Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da, pitanje je bilo upućeno Stjepanu. Nego je Tetsuo postovao koju sekundu ranije... :)

I ja reko :eek: ok imam nexus ali odakle mi player :D

Da, pitanje je bilo upućeno Stjepanu. Nego je Tetsuo postovao koju sekundu ranije... :)

Odakle to, kad nema na Nexusu. Evo instalirah Power Toggles, odlican je bas ono sto sam trazio :D ima i procenat za bateriju, koji nije 100% azuran jer se osvjezava svakih 5 minuta a u sleepu nikako. I bolje ne trosi bateriju :D

Odakle to, kad nema na Nexusu. Evo instalirah Power Toggles, odlican je bas ono sto sam trazio :D ima i procenat za bateriju, koji nije 100% azuran jer se osvjezava svakih 5 minuta a u sleepu nikako. I bolje ne trosi bateriju :D

Ti kao da nemaš Nexus. Ma ok, samo napred.

A šta je ovo Stjepane?
Ima i za bateriju...

Prilozi

• uploadfromtaptalk1378378996757.jpg
    uploadfromtaptalk1378378996757.jpg
    35.5 KB · Pregleda: 229
To imam i ja na novoj verziji ali to nije raspored koji tražim. Tasteri su sitniji jer nema preklapanja slova i raspored je drugačiji.
Instalirao sam stariju v4.1.3.149 i rešio problem. Jednog dana kad rootujem okačiću sliku :)

Misliš na ovakav raspored?

asuqehub.jpg
y4uduham.jpg

Power toggles/ Preferencess/ battery services/ poll interval onda imas da podesis na koliko minuta da se osvezava

A šta je ovo Stjepane?
Ima i za bateriju...

Ne moze to na stocku. Mnogo je prakticnije Power Toggles.
Za bateriju volim da je u status baru da se moze vidjeti svakog trenutka, a ne da povlacim odozgo da gledam. :D

Svakako se ikonica u status baru od power toglesa ne moze skloniti, ima samo transparent, pa zasto onda ne iskorisitii prostor.

Pa što si još uvek na stock-u? :p

Šta ne može na stocku? Pa identično je na stocku kao na slici koju je postavio Gibo.

A to za "bateriju u procentima koja je uvek vidljiva" imaš modove na XDA. Na stock primeniš mod i to je to. Meni je to jedini mod kada sam na stocku.

Poslednja izmena:
Ostar kao i uvek. Djilkose ne znaju svi da hoces i da pomognes ponekad kao i da se nasalis, ne budi na kraj srca...:d

Šta ne može na stocku? Pa identično je na stocku kao na slici koju je postavio Gibo.

Ne mogu se izmjenjivati ikonice u notification baru na stocku. Nije prakticno ni malo, moras povuci odozgo pa ikonicu u gornjem desnom cosku tapnuti.

PS. Kome je komplikovan i nekako nepregledan Light Flow LED (kao meni npr) neka proba ovo, jos bolje (preglednije prije svega, sa ne mnogo opcija) po meni :)

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ledblinker.pro

Ostar kao i uvek. Djilkose ne znaju svi da hoces i da pomognes ponekad kao i da se nasalis, ne budi na kraj srca...:d
Ma dobar je Stjepa, samo nekad odvali nesto, pa zudi odgovor za posalicom :) A za pomoc tu sam, sta mislis zasto sam otvorio posebnu BBS temu, koju nijedan forum nema sem XDA :D

Ako je zabagovalo onda je kod tebe ne kod njih. Meni taj srpski qwertz izgleda baš kako bi trebalo.

Nadam se da si u pravu i da će to ispraviti jer ja nikako u toj verziji ne mogu da dobijem taj raspored. Pokušao sam i par puta da je instaliram i sve ponuđene kombinacije.

Na taj mislim ali kod mene ga nema, koji ti je izabran u podešavanjima? Ako može slika i tog prozora da uporedim.

Aaaaa nismo se razumeli :d, ja sam mislio da nećeš da imaš tako...
Meni je tako bilo po defaultu pa sam jedva promenio...

Dva pitanja u vezi Handcenta, ko ga koristi.

1. Ne vidi mi se tekst u polju za tekst kad kucam. Jel imao neko sličan problem?

2. Postoji opcija Show/Don't show name in front of messages. Ja šta god namestim, uvek stoji ime ispred poruka. Jel može neko ko koristi Handcent da proba kod sebe? Opcija se nalazi u Custom style - Conversaion settings - Other.

Najbolji raspored za mene, uvek ga koristim, malo čudno izgleda u podešavanjima ovako ali radi normalno :)
A nešto je sigurno do aplikacije ako se kod troje korisnika dešavaju tri različita scenarija.

Kod mene još uvek stoji taj raspored (koji i ti tražiš), iako je u podešavanjima podešen QWERTZ. Do prošle verzije (mislim barem da je do prošle), mogao je da se izabere i QWERTY (srpski/itd... ). U SwiftKey tablet, takođe nema uopšte QWERTY (srpski itd...) Nadam se da neće da izbace skroz...

preporuka i od mene za power toggles,evo kako kod mene izgleda na stock samsungu sa nexus modom za status bar
equdenym.jpg

preporuka i od mene za power toggles,evo kako kod mene izgleda na stock samsungu sa nexus modom za status bar
equdenym.jpg

Bas si ih ruzno natrpao. Power Toggles je apsolutni must-have za svaki telefon, jos nisam naisao na kompletniju i korisniju aplikaciju. Cak drzim i precice za aplikacije u PT widgetu, jer su ikonice manje, podesive i moze vise da ih stane u 1 red.

Vrh Dno