Šta je novo?

iPhone 5S / 5C - zvanicna tema

The sensor is 170 microns thin, 500 ppi resolution, scans sub-epidermal skin layers and has 360-degree readability.

Fingerprint sensor:

LB_8444.jpg

U svetlu svega sto se zbiva oko NSA... nekako mi se cini da je ovo zaista cudna opcija.

64-bitni procesor ? Apple definitivno nije kompanija ciji su kupci ovce. Ali hoce mnogo da zarade :trust:
Odusevljen sam telefonom kao nijednim do sada. Samo mi kazite da jos uvek ima ekran manji od 4.3" i moj je :) Ako budem imao para xD

"It's never stored on Apple servers or backed up to iCLoud. That's great news."

Poslednja izmena:
"It's never available to other software." It's never uploaded to Apple's servers or backed up to iCloud."

Eh, ajde da im verujemo. LastPass ekstenzija koju koristim takođe ne čuva ništa na svojim serverima, nego se sve enkriptuje real time blah blah... a zgrada kompanije je tek do sedišta CIA :D

Mada to nama nije toliko bitno.

Jesu li spomenuli "Retina" uopste???

Buaaaaahahahahaha! :d

100 countries and 270 carriers by the end of the year.

Šta mislite, koje su šanse da mi budemo među tih 100 zemalja ovog puta?

Tek kada omoguce normalnu kupovinu na iTunesu mozemo i telefone da ocekujemo.

nikakve :D mozda telenor jer je bilo ranije price za prethodne modele.. mada i to tesko

Svaka cast! Samo Apple ima tu moc da doda fingerprint scanner i prodaje isti telefon kao nov proizvod. Skidam kapu!

Poslednja izmena:
Nema sanse da bude kod nas preko operatera. Koja je poenta za Apple da to uradi? Da bi prodali 1000 komada godisnje lol :d
Ne mogu da verujem da izgelda nece predstaviti nove ipad-ove.

Poslednja izmena:
Posto imam iP4 i iPad4, bas me zanima kako ce iOS7 izgledati i raditi na oba uredjaja. Iz ugla minimum podrzanog HW-a na iPhone4 i mnogo boljeg na iPad-u.

Probao sam betu kod druga na iPhone4 i OK radi, dosta animacija ima stuttering (ne znam kako da opisem, ali ako ste koristili go launcher na slabijim telefonima, e pa tako animacije izgledaju), neki delovi laguju, u settings kada sam skrolovao ikonice se sporo ucitavaju (mada on ina 32gb model pa ima dosta toga instaliranog).

Poslednja izmena:
Promašili su sa Elvis Costellom... bolje da su doveli Miley da malo twerkuje na sceni :d

Svaka cast! Samo Apple ima tu moc da doda fingerprint scanner i prodaje isti telefon kao nov proizvod. Skidam kapu!

Ajde ne lupaj. Nisam apple fan, ali ovo ce za mene biti najbolji telefon na trzistu kada bude izasao. Kazem za mene zato sto ja volim prenosive telefone koje mogu da koristim jednom rukom (i svaka im cast sto nisu povecali velicinu ekrana).. Ne vidim kako ce androidi da pariraju ovom telefonu narednih 8 meseci. A tek ovom procesoru. On je tek hit, mozda ne za telefone ali voleo bi da vidim ovo na tabletu u kombinaciji sa vise giga ram-a :) A hw mi je svakako bitniji na tabletu nego na telefonu.

Za velicinu telefona se apsolutno slazem.
Skoro sam sa drugarom gledao dal postoji neki high-end android mobilni a da nema ogroman ekran...
I zakljucak je bio da je jedini high-end telefon sa normalnom velicinom ekrana iPhone.

Medjutim, za A7 CPU i performanse, sacekaj neki nezavisni test... ubrzanja od 40 puta sigurno nece biti :D

Poslednja izmena:
Sto se mene tice fail.
Ocekivao sam bar malo izmenjen dizajn. Bar oni osetljivi coskovi sto se lako uniste.
Ocekivao sam mnogo bolju 12-13mp kameru.
I ocekivao sam bar 4.3" ekran. Ok ovo je nerealno ali sam ocekivao i bolju rezoluciju ekrana.

Fenomenalan telefon za JK, Seku, Bubamaru i ostale. Posebno gold varijanta.

Poslednja izmena:
na apple.com ,cena za 5s unclocked contact free T mobile, je kao ranije verzije sim free varijanta 650 usd,samo mi nije jasno jer pise tmobile idolazi sa tmobile karticom da li to znaci da moze da se koristi i na nasim mrezama i nije zakljucan...ranije je se cekalo oko 2 meseca na unlocked verziju

Na wallstreet-u nisu impresionirani. Akcije su pale za 1.5% trenutno

A 5c??
Sta mislite?
32GB isto koliko i 16GB 5s... kakav fail.

Ništa od iPad 5 i iPad Mini 2 ovog puta?

Ocekivao sam mnogo bolju 12-13mp kameru.

I bar octa core procesor, bez njega nista. Zasto sudis kameri kada nisi ni video kakve fotografije pravi? Nije sve u megapikselima, evo kako su ljudi ocenili kvalitet fotografija iPhone 5 kamera (pri izboru nisu znali koji je telefon pravio koju fotografiju) :

http://blog.laptopmag.com/iphone5-beats-galaxys4-camera

Oktobar ili novembar.

To me najvise nervira. Izgleda da ce biti jos jedna konferencija pre kraja ove godine za nove ipad-ove i macbook-ove
Akcije pale za 2.8%. To nisam ocekivao

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno