mirza82
Čuven
- Učlanjen(a)
- 24.10.2007
- Poena
- 505
Koja je ovo macka?
Bas je lepa.
Sta je ovo?
Haski?
Sta je ovo?
Koja je ovo macka?
Bas je lepa.
Haski?
ne bira stvarno, imam utisak da friskas vise voli, ali i ovu OK hranu jede kao velika![]()
Koliko macka pojede, mozes komotno kupovati superpremium ili premium hranu (hills, royal canin, brit, purina...). 1.000 - 2.000 za 2kg. Ovaj moj macic macor od 3.5kg pojede oko 50g granula dnevno iako bi treba da smaze oko 90g. Doduse, malo i isprosi kad jedem.
Kad sam pitao (drugara veterinara) sto kupujem najskuplji hills, rece mi da u njima ima najvise mesa i proteina u odnosu na zitarice koje dominiraju u jeftinoj hrani.
To se penje na glavu, pa se potura da se mazi, a prede toliko glasno da nema sile da se spavai to sve nakon sto me odalami par puta sapom po nosu da se probudim.
Koliko macka pojede, mozes komotno kupovati superpremium ili premium hranu (hills, royal canin, brit, purina...). 1.000 - 2.000 za 2kg. Ovaj moj macic macor od 3.5kg pojede oko 50g granula dnevno iako bi treba da smaze oko 90g. Doduse, malo i isprosi kad jedem.
Kad sam pitao (drugara veterinara) sto kupujem najskuplji hills, rece mi da u njima ima najvise mesa i proteina u odnosu na zitarice koje dominiraju u jeftinoj hrani.
^Nemoj da mu dajes da pije mleko, velika je zabluda da mackama treba davati mleko.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari