Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Da li je neko imao problem sa clean master app jer izgleda da izaziva SOD na mom telefonu Galaxy s2+.

Ja nemam tih problema na
GS2..uradi logcat i posalji developeru u mailu ili vidi sa njim, a i ostalim korisnicima na xda forumu...

p.s. za logcat vidi na xda kako se vadi :D

Poslednja izmena:
meni je opera mini i dalje nepreje*iva. ucita stranicu u 10kb, eeeeeeej ti! ovo pisem iz nje sa edge konekcije, 3g mi mnogo trosi bateriju...

Ja nemam tih problema na
GS2..uradi logcat i posalji developeru u mailu ili vidi sa njim, a i ostalim korisnicima na xda forumu...

p.s. za logcat vidi na xda kako se vadi :D

Ja sumnjam na tu app ali nisam siguran da li je ona izazvala taj problem sa gašenjem telefona. :banghead: za sad sam samo uninstal pa ću videti da li se problem ponavlja

Jel neko provali ovu textru kako da mi povuce slike kontakata sa fejsbuka?

Neka preporuka za podcast player

Imam slike u kontaktima ali ih textra ne vuce....

Koristi li neko SwiftKey tastaturu?
Instalirao sam poslednju verziju, skinuo srpski i sad vise nemam QWERTY(Serbian) raspored tastera na koji sam navikao i koji mi odgovara nego samo QWERTZ(Serbian) i jos neke bez nasih slova.
Probao sam da se naviknem ali ne ide, ima li nekog resenja za ovo ili ne?

Ja sam se navikao...

Instalirao sam poslednju verziju, skinuo srpski i sad vise nemam QWERTY(Serbian) raspored tastera na koji sam navikao i koji mi odgovara nego samo QWERTZ(Serbian) i jos neke bez nasih slova.

Neke starije verzije SwiftKey tastature imaju naša slova, sve ove do verzije 4.2 čini mi se.

Koristim SwiftKey dugo, držim 2 jezika, srpski i engleski, engleski podesim na qwertz u on mi stoji kao default a prepoznaje i srpske reči :)
Ovako imam spell check za 2 jezika ;-)

Jesi li pokusao ovo?
Screenshot_2013-09-05-10-11-55.jpgScreenshot_2013-09-05-10-12-19.jpg

Ne razumem kome je i zašto smetao onaj raspored pa da ga sad izbaci, kao da to zauzima ili troši nešto.
Ne mogu se navići na ovo tako da ću instalirati stariju verziju, možda jednog dana vrate taj raspored i u novu.

@Gizmoid
To nije ono sto tražim. Pre je bio da se izabere QWERTY(Serbian..) gde su WYX bili zamenjeni našim slovima pa je bilo manje tastera i drugačiji raspored na koji sam se navikao.

Poslednja izmena:
A to...hm...nisam ni obracao paznju zato sto 95% kucam/pisem bez "nasih" slova. Onih 5% je za Viber i WhatsApp a SwiftKey je ionako vec dobro popamtio fraze i reci koje koristim pa ih sam nudi (sa ili bez nasih slova).

Tako mi odgovara, a i nisu izbačena nego su na long press kad zatrebaju. U svakom slučaju probaću sa starom verzijom.

Tako mi odgovara, a i nisu izbačena nego su na long press kad zatrebaju. U svakom slučaju probaću sa starom verzijom.

To mi je čudno jer ja baš imam taj raspored o kome govoriš i ne sviđa mi se. Verzija 4.2.0.155 kupljena.

Preporuka za neki power widget dobar u notification i status baru kao i nesto za procenat baterije ? :)

Šta će ti to kada već to imaš na Nexus-u?

Prilozi

• uploadfromtaptalk1378374270403.jpg
    uploadfromtaptalk1378374270403.jpg
    74.8 KB · Pregleda: 260
Ušao u opcije i isključio engleski jezik i onda stavio tamo kod srpskog na qwerty i onda ponovo upalio engleski i srpski vratim na qwertz i pojavi mi se ovako... Niđe veze ali eto, promenilo se...

Sad sam nešto čačkao i promenio se raspored slova...

To imam i ja na novoj verziji ali to nije raspored koji tražim. Tasteri su sitniji jer nema preklapanja slova i raspored je drugačiji.
Instalirao sam stariju v4.1.3.149 i rešio problem. Jednog dana kad rootujem okačiću sliku :)

Pa ovo što gibo ima je onaj klasičan qwertz za srpski, hrvatski... Ne treba nikakva gimnastika za podesiti

Vrh Dno