Steamroller
Slavan
- Učlanjen(a)
- 08.12.2005
- Poena
- 319
Ja sam počeo uzimati Ever Clean pesak 10kg oko 1500 dinara.... prešao sam na taj otkad mi je mačak dobio neku fakin alergiju na neki treš pesak. Curela mu voda iz nosta danima... bukvalno voda! Zvali veterirana i kaže ako je providna tečnost onda je alergija na nešto i tu nabraja stvari na koje mačke mogu biti alergične i spomene pesak. Dan nakon što sam izbacio prašnjavi pesak i stavio Ever Clean, mačor je prestao da kilavi i sve je bilo super.
Inače nemam nešto puno para za bacanje ali se ovaj Ever Clean mega dobro grudva i jedna kutija peska mi traje po dva meseca. Tako da se 10kg za 1500din isplati na kraju.
Negde sam čuo da to treniranje mačke na WC šolju nije dobro zbog samopouzdanja mačke ili tako nešto jer oni inače kao "obeležavaju teritoriju" u pesku.

Inače nemam nešto puno para za bacanje ali se ovaj Ever Clean mega dobro grudva i jedna kutija peska mi traje po dva meseca. Tako da se 10kg za 1500din isplati na kraju.
Negde sam čuo da to treniranje mačke na WC šolju nije dobro zbog samopouzdanja mačke ili tako nešto jer oni inače kao "obeležavaju teritoriju" u pesku.

Poslednja izmena: