stvar koja me nervira - iako je napunjen na 100% tokom veceri i skinut sa punjaca, ujutru mi je na 80-85% iako se ne koristi :S:. Ne znam sta mu je tokom noci aktivno da ga toliko obori, na starom Desire-u je recimo gubio nekih 3-4% za isti period

Odma ubacuj bbs i proveri šta je to.

Sta je bbs - i ja imam slican problem "nocnog praznjenja" na sgs2.

Ne mora, samo za par opcija treba root

POzdrav...
Samo da se pohvalim da sam zahvaljujići ovoj temi na forumu postao vlasnik LGOG. Iako sam detaljno iščitao čitavu temu, ne mogu da pronaem tutorijal kako da flešujem evropsku verziju 10D, jer tutorijal koji sam pročitao na xda mi nije jasan...Zato molim za pomoć...u vidu linka...ali bih više cenio vaše objašnjenje (da li moram da ga pretnodno rutujem i da otključam bootloader i tome slično)...
hvala u svakom slučaju...

Da li neko od ponosnih vlasnika ovog telefona može da okači neke screenshotove sa trajanjem baterije? Može li da pregura 4h screen-on time-a?

Moram da napomenem da sam preterao danas sa "Minion run". :D

Prilozi

• uploadfromtaptalk1379104240857.jpg
    uploadfromtaptalk1379104240857.jpg
    72.1 KB · Pregleda: 195
Da li neko od ponosnih vlasnika ovog telefona može da okači neke screenshotove sa trajanjem baterije? Može li da pregura 4h screen-on time-a?

Pa svako koristi na svoj nacin telefon. Ja ti mogu okaciti sa 5 sati screen on, Djura sa 3 sata, a Mita sa 2ipo sata, a Marko sa 7 sati.

Koji bi ti onda bio zakljucak?

POzdrav...
Samo da se pohvalim da sam zahvaljujići ovoj temi na forumu postao vlasnik LGOG. Iako sam detaljno iščitao čitavu temu, ne mogu da pronaem tutorijal kako da flešujem evropsku verziju 10D, jer tutorijal koji sam pročitao na xda mi nije jasan...Zato molim za pomoć...u vidu linka...ali bih više cenio vaše objašnjenje (da li moram da ga pretnodno rutujem i da otključam bootloader i tome slično)...
hvala u svakom slučaju...

Izgleda ti je promaklo na prethodnoj strani. Uputstvo je za O4X, ali primenjivo je i za OG. Kad budes pratio uputstvo, samo podesavas za svoj model umesto za O4X.
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?290193-LG-Optimus-G&p=3413462&viewfull=1#post3413462

Poslednja izmena:
Jel kupio neko neku masku za njega ili nesto slicno? I gde ste je kupili? Vidim da je na kupujem prodajem tuzan izbor...

Tužan izbor je i na ebay-u.

U petak sam uzeo mat foliju za ekran u jednom novom tržnom centru u Beogradu za 500din. Ako bude ostala cela par meseci biću oduševljen.

Poručio sam original LG bumper za 15€ sa ebay-a, al to će da stigne ko zna kad iz Koreje.

Inače mi već dva puta ispao. Sva sreća na mekana mesta, al đavo ne spava.

I ja sam gledao po ebay ali mi treba nesto odmah,ne mogu da cekam toliko i da se cimam da mi ispadne... Nije mi jasno zasto je tako mali izbor maski za njega,ipak je to jedno vreme bio najbolji lg-jev telefon.

zato što ih ima 17 prodatih u srbiji

I svi su prodati na Benchmark forumu :-devil-:

Tužan izbor je i na ebay-u.

U petak sam uzeo mat foliju za ekran u jednom novom tržnom centru u Beogradu za 500din. Ako bude ostala cela par meseci biću oduševljen.Poručio sam original LG bumper za 15€ sa ebay-a, al to će da stigne ko zna kad iz Koreje.

Jegore, jesi li ovaj bumper porucio

http://www.ebay.com/itm/171118300350?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649

Koliko sam gledao ima raznih stvari za OG na http://www.netimes.com, mada je zaista bedno u poredjenju sa opremom za samsung ili htc telefone. Pretezno dominiraju flipcase-ovi, Nillkin screen folije i razni sareni bumper gumenjaci koje je po meni zaista zlocin stavljati na ovaj telefon

To je taj.

Na XDA kažu za Nilkin da nije baš neki kvalitet.

Ja imam neku, kupljenu za 500 dingi sa sve folijom, od nekog Steve sa KP ali je ruzan u njoj, kao neki stari S2 !

2013-09-17 16.50.35.jpg

Ove gore sa eBay-a mi se svidja na slici, ne znam kakva je uzivo...

Verovatno cu i ja uzeti takvu jer drugih nema,pa bar u prvom periodu dok ne kupim neku na netu...

Drugari sta je od ovih preinstaliranih Hami gluposti sigurno da se izbrise tj zaledi? :) Danas sam uzeo tel i ekstra je, jako sam zadovoljan

Hami gluposti??

To je taj.

Na XDA kažu za Nilkin da nije baš neki kvalitet.

Video sam, ali pogledaj malo i utiske kupaca na ebay ili ostalim sajtovima. Ne znam koji drugi izbor postoji ne racunajuci noname

U pravu si.

Postoje one Mercury preklopne futrolice, ali su ili detinjaste ili loše osmišljene. Npr. mislim da je glupo da preko ekrana ide imitacija kože (čitaj plastika) sa prorezima za kreditne kartice. Tu treba da bude mikrofiber. Onda, naprave da futrola može da se preklopi tako da se koristi kao stalak za mobilni, ali onda kajš za zatvaranje ide preko ekrana. *bo ga patak, ja da sam je dizajnirao napravio bih mnogo bolji posao. Zato sam se i odlučio za original bumper. Tu valjda neće biti takvih gluposti.

Drugari sta je od ovih preinstaliranih Hami gluposti sigurno da se izbrise tj zaledi? :) Danas sam uzeo tel i ekstra je, jako sam zadovoljan

Briši sve što ti se čini nepotrebno slobodno. Ne možeš zeznuti telefon time nikako.

Nazad
Vrh Dno