Ma nemoj bre. A sto oni dozvoljavaju da budu zaposleni takvi kuriri?! Pa jesi ti prcitao sta sam ja rekao?! Da sam ih zvao da to nije moj rukopis i da u pasosu imam pecat da sam bio u inostranstvo, bas na onaj dan kada je kurir potpisao umesto mene...
Da sam ih zvao da to nije moj rukopis i da u pasosu imam pecat da sam bio u inostranstvo, bas na onaj dan kada je kurir potpisao umesto mene...
Kod Beksa ne mozes da zoves kurira, zato sto bi onda bilo prostora za divlji transport, preveze ti kurir recimo od jednog dela grada do drugog za dz i slicno, mislim da tako oni razmisljaju.
Ovako zoves centralu i mora sve preko njih da ide, pozivi se snimaju...
Sad jedino ostaje bojazan da se hard diskovima nista nije desilo, pakujem ja sve komponente, bez preterivanja, bolje nego fabricki. Al opet, ipak je to dupli put. Kombi mog kurira - magacing BG - magacin Nis - kombi Nis/Majdanpek, pa to dva puta sada.
Koje kurirske službe imaju otkup u evrima ? Znam da post express nema, za ostale ne piše na njihovom sajtu.
Vrši otkup u evrima i Daily express, sad sam zvao da ih pitamSamo AKS jos to radi...
stavis nesto na sajt sto ni u jednoj poslovnici nemas
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari